John Roberson
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Shategabri
- Kontakt:
Re: John Roberson
Bez obzira bio on u mogucnosti igrati ili ne, pretpostavljam da prva domaca tekma ce proci u atmosferi postignutog rezultata na Euru i red bi bio da ako ne kao aktivni igrac onda kao pocasni gost mu se zahvali za sve sto je ucinio u nacionalnom dresu
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Kao što sam i rekao, još nema klub...Vaya je napisao/la: ↑07 sep 2025, 19:46Kako mislis da je upitno? Je li to vec pregovarao sa nekim, pa se taj neko predomislja sada?Iceplayer je napisao/la: ↑07 sep 2025, 19:41Navodno je upitno da će dobiti ugovor, mislim da bi Bosni bilo pametno da to isprati. Pa barem prvu sezonu u ABA...Vaya je napisao/la: ↑07 sep 2025, 19:33
Obavezno od ovog bonusa sto je dobio savez, covjek platiti lijecenje i rehabilitaciju...
U ugovor neki da ce dobiti u Europi, ne sumnjam ni sekunde...
Zamoliti ga da ostane na "available", ukoliko bude nekih trzavica sa Castanedom...mada ja vjerujem da sa Castanedom nece biti problema i da ce biti dostupan reprezentaciji, ukoliko ga Suljo i Nihad ne zaraze virusom pobune...
Ovaj covjek je cudo. Nevjerovatno s kakvim emocijama prica o nasoj reprezentaciji, ne pamtim kad je neki 'domaci' reprezentativac ovako pricao. Bila bi ogromna stvar dovesti ga u KK Bosnu, jer i sam kaze da voli igrati s Aticem i da je u super odnosima s Halilovicem, ali ne vjerujem da postoji ikakva sansa da dodje do toga. Btw, nekad oko 20. minute pocinje pricu o reprezentaciji i sve do kraja prica o tome...
- Quartararo
- Kontakt:
Roberson > Musa.
-
TripleThreat
- Kontakt:
https://www.klix.ba/sport/kosarka/nista ... /251010166
John Roberson ima novi klub, potpisao je za drugoligaša
"Your favorite player's favorite player" - MB
Drago mi je zbog njega. Mogao je izvisiti do Januara bez kluba. .TripleThreat je napisao/la: ↑10 okt 2025, 17:41https://www.klix.ba/sport/kosarka/nista ... /251010166
.
Sramota da ovaj covjek nije ni marke dobio.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jesi dosadan, majko mila. To prvo su pare za one koji su isli u Kinu. Nece Nurkic ili Roberson dobiti te pare, jer nisu ni putovali tamo.
25 poena dao sinoc.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ranije sam pisao još za vrijeme EP da KKBosna treba da dovede Robersona. Nikada bolji nije bio trenutak za to. Ali očito neznalice vode klub.
jel znas koliko igraca na njegovoj poziciji je Bosna imala u trenutku kad si ti to pisao? ne kazem da su sposobni ovi koji vode, ali tad je vec bilo kasno da se on dovodi a da ne ostanes duzan opet nekom igracu jer si raskinuo ugovor s njim da bi Robersona doveo , nije to 2 sedmice najavis za otkaz i on napusti ekipu, zbog takvih ugovora je Bosna vec propadala i ostala duzna milione igracima
Baš mi je drago da mu je povratak u Europu krenuo ovakvim tokom. Nadam se da je onaj nastup na EB imao neki uticaj na odluku kluba da ga dovede kad je već onako ružno prepušten sam sebi nakon povrede.Roberson je završio meč sa 23 poena, jednim skokom i osam asistencija, uz šut iz igre 8/11, za tri poena 2/5, te sa linije slobodnih bacanja 6/6.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.