Kvalifikacije za MundoBasket 2027

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

DamirT
Kontakt:

Re: Kvalifikacije za MundoBasket 2027

Post Postao/la DamirT » 24 maj 2025, 17:39

CAZIN je napisao/la:
24 maj 2025, 17:35
DamirT je napisao/la:
24 maj 2025, 16:46
svrakino1921 je napisao/la:
24 maj 2025, 16:45
Gdje misle igrat naši ove kvale za Mundobasket - nije valjda da misle u Skenderija

😭🤣😂🤣🤣🤣😭😭😭😭😭😭😭😭
Protiv Srbije je u Skenderiji.
Da mi je znat čiju će sad pjesmu na poluvremenu pustiti?
:rol:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 24 maj 2025, 17:43

Gdje misle igrat naši ove kvale za Mundobasket - nije valjda da misle u Skenderija

😭🤣😂🤣🤣🤣😭😭😭😭😭😭😭😭
Švrakino tebi bi nešto bilo kad bi rekli igramo u Zenici..nakon fudbala i bez košarke da vas Zenica ostavi :ljepota: :urnebes:
slika
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 24 maj 2025, 17:47

rishovski je napisao/la:
24 maj 2025, 17:43

😭🤣😂🤣🤣🤣😭😭😭😭😭😭😭😭
Švrakino tebi bi nešto bilo kad bi rekli igramo u Zenici..nakon fudbala i bez košarke da vas Zenica ostavi :ljepota: :urnebes:
slika
To ne bi podnio :lol:

Lik je pjenio kad je objavljeno da se u Tuzli igra protiv Kipra, a trebalo u Skenderiji, pa premjestili zbog hokeja...
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 24 maj 2025, 17:53

DamirT je napisao/la:
24 maj 2025, 17:47

Lik je pjenio kad je objavljeno da se u Tuzli igra protiv Kipra, a trebalo u Skenderiji, pa premjestili zbog hokeja...
:mrgreen: Al' baš se radovao kad se ono pojavi informacija da ce se ipak u Sarajevu gradit stadion reprezentacije,al šipak ne da niko džaba zemljište u Sa :urnebes:
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

CAZIN
Kontakt:

Post Postao/la CAZIN » 24 maj 2025, 17:59

Ma iskreno da vidimo jel baš toliko do te atmosfere u Sarajevu pa nek se i protiv Srbije proba pa da vidimo da li će se niz Skenderije povećati u pobjedama, ako neko može napisati koji je trenutno skor u Skenderiji?
U Zenicu ovog najslabijeg protivnika, a u Mejdanu protiv Turske mislim da bi ovo bilo najispravnije (ako nekom nije neka zamjeni utakmice sa Srbijom i Turskom :D )

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 25 maj 2025, 00:16

Na sastanku čelnika Eurolige održanom u Abu Dhabiju donesena je odluka o proširenju takmičenja sa 18 na 20 timova. Zbog većeg broja utakmica, ligaški dio se više neće prekidati tokom FIBA “prozora”, potvrđeno je nakon sastanka.

Odluka znači da više neće biti dogovora između Eurolige i FIBA-e o puštanju igrača da nastupaju za nacionalne timove tokom kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, koje počinju u novembru ove godine.

Ova promjena mogla bi pogoditi reprezentaciju Bosne i Hercegovine, s obzirom na to da bi Džanan Musa i naredne sezone trebao igrati u Euroligi, bilo u dresu Real Madrida ili potencijalno novog kluba iz Dubaija.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 28 maj 2025, 09:06

DamirT je napisao/la:
24 maj 2025, 17:47
rishovski je napisao/la:
24 maj 2025, 17:43

😭🤣😂🤣🤣🤣😭😭😭😭😭😭😭😭
slika

Sam budžet Kosova je million eura, ostale ne smijem ni reći. Naš je million i 400 hiljada KM. Kako smo se finhiljdaansirali? Odigramo utakmicu u Sarajevo zaradimo 160 hiljada pa onda plaćamo narednu. Jednostavno gledali smo i prvi put smo od utakmica domaćih finansirali gostujuće. Dodajmo i žensku reprezentaciju tu. Za mlade nismo imali pomoći, svi kažu mora se, ali konkretno niko nije ništa uradio."

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
:beba:

pa i nece da igraju u Sarajevu
al moraju zbog 160 hiljada konv.maraka

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

šta da se radi

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 28 maj 2025, 14:15

Pa Skenderija i zenička Arena su tu negdje kapacitetom, kada bi se karte prodavale po principu jedna karta - jedna stolica vjerujem da razlika u kapacitetu ne bi bila veća od nekoliko stotina mjesta.

Sa tim što je Arena duplo reprezentativna od Skenderije.

Doduše tu ima veliki faktor kulta i tradicije, pa je donekle i logika da će reprezentacija gro mečeva igrati u Tuzli i Sarajevu, ali eto poneki bi mogao i u Zenici vala.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

CAZIN
Kontakt:

Post Postao/la CAZIN » 31 maj 2025, 17:24

Izgleda da će Aleksa Avramović sljedeće sezone igrati EL sa Dubaijem tako da ni njega ne bi trebalo biti u sastavu Srbije za novembarski ciklus.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: MrPink i 5 gostiju.