Kvalifikacije za Eurobasket 2011
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- Slatinash_7
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za Eurobasket 2011
Halilovic otpao iz reprezentacije,vidio ga ja danas kod nas na u Tuzli,sto znaci da nam uskoro dolaze pojacanja Huka i Domerkant.Ako ne dodje Varda slabe su nam sanse za prvo mjesto,al ko zna mozda selektor nesto iskombinuje.
Po meni su trebali ostaviti Halilovica jer je visok i po potrebi moze odigrati na 4 a da se neko s 4 prebaci na 5 jer smo tu najslabiji
Po meni su trebali ostaviti Halilovica jer je visok i po potrebi moze odigrati na 4 a da se neko s 4 prebaci na 5 jer smo tu najslabiji
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Veoma, veoma tesko ce biti, ukoliko nam se ne prikljuci neki igrac pod kosem. Varda bi bio izuzetno koristan, a svoj kvalitet je vec dokazao u nasem reprezentativnom dresu. Rizvic i Jazvin, sigurno ne mogu sami iznijeti teret na poziciji 5, vjerovatno ce tu kao sto je i prije bio slucaj, na toj poziciji biti kao ispomoc koristen Keno Bajramovic, iako nema bas visinu za 5.Slatinash_7 je napisao/la:Halilovic otpao iz reprezentacije,vidio ga ja danas kod nas na u Tuzli,sto znaci da nam uskoro dolaze pojacanja Huka i Domerkant.Ako ne dodje Varda slabe su nam sanse za prvo mjesto,al ko zna mozda selektor nesto iskombinuje.
domercant je dosao, ali meni je daleko vazniji odgovor vardeThe Game je napisao/la:Nermine, je li stigao Domercant veceras u Bec i da li smo igrali sa Austrijom veceras, posto se meni sve zivo pomijesalo sto se tice reprezentacijenerminh74 je napisao/la:upravo sam gledao na Eurosport 2 prijateljsku utakmicu izmedju slovenije i makedonije koju su makedonci dobili 1 razlike
tu sam vidio da makedonci igraju u punom sastavu podrazumjevajuci gecevskog i samardziskog, a antic nije igrao radi povrijede
tu sam saznao da su igrali do sada 6 uatkmica (po 2 sa cg, italijom i slovenijom) od kojih su pobijedili 2 (1 cg i ova sa slovenijom)
tu sam saznao da su im jedino otkazali ilijevski i washigton, ali su mi izgledali poprilicno uigrano
sto ovo pisem, zato sto pored dolaska domercanta, a nedolaska varde nase sanse za prolaz su 30-40%, jer pored toga sto za VB igra samo pops uvijek se sjetim kako nas je jedna ceska sa samo welshom ili belgija sa samo axelom redovno dobijali, a makedonci ce nas pojesti pod kosem
ali ako dodje varda napokon cemo dobiti pravog centra pod kosem i jazvin cemu biti dobra zamjena dok nam je vanjska linija izvrsna onda sanse rastu na 60% da cak budemo 1 u grupi, tako da sa nestrpljenjem ocekujem da vidim sta ce im varda odgovoriti i hoce li im se osvijetiti kratkovidnost sa nepozivanjem sinanovica, koji bi pojacao centarsku liniju barem za 50% jer je minimalno duplo bolji od rizvica![]()
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
-
- Kontakt:
