Bh. olimpijski tim

Hot.Cool.Yours.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci

KONGO
Kontakt:

Re: Bh. olimpijski tim

Post Postao/la KONGO » 16 feb 2010, 03:36

Zar mi imamo OT ?

Bolje da nemamo, mislim dodje isto kao da nemamo tako da...
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 16 feb 2010, 06:59

nama je uspjeeh viti drugi

al odzada
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

tropico
Kontakt:

Post Postao/la tropico » 16 feb 2010, 17:10

Nemojte ljudi tako pa ovo su naši "dani ponosa i slave", pa važno je učestvovati zar ne...važno je da nam je troglava aždaha (po uzoru na sve puta tri u ovoj našoj BiH, hebo mu ja mamu ko to izmisli ali tri put bez vađenja), rekoh važno je da nam uživa troglava aždaha našeg OK , pretpostaviti da će ih na sljedečim olimpijadama biti više nego takmičara...i da će se oni "puta tri" pravdati nedostatkom sredstava a to što je umjesto formule "puta tri " moglo još barem dvoje naših otići na olimpijadu boli njih neka stvar...Bitno je da je nacionalni ključ ispoštovan , jer zamislite bruke da je Rađo imao ispite na fakultetu pa nije mogao otići ili da je Marijan dobio gripu ili da je...
I sve sam više uvjeren da u narednih 100 godina naš največi uspijeh če biti onaj Fazlijin i onaj Mekićev...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 feb 2010, 17:18

Ovako mozda malo s neba pa u njedra ali da ''pitnem'' ove kompententne.
Sta jesa onim nasom bob ekipom.Nesto su ko biva par puta ucestvovali ali je to izgleda stvar proslosti.
I kakvo je stanje na Trebevicu i stazom jel bas otislo sve do djavola ili ima neke sanse da se to ko biva pusti u rad i proces treninga.I da li uopste vrijedi da se sanira.Mislim jel mora sve iznova ili samo pokrpati tu stazu.
Znajuci da je taj bob skup i da su nasi posudjivali od drugih timova.Znam daje tesko ali eto ako neko ima da odgovori tnx.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 17 feb 2010, 01:10, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 16 feb 2010, 17:22

evo pa ti sam skontaj kakvo je stanje. :oops: :oops:
rupe u stazi koje ponegdje možeš vidjeti su puškarnice.

[youtube][/youtube]

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 16 feb 2010, 17:22

harishp je napisao/la:Ovako mozda malo s nema pa u njedra ali da ''pitnem'' ove kompententne.
Sta jesa onim nasom bob ekipom.Nesto su ko biva par puta ucestvovali ali je to izgleda stvar proslosti.
I kakvo je stanje na Trebevicu i stazom jel bas otislo sve do djavola ili ima neke sanse da se to ko biva pusti u rad i proces treninga.I da li uopste vrijedi da se sanira.Mislim jel mora sve iznova ili samo pokrpati tu stazu.
Znajuci da je taj bob skup i da su nasi posudjivali od drugih timova.Znam daje tesko ali eto ako neko ima da odgovori tnx.
Kao da je nikada nije ni bilo, eto u kakvom je stanju
nema potpisa

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 16 feb 2010, 17:32

Ja sam kontao, da če oni naši iz Biatlona počet gađat skijaše puškama...Možda su ih tako učili...Fala Bogu pa se gađali mete..

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 16 feb 2010, 18:25

admin je napisao/la:evo pa ti sam skontaj kakvo je stanje. :oops: :oops:

[youtube][/youtube]
:cry:
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

ahmiiic
Kontakt:

Post Postao/la ahmiiic » 23 feb 2010, 23:25

marko rudic trenutno 58. u utrci veleslaloma.. nakon prve voznje bio 66..

ukupno ima 89 takmicara sto znaci da je najbolji rezultat ovih igara za BiH.

inace rudicev FIS-Ranking je 76. pozicija, znaci da je se poboljsao za 18 mjesta, sto si i najavljivali iz olimpijskog tima;)

POzzzzz

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 23 feb 2010, 23:41

ahmiiic je napisao/la:marko rudic trenutno 58. u utrci veleslaloma.. nakon prve voznje bio 66..

inace rudicev FIS-Ranking je 76. pozicija, znaci da je se poboljsao za 18 mjesta, sto si i najavljivali iz olimpijskog tima;)

POzzzzz
Bice bombastican docek na aerodromu...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 23 feb 2010, 23:44

bistrikboy je napisao/la:
ahmiiic je napisao/la:marko rudic trenutno 58. u utrci veleslaloma.. nakon prve voznje bio 66..

POzzzzz
Bice bombastican docek na aerodromu...
Hahahahhahahhhhhhahahahaaaaaahhahaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 23 feb 2010, 23:58

Nije mala stvar biti gore plasiran od predstavnika, tadjikistana, israela, brazila, argentine, makedonije, kazahstana, gruzije, rumunije, britanije....

A isto trebamo biti ponosni jer smo bolji od

Litvanije, Irana, Crne Gore, Latvije, Albanije, Perua, Kajmanskih Ostrva, Majdarske, Azerbejdzana, Kine, Uzbekistana, Pakistana, Indije i San Marina :D
nema potpisa

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 24 feb 2010, 00:14

Admir_Sa je napisao/la:Nije mala stvar biti gore plasiran od predstavnika, tadjikistana, israela, brazila, argentine, makedonije, kazahstana, gruzije, rumunije, britanije....

Litvanije, Irana, Crne Gore, Latvije, Albanije, Perua, Kajmanskih Ostrva, Majdarske, Azerbejdzana, Kine, Uzbekistana, Pakistana, Indije i San Marina :D
"Naš Marko Rudić koji je startao kao 76. i na kraju je zauzeo 58.mjesto sa ukupnim zaostatkom od 18 sekundi i 53 stotinke."
:lol:

ja ne znam hocel imati obraza da kazu kako je ovo "dobar rezultat",a imace znajuci Kisica i ostale smradove,bacaju pare na alpiniste jer ovi imaju podrsku mama i tata,a da su kojim slucajem bacili 20000Km za novu opremu Karisikovoj,koja jedina uz dobre pripreme moze napraviti prihvatljive rezultate (top 30 u IBU cup i top 60 u Svj.kupu) i platili joj pripreme u Bledu/Pokljuki mogli su imati solidan rezultat :roll:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 feb 2010, 01:53

Admir_Sa je napisao/la:Nije mala stvar biti gore plasiran od predstavnika, tadjikistana, israela, brazila, argentine, makedonije, kazahstana, gruzije, rumunije, britanije....

Dobro je , makar Belme nije bilo. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 24 feb 2010, 03:11

Zaboravio si Ghanu i Jamajku.Sve u svemu katastrofalni nastupi i pravi debakl.Od nas su bolje reprezentacije zemalja u kojima nikad snijeg nije pao.Zaista bi Mok trebao postaviti malo strožije kriterije odlaska na Olimpijadu da se ove egzotične zemlje (BiH) ne brukaju na istoj.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 24 feb 2010, 15:13

admin je napisao/la:evo pa ti sam skontaj kakvo je stanje. :oops: :oops:

[youtube][/youtube]
zalosno, treba neko pokrenuti, da se ovo malo ocisti, doslo bi 100% turista, tako bi valjalo za nase sportase, da se ovo malo dotjera u red, da vjezbaju, da ne budemo zadnja rupa na takmicenjima. :oops:

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 12 mar 2010, 10:47

Skandalozno
Bh. olimpijac veličao Karadžića i Šešelja

Portal ***** došao je u posjed fotografija mladog bh. olimpijca Mladena Plakalovića koji je našu zemlju predstavljao na upravo završenim Olimpijskim igrama u Vancouveru. Plakalović na fotografijama ponosno pozira u majici na kojoj je fotografija Radovana Karadžića, dok je nesuđeni olimpijac Nemanja Košarac u majici na kojoj je utisnut lik Vojislava Šešelja.

slika

Jedna od fotografija ispred džamije postavljena je na Košarčev Facebook profil, a osim njih dvojice tagovane su i osobe na majicama, kao "Dr. David Dabic (Raso)" i "Mag. dr. Vojislav Seselj". Njihov prijatelj u komentarima ispod fotografije konstatovao je da je pozadina iza njih "moćna" dodavši da su Košarac i Plakalović "heroji pred džamijom", na šta je Košarac prokomentarisao - "joj pa znaš nas".

Košarac je bio kandidat za bh. olimpijski tim, ali je u posljednji trenutak "otpao" za nastupe na Igrama u Vancouveru.

U telefonskom razgovoru