Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
ko je ba klosar???Bob_Rock je napisao/la:Kako ce ba taj klosar da vodi reprezentaciju? Njegov autoritet je nula bodova a smijem se kladiti da bi redovno bile tuce na treningu izmejdu njega i igraca, smijem se kladiti da bi se na prvom okupljanju potukli Spahic i on...atko je napisao/la:Mislim da je ovo najizglednija opcija, na stranu naše želje...KONGO je napisao/la:Nisam za, al' bit ce Amar Osim ! Pa red je na Bosnjaka
hehehehe mogle bi se dobre pare uzetBob_Rock je napisao/la:ma nista pametno, zavjera do zavjere jarane...Da bi naci dobrog rezisera pa da od ovoga napravi sapunice....smijesni_ste je napisao/la:ma evo malo citam sad sam usto hehehh pa malo uz kaficu da vidim sta se desava ovdjeBob_Rock je napisao/la:hej gdje si jarane smijesni_sta, sta ima? To i ti malo navratio jel?![]()
Ima materijala za godisnji ciklus...
Obadvojica su motivatori za 10, Braco bi bio sam sigurno upola jeftinije rjesenje...A zasto ga zovu "gumena glava", hahahah evo past cu sa stolice od smijeha...KK_Bosna je napisao/la:ne znam sto se smijete prijedlogu "braco gumena glava"---
kao on cirkusant a ciro nije?!
A po čemu je to onda Ćiro gospodin???U svakoj emisiji psuje,**** šta stigne,i to je tebi i takvim kao što si ti normalno???Očigledno da jeste,a čovjeka sa gospodskim manirima,ne obraćajući pažnju na te žvake koje spominješ,prozivašBob_Rock je napisao/la:Klosar ba ja sta je vec klosar, daje neke izjave a zvace zvaku, pravi neke grimase, izraze lica i daje izjave ko da je siso sa vlasickih pasnjaka...Nema on sta da radi oko reprezentacije..A da ne spominjem njegovo medjunarodno iskustvo, jedino ga moze od babe naslijediti ako mu ovaj da pola...
neka mu je daleko nasa kuca gdje je bio dok je bio zdrav sad dolazi u bih da se ljeci o nasem trosku e netreba nam imamo mi bolesnih na bacanjeformance je napisao/la:Ivica Osim!
Haahahah on je kralj, pobjednik,nema dalje...Bracu za motivaciju a Kemu za taktiku....rob do bagro je napisao/la:Kemal Hafizovic najbolja opcija...on bi nas mogao odvest daleko
malo preispitaj svoje ponasanje i pisanje...vidis li ti sta pisessmijesni_ste je napisao/la:neka mu je daleko nasa kuca gdje je bio dok je bio zdrav sad dolazi u bih da se ljeci o nasem trosku e netreba nam imamo mi bolesnih na bacanjeformance je napisao/la:Ivica Osim!![]()
Ma nama kad bi dosao Mourinho,Capelo i ostali nebi nas mogli odvesti daleko ili nesto tako.Sve dok je ova mafija u savezu nema nama pomoci.Oni biraju selektore koji ce biti na njihovoj strani i tacka .rob do bagro je napisao/la:Kemal Hafizovic najbolja opcija...on bi nas mogao odvest daleko
potpisEmir_ZENICA je napisao/la:Halid Beslic
i gdje je onda bio da nije mozda u sarajevo se vratio hehhehheehheheh sto nije htjeo da vodi reprezentaciju kad je naj gore bilo...........njega i safeta susica ja bi sa granice vraco nebi im dao da se priblize bosni i hercegoviniscorpion je napisao/la:malo preispitaj svoje ponasanje i pisanje...vidis li ti sta pisessmijesni_ste je napisao/la:neka mu je daleko nasa kuca gdje je bio dok je bio zdrav sad dolazi u bih da se ljeci o nasem trosku e netreba nam imamo mi bolesnih na bacanjeformance je napisao/la:Ivica Osim!![]()
![]()
Ali ocigledno si ili zaboravan ili balavac,pa da te podsjetim na nesto:
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.