Biko je napisao/la:Veoma, veoma tesko ce biti, ukoliko nam se ne prikljuci neki igrac pod kosem. Varda bi bio izuzetno koristan, a svoj kvalitet je vec dokazao u nasem reprezentativnom dresu. Rizvic i Jazvin, sigurno ne mogu sami iznijeti teret na poziciji 5, vjerovatno ce tu kao sto je i prije bio slucaj, na toj poziciji biti kao ispomoc koristen Keno Bajramovic, iako nema bas visinu za 5.Slatinash_7 je napisao/la:Halilovic otpao iz reprezentacije,vidio ga ja danas kod nas na u Tuzli,sto znaci da nam uskoro dolaze pojacanja Huka i Domerkant.Ako ne dodje Varda slabe su nam sanse za prvo mjesto,al ko zna mozda selektor nesto iskombinuje.
ni jazvin onda nema visinu za 5,ali igra centra
- Slatinash_7
- Kontakt:
Doso nam Domerchanteto ekipice solidne.varda se ocekuje u petak da dodje a spreman bi trebao biti do utakmice za Ukrajniom koja je uz Makedonce po meni nas najveci protivnik,imaju draftovanih igraca,a Makedonci standardno dobri iako sam negdje citao da ima nekih otkaza i kod njih.Uz Vardu mozemo se nadam EP
Slatina Bog i batina
eto ljudi, nasa repka izgubila protiv jedne velesile koja igra u b-diviziji sa 15 razlike.
i ja sam jos bio u dvorani da gledam nase balerine. doslo mi je da povratim kakav odnos imaju prema reprezentativnom dresu, u 40 minuta su jednu jedinu akciju sastavili kako treba, inace katastrofa. 5-6 puta nasi stajali sami da pogode trojku i jedna usla, odbrana i nije postojala centar austrijanaca uvjek sam. bajramovic nije nista odigro a dobijo 30ak minuta, ma covjek bazen nezna da pogodi a o odbrani da nepricam, uvjek 3 metra od protivnika udaljen. djedovic onako, ali i on fulio 4 slobodna za redom.
i u glavnom bi se moglo o svakom igracu tako pisati
jos gore je ako se zna da su austrijanci tek 7 dana na okupu.
sve u svemu ako budemo ovako igrali u kvalifikacijama mozemo biti sretni ako dobijemo i jednu utakmicu.
i ja sam jos bio u dvorani da gledam nase balerine. doslo mi je da povratim kakav odnos imaju prema reprezentativnom dresu, u 40 minuta su jednu jedinu akciju sastavili kako treba, inace katastrofa. 5-6 puta nasi stajali sami da pogode trojku i jedna usla, odbrana i nije postojala centar austrijanaca uvjek sam. bajramovic nije nista odigro a dobijo 30ak minuta, ma covjek bazen nezna da pogodi a o odbrani da nepricam, uvjek 3 metra od protivnika udaljen. djedovic onako, ali i on fulio 4 slobodna za redom.
sve u svemu ako budemo ovako igrali u kvalifikacijama mozemo biti sretni ako dobijemo i jednu utakmicu.
- Slatinash_7
- Kontakt:
ako je tako ko sto kazes ostaje nam samo da se nadamo da ce taj selektor napraviti nesto,al eto 20 dana on pravi nije nista napravio.Da se igra u Tz mogla bi publika nesto tereta iznijet a ovako smo i tu tanki.dino-92 je napisao/la:eto ljudi, nasa repka izgubila protiv jedne velesile koja igra u b-diviziji sa 15 razlike.
Bogovi kosarke pomozite nam
Slatina Bog i batina
ma ja garantujem da cemo se boriti za ostanak u A diviziji, samo ovog puta se necemo izvuc
sto je najzalosnije oni najbolji prije svih teletovic ne mogu igrati zbog navodne povrede a ovamo za svoj klub bi i jedne noge istrcao na parket,... nema sta sve patriote 

