Bilo je i prije tamnoputih skijasha, al istina je da po prvi puta sad dolaze iz Ghane. Ak se dobro sjecam u Sarajevu je nastupio jedan Senegalacbambina je napisao/la:Gana ima skijaša predstavnika prvi put Afrikanac ide na pohod

Moderatori/ce: ribery,insider,doci
Bilo je i prije tamnoputih skijasha, al istina je da po prvi puta sad dolaze iz Ghane. Ak se dobro sjecam u Sarajevu je nastupio jedan Senegalacbambina je napisao/la:Gana ima skijaša predstavnika prvi put Afrikanac ide na pohod
Mislim da ce malo kombinovati pa ce Filpula vjerovatno uletiti u prvi ili drugi napad. Hagman i baraca Routu mogli bi nam biti daodatna snaga. Ne slazem se da su nam druga dva napada losha. Nema nam u odbrani vishe Numinena i to je hendikep, ali zato je sada na golu Kiprusof!Devil je napisao/la:
I na kraju Finci. Finci nisu promenili skoro ništa od Torina, još uvek su to ona ista prva dva napada (Koivu, Selane, Lehtinen; Jokinen, Peltonen, Kapanen) koji igraju predivan hokej, ali su svi oni stariji za 4 godine, a druga dva napada su im jednako loša kao i u Torinu. Stvarno ne verujem da mogu ponoviti rezultat iz Torina, ali da mogu dobiti svakog - to stoji.
I jedan i drugi su u samom svjetskom vrhu,inace biathlon vise pratim od bilo kojeg drugog zimskog sporta!Devil je napisao/la:Pratili ko biatlon od vas posto ja slabo,mozda jednu ili dve sam ove sezone trke pogledao.Jesu li se oprostili legendarni Bjorndalen i Greis,kakvi su to biatlonci bili.Sada mi je nekako drag Ustygov iz Rusije i Burke iz USA.
bistrikboy je napisao/la:I jedan i drugi su u samom svjetskom vrhu,inace biathlon vise pratim od bilo kojeg drugog zimskog sporta!Devil je napisao/la:Pratili ko biatlon od vas posto ja slabo,mozda jednu ili dve sam ove sezone trke pogledao.Jesu li se oprostili legendarni Bjorndalen i Greis,kakvi su to biatlonci bili.Sada mi je nekako drag Ustygov iz Rusije i Burke iz USA.
Kod zena nema vise Magdalene Forsberg al tu je sada Helena Jonson i ostatak svijeta...
I sve ruskinje, naravno ako ne budu koristile dopingMElloo je napisao/la:ako bude Helena Johnson gadjala kao u svjetskom kupu nakupit ce se medalja,Neunerova je slavila 2 puta ako se ne varam u rupholdingu i du dobroj je formi,tu jos treba izdvojit Andreu Henkel,Kati Wilhelm,Simone Hausald od njemica naravno Ane-Karin Oloffson Z. a i ona francuskinja Sandrine Baily ako bude dobro gajdala moze uzet koju medalju
ja zaboravio na ruskinje Sleptsovu i Medvedsevu(ako ne bude koristila dopingAdmir_Sa je napisao/la:I sve ruskinje, naravno ako ne budu koristile dopingMElloo je napisao/la:ako bude Helena Johnson gadjala kao u svjetskom kupu nakupit ce se medalja,Neunerova je slavila 2 puta ako se ne varam u rupholdingu i du dobroj je formi,tu jos treba izdvojit Andreu Henkel,Kati Wilhelm,Simone Hausald od njemica naravno Ane-Karin Oloffson Z. a i ona francuskinja Sandrine Baily ako bude dobro gajdala moze uzet koju medaljuTora Bergen iz Norveske isto moze biti pravo opasna
Bjorndalen nastupa 14. februara na 10km sprint. Ne bi me zacudilo da opet uzme zlato. Inace ne pratim biatlon, ali ko ovog covjeka ne zna? Sinonim za ovaj sport.Devil je napisao/la:Pratili ko biatlon od vas posto ja slabo,mozda jednu ili dve sam ove sezone trke pogledao.Jesu li se oprostili legendarni Bjorndalen i Greis,kakvi su to biatlonci bili.Sada mi je nekako drag Ustygov iz Rusije i Burke iz USA.
Bjorndalen je rekorkder po broju pobjeda u svjetskom kupu sto se tice zimskih sportova. Ima ih preko 87. Prosle godine ja mislim pretekao Stenmarka, najboljeg skijasha svih vremenaTrasimaco je napisao/la:Bjorndalen nastupa 14. februara na 10km sprint. Ne bi me zacudilo da opet uzme zlato. Inace ne pratim biatlon, ali ko ovog covjeka ne zna? Sinonim za ovaj sport.Devil je napisao/la:Pratili ko biatlon od vas posto ja slabo,mozda jednu ili dve sam ove sezone trke pogledao.Jesu li se oprostili legendarni Bjorndalen i Greis,kakvi su to biatlonci bili.Sada mi je nekako drag Ustygov iz Rusije i Burke iz USA.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.