hahaha...najjace do sad.....joj vazda me nasmije ocamiMinistaR je napisao/la:
Kakva košarka, igrat ćemo šaha! Da uz put možeš i prilazogajiti, dok protivnik smišlja potez

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
hahaha...najjace do sad.....joj vazda me nasmije ocamiMinistaR je napisao/la:
Kakva košarka, igrat ćemo šaha! Da uz put možeš i prilazogajiti, dok protivnik smišlja potez
monopolbambina je napisao/la:Može šaha,domine,čoviječe ne ljuti se pa da rasturamo u grupama![]()
Društvene igre baš cool
što bi reko Baka; aj tinks not bed ideaWert je napisao/la:Zasto nebi napravili grupu na fejsu sportsport.ba forumasi???
Covjece ne ljuti se .....Mirza_Hordas je napisao/la:monopolbambina je napisao/la:Može šaha,domine,čoviječe ne ljuti se pa da rasturamo u grupama![]()
Društvene igre baš cool![]()
![]()
Ja bih samo da podrzim ideju da se na Facebooku napravi grupa SportSpor.ba Forumasi...Ako ima zaintersovanih,barem to nije tesko napraviti....Ted Mosby je napisao/la:Evo nađoh ovu temu, reko da se malo obnovi možda neko ima sad neku novu ideju
Zamisli tek paju u arsenalovoj operemi i dere se raji na ulici arsenal dominira, aresenal dominirageronimo je napisao/la:mogu zamislit nasto bi ovaj skup licioa bilo bi zanimljivo, mora se priznati.
organizovati neki turnir u malom fudbalu, stonom tenisu, obaranju ruke, tu me nije niko oborio jos od '64.g.
![]()
mogao bi se organizovati kakav kviz, da svako od nas pogadja koji lik nosi kakav nick.ono upres prstom u nekoga i kazes ovo je Livada...jbg, njega je lako pogoditi, lik se pokazao
hahaha ...svaka cast ! postenski si me nasmijaoFrutek je napisao/la:
Zamisli tek paju u arsenalovoj operemi i dere se raji na ulici arsenal dominira, aresenal dominira![]()
![]()
Meni samo pokažite ko je Admin, imam s njim nešto popričatharry_90 je napisao/la:Ne bi ovo bilo lose,al dal je moguce to organizovat ?? Ima ovdje dosta koji su zaratovali,specijalci bi trebali da cuvaju okupljanjeadmin bi bio na udaru zbog dodjeljenih banova itd. sala na stranu,mislim da ne bi bilo lose
Navrati i do mene_dreamer_ je napisao/la:Ja sam definitivno ZA i mislim da je Sarajevo najbolja destinacija za prvi puta... kad bi nas se 20tak skupilo, to bi bio po meni uspijeh (poznavajuci nas)... ali, lijepo bi bilo upoznati neku raju s foruma u svakom slucaju. Doduse, Bezimenog cu svakako da upoznam na jesen nakon sto mu navratim u Visoko jer od Dzekinog transfera nema nista
Trenutno korisnika/ca: delko, JackW, Quartararo i 10 gostiju.