http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
Nemojte ljudi da kudite Mirzu, pa covjek je veliki "patriota". Kada se samo sjetim rasprava mene i ostatka foruma gdje sam bio nazivan svakojakim imenima, ali na kraju se ispostavilo da sam bio upravu, naravno da ce da igra za Caju, sada ce da se kaze da se Mirza oporavio preko ljeta...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
ljudi nece da igraju zato sto sve skoro sami placaju.....a i da se povrijedi samo moze ugovor zijanit.....
da nasi plate ko VB Bullsima sigurno bi igrali i Teletovic i svi al nasi nece hranu da im plate i smjestaj a ne tolke pare

da nasi plate ko VB Bullsima sigurno bi igrali i Teletovic i svi al nasi nece hranu da im plate i smjestaj a ne tolke pare

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
- Slatinash_7
- Kontakt:
nema nista majko od tvoga veselja pjesma s kojom nasi igracu ulaze u ove kvalifikacije
Rupe smo na svim pozicijama,a Makedonci ko da su KK Makedonija a ne reprezentacija dovode crnce najnoviji su McCaleb i Green,sto znaci da ih sad ima 6(koliko sam ja citao)iako ih ne znam nabrojati,znam jos samo za Masseya,al nebitno.Ukrajicni uz rusku skolu i jacinu pod obrucen pregrstom neki mladih talenata i u zadnje vrijeme jako dobri Britanci ce da nas pune ko bure,ako se nesto drasticno ne promijeni u nasoj igri i ako nam ne dodje Varda to i bi sa nas.Sa njim imamo sanse za najbolje drugo ili baraz
Rupe smo na svim pozicijama,a Makedonci ko da su KK Makedonija a ne reprezentacija dovode crnce najnoviji su McCaleb i Green,sto znaci da ih sad ima 6(koliko sam ja citao)iako ih ne znam nabrojati,znam jos samo za Masseya,al nebitno.Ukrajicni uz rusku skolu i jacinu pod obrucen pregrstom neki mladih talenata i u zadnje vrijeme jako dobri Britanci ce da nas pune ko bure,ako se nesto drasticno ne promijeni u nasoj igri i ako nam ne dodje Varda to i bi sa nas.Sa njim imamo sanse za najbolje drugo ili baraz
Slatina Bog i batina
jos jedna ljepa vijest:
Britanci ipak s NBA zvijezdom u kvalifikacijama
Reprezentacija Velike Britanije, koja će u kvalifikacijama za Eurobasket 2011. biti u skupini B s Bosnom i Hercegovinom, Mađarskom, Makedonijom i Ukrajinom, bit će jača nego se očekivaloobjavljeno danas u 14:45; autor: Igor MarinovićKljučni pojmovi: eurobasket, litva, 2011., velika britanija, luol deng, chicago bulls, kvalifikacije
NBA zvijezda Luol Deng bit će na dispoziciji britanskoj reprezentaciji u ovim kvalifikacijama. Iako je Deng ranije najavio kako neće moći igrati u kvalifikacijama, riješivši probleme oko svog ugovora u NBA naturalizirani Sudanac stavio se na raspolaganje izborniku.
Član Chicago Bullsa već je stigao u četvrtak u kamp reprezentacije u Surrey i Britanci vjeruju kako će biti u optimalnoj formi u roku tjedan dana.
Deng je pretprošlo ljeto bio daleko najzaslužniji što je Velika Britanija iznenađujuće izborila izravan plasman na Eurobasket u Poljskoj, ispred BiH i Izraela, no na Eurobasketu zbog ozljede nije igrao.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- Slatinash_7
- Kontakt:
E sad nam je bas nema nista majko od tvoga veseljanerminh74 je napisao/la:jos jedna ljepa vijest:
Reprezentacija Velike Britanije, koja će u kvalifikacijama za Eurobasket 2011. biti u skupini B s Bosnom i Hercegovinom, Mađarskom, Makedonijom i Ukrajinom, bit će jača nego se očekivaloobjavljeno danas u 14:45; autor: Igor MarinovićKljučni pojmovi: eurobasket, litva, 2011., velika britanija, luol deng, chicago bulls, kvalifikacije
NBA zvijezda Luol Deng bit će na dispoziciji britanskoj reprezentaciji u ovim kvalifikacijama. Iako je Deng ranije najavio kako neće moći igrati u kvalifikacijama, riješivši probleme oko svog ugovora u NBA naturalizirani Sudanac stavio se na raspolaganje izborniku.
Član Chicago Bullsa već je stigao u četvrtak u kamp reprezentacije u Surrey i Britanci vjeruju kako će biti u optimalnoj formi u roku tjedan dana.
Deng je pretprošlo ljeto bio daleko najzaslužniji što je Velika Britanija iznenađujuće izborila izravan plasman na Eurobasket u Poljskoj, ispred BiH i Izraela, no na Eurobasketu zbog ozljede nije igrao.

Slatina Bog i batina
Ima da nas srede ko beba zvecku 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
pozdrav svima u bosni ja sam todor iz makedonije i u vezi najnovijih pojacanja makedonske reprezentacije svaka cast samo napred steta sto oboje nece moci zajedno da nastupaju
Vjest je ''prekrasna''nerminh74 je napisao/la:jos jedna ljepa vijest:

Hajde,makar nece biti laznih i nerealnih ocekivanja.
Popuslic smo i to bi bilo to.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Dobro dosao,nadam se da ces biti aktuelan na forumu .toshe je napisao/la:pozdrav svima u bosni ja sam todor iz makedonije i u vezi najnovijih pojacanja makedonske reprezentacije svaka cast samo napred steta sto oboje nece moci zajedno da nastupaju
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Slatinash_7
- Kontakt:
koliko sad stranaca moze biti u jednoj ekipi,mogul vam McCaleb i Massey zajedno igrati,i koliko su tacne price da ste nesto oslabljeni otkazima i povredamatoshe je napisao/la:pozdrav svima u bosni ja sam todor iz makedonije i u vezi najnovijih pojacanja makedonske reprezentacije svaka cast samo napred steta sto oboje nece moci zajedno da nastupaju
Slatina Bog i batina
massey nece vise nikada zaigrati za mkd, a samo 1 stranac smije igratiSlatinash_7 je napisao/la:koliko sad stranaca moze biti u jednoj ekipi,mogul vam McCaleb i Massey zajedno igrati,i koliko su tacne price da ste nesto oslabljeni otkazima i povredamatoshe je napisao/la:pozdrav svima u bosni ja sam todor iz makedonije i u vezi najnovijih pojacanja makedonske reprezentacije svaka cast samo napred steta sto oboje nece moci zajedno da nastupaju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.