Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Željoman
Kontakt:

Re: Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?

Post Postao/la Željoman » 26 nov 2009, 11:54

Terim je zakon :mrgreen: :mrgreen: Ako ga neko od igrača zahebava pukne šamar sa lijeve i sa desne strane i svi mirni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Naši bi modri izlazili na teren.........

:lol: :lol: :lol: :lol: al volio bih da nam on dođe :mrgreen: on bi Čeki i Čolakoviću šamare puco :mrgreen:
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 26 nov 2009, 11:55

Bob_Rock je napisao/la:
atko je napisao/la:
KONGO je napisao/la:Nisam za, al' bit ce Amar Osim ! Pa red je na Bosnjaka :mrgreen:
Mislim da je ovo najizglednija opcija, na stranu naše želje...
Kako ce ba taj klosar da vodi reprezentaciju? Njegov autoritet je nula bodova a smijem se kladiti da bi redovno bile tuce na treningu izmejdu njega i igraca, smijem se kladiti da bi se na prvom okupljanju potukli Spahic i on...
ko je ba klosar??? :evil: :evil: :evil: Ti si jedan veliki klosar!!!Ti se kao takav nadjes da prozivas najtrofejnijeg trenera u BiH da je KLOSAR????Halo dodji sebi kad vec nemas kome :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 26 nov 2009, 11:56

Bob_Rock je napisao/la:
smijesni_ste je napisao/la:
Bob_Rock je napisao/la:hej gdje si jarane smijesni_sta, sta ima? To i ti malo navratio jel?
ma evo malo citam sad sam usto hehehh pa malo uz kaficu da vidim sta se desava ovdje
ma nista pametno, zavjera do zavjere jarane...Da bi naci dobrog rezisera pa da od ovoga napravi sapunice.... :D

Ima materijala za godisnji ciklus...
hehehehe mogle bi se dobre pare uzet

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 26 nov 2009, 11:57

Klosar ba ja sta je vec klosar, daje neke izjave a zvace zvaku, pravi neke grimase, izraze lica i daje izjave ko da je siso sa vlasickih pasnjaka...Nema on sta da radi oko reprezentacije..A da ne spominjem njegovo medjunarodno iskustvo, jedino ga moze od babe naslijediti ako mu ovaj da pola...
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 26 nov 2009, 11:57

Prvo treba rijesiti savez pa onda selektora.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 26 nov 2009, 11:58

ne znam sto se smijete prijedlogu "braco gumena glava"---

kao on cirkusant a ciro nije?!
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 26 nov 2009, 11:59

hehehhhehehhe cuj da Amar bude trener reprezentacije ehehehehheheh pa zato se tatica Ivica vrti po televiziji zadnjih 2-3 mjeseca hoce sina da uvali...................ja bi odma za Alzir navijo kad bi on bio trener

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 26 nov 2009, 12:01

KK_Bosna je napisao/la:ne znam sto se smijete prijedlogu "braco gumena glava"---

kao on cirkusant a ciro nije?!
Obadvojica su motivatori za 10, Braco bi bio sam sigurno upola jeftinije rjesenje...A zasto ga zovu "gumena glava", hahahah evo past cu sa stolice od smijeha...

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 26 nov 2009, 12:01

Ivica Osim!
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 26 nov 2009, 12:01

Bob_Rock je napisao/la:Klosar ba ja sta je vec klosar, daje neke izjave a zvace zvaku, pravi neke grimase, izraze lica i daje izjave ko da je siso sa vlasickih pasnjaka...Nema on sta da radi oko reprezentacije..A da ne spominjem njegovo medjunarodno iskustvo, jedino ga moze od babe naslijediti ako mu ovaj da pola...
A po čemu je to onda Ćiro gospodin???U svakoj emisiji psuje,**** šta stigne,i to je tebi i takvim kao što si ti normalno???Očigledno da jeste,a čovjeka sa gospodskim manirima,ne obraćajući pažnju na te žvake koje spominješ,prozivaš :evil:
Da te malo podsjetim,i Alex Ferguson je svaki put sa žvakom pa ne pada na pamet nikome da ga nazove klošarom i sl.imenima,ali očigledno u našoj državi raznorazni "stručnjaci" nalaze sebi za pravo da kritikuju čovjeka koji je osvojio 2 titule prvaka,2 kupa,super kup BiH, kup Japana sa Jeff united-om....
Čovjek sa ubjedljivo najvećom karizmom od trenera u BiH.
Ali važno je da ti ovdje promovišeš jednog seljaka i reketaša.Da li to bilo u šali ili je ozbiljno,stvarno me ne zanima,ali samo njegovo spominjanje odmah asocira na šibicara.
Zadnja izmjena: scorpion, dana/u 26 nov 2009, 12:03, ukupno mijenjano 1 put.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 26 nov 2009, 12:02

Kemal Hafizovic najbolja opcija...on bi nas mogao odvest daleko :D
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Shtipeson001
Kontakt:

Post Postao/la Shtipeson001 » 26 nov 2009, 12:04

ĆIRO JE NAJBOLJI.OVO JE SRAMOTA...KAD SMO POBJEĐIVALJI SVAK GA JE HVALIO..BUDITE REALNI DA NAM JE ZAPAO NEKO PRETEZAK STO JE PORTUGAL,A NOVINARI,SAVEZ I OSTALI PO ĆIRI...TRAZI U SVAK GRESKE KAD UTAKMICA ZAVRSI A NE PRIJE.......ĆIRO BEŽE OSTANI,MISKE VRATI SE,KAKO SVE BRZO ZABORAVLJAMO...

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 26 nov 2009, 12:04

formance je napisao/la:Ivica Osim!
neka mu je daleko nasa kuca gdje je bio dok je bio zdrav sad dolazi u bih da se ljeci o nasem trosku e netreba nam imamo mi bolesnih na bacanje :D :D

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 26 nov 2009, 12:06

rob do bagro je napisao/la:Kemal Hafizovic najbolja opcija...on bi nas mogao odvest daleko :D
Haahahah on je kralj, pobjednik,nema dalje...Bracu za motivaciju a Kemu za taktiku.... :D :D

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 26 nov 2009, 12:06

neka mu je daleko nasa kuca gdje je bio dok je bio zdrav sad dolazi u bih da se ljeci o nasem trosku e netreba nam imamo mi bolesnih na bacanje :D :D
malo preispitaj svoje ponasanje i pisanje...vidis li ti sta pises :evil:
Ali ocigledno si ili zaboravan ili balavac,pa da te podsjetim na nesto:

[youtube][/youtube]

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 26 nov 2009, 12:07

Halid Beslic ;)
A C A B !

armageddon666
Kontakt:

Post Postao/la armageddon666 » 26 nov 2009, 12:08

rob do bagro je napisao/la:Kemal Hafizovic najbolja opcija...on bi nas mogao odvest daleko :D
Ma nama kad bi dosao Mourinho,Capelo i ostali nebi nas mogli odvesti daleko ili nesto tako.Sve dok je ova mafija u savezu nema nama pomoci.Oni biraju selektore koji ce biti na njihovoj strani i tacka .
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 26 nov 2009, 12:10

Emir_ZENICA je napisao/la:Halid Beslic ;)
potpis
igraci bi na himnoj pjevali: Poljem se širi miris ljiljana :D imali bi tekst himne :mrgreen: :mrgreen:
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 26 nov 2009, 12:11

JA,IAKO NAVIJAM ZA SARAJEVO,jedino koga ima smisla vidjeti na klupi nase repke je IVICA OSIM...E SADA koliko on moze t i dali uopste moze to je pitanje!!!!!!
sto se tice ovih mladjih i neiskusnih....to je mac s dvije ostrice.....jer kada onni nalete na jaceg trenera,takticki potkovanog tu nastaju problemi.
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 26 nov 2009, 12:12

scorpion je napisao/la:
malo preispitaj svoje ponasanje i pisanje...vidis li ti sta pises :evil:
Ali ocigledno si ili zaboravan ili balavac,pa da te podsjetim na nesto:

[youtube][/youtube]
i gdje je onda bio da nije mozda u sarajevo se vratio hehhehheehheheh sto nije htjeo da vodi reprezentaciju kad je naj gore bilo...........njega i safeta susica ja bi sa granice vraco nebi im dao da se priblize bosni i hercegovini

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.