evo i grujic potpiso za laktase

Zar si zaboravio da se Spalevic vratio u Slaviju sad ce opet biti prosek 2 penala po utakmici,tako da ce ipak biti guravo u borbi za opstanak.D3n!$!nH0 je napisao/la:vidi stvarno doveli ali samo jednog kamerunca rekli su da dolazi vise njih i to iz nigerije haj bogami fino za laktase i upravu je fidelis nema sanse da se uigraju ali mozete opstat u ligi ove godine sigurno slavija ispada
hahaha u antaliji daj bozewizard90 je napisao/la:ma sve ce to Tomas Gajs uigrati u Antaliji (od 4.-14.02.)ima da budemo proljecni prvaci i osiguramo opstanak
jbt igracima kao sto su Ljubojevic, Grujic, Novakovic, Gagula i dr. i ne treba puno vremena za uigravanje !!!
pa trebaju doci jos dva nigerijca (Isoa Osi David i Feliks Jakubu) iz akademije dzey dzey okoche, ali imaju problema sa papirima, pa ako ne dodju do polaska u antaliju 4.2. onda nista od toga, pored njih dvojice trebaju doci 2-3 igraca iz partizana na kaljenjeD3n!$!nH0 je napisao/la:hahaha u antaliji daj bozewizard90 je napisao/la:ma sve ce to Tomas Gajs uigrati u Antaliji (od 4.-14.02.)ima da budemo proljecni prvaci i osiguramo opstanak
jbt igracima kao sto su Ljubojevic, Grujic, Novakovic, Gagula i dr. i ne treba puno vremena za uigravanje !!!
![]()
a hoce biti jos stranaca u ekipi???
Slažem se potpuno.Ako ljudi imaju pare ostat će sigurno.Jesenas su bili dobra ekipa ali su igrači vjerovatno prodavali utakmice.Molim ljude iz Laktaša da ubacuju vjesti iz kluba, da pratimo šta se dešava.Pozzwizard90 je napisao/la:ma razumijem ja to, al znas kako kaze jedna poslovica "para vrti gde burgija nikad nece", tako da me nebi uopste cudilo kada bi ostali u PLgavra je napisao/la:Jbga Velez je Velez valjda me razumijes, ja bi volio da ostanu Laktasi imam tamo i poznanika da igraju,al stvarno mislim da je nemoguca misija ,al dobro ne treba se predavati kuci sve uzeti a na strani probati nesto izvarati......
jeste popisao je on i stojkovic, njih dvojica su dosli u paketu iz NapretkaDevil je napisao/la:Je li vam to potpisao Sejic iz Napretka?
Zar niste mogli kakvog boljeg golmana naci?a Stojkovic ce vam biti dobro pojacanje,odlican zadnji vezni za klub kakvi su Laktasi.wizard90 je napisao/la:jeste popisao je on i stojkovic, njih dvojica su dosli u paketu iz NapretkaDevil je napisao/la:Je li vam to potpisao Sejic iz Napretka?
Pa dosao je i Radivojevic iz Radnickog Kragujevac, a imamo i Vuklisa i Basu, dvojicu mladih talentovanih golmana, tako da je ovaj Sejic vjerovatno da pojaca konkurenciju !!!Devil je napisao/la:Zar niste mogli kakvog boljeg golmana naci?a Stojkovic ce vam biti dobro pojacanje,odlican zadnji vezni za klub kakvi su Laktasi.wizard90 je napisao/la:jeste popisao je on i stojkovic, njih dvojica su dosli u paketu iz NapretkaDevil je napisao/la:Je li vam to potpisao Sejic iz Napretka?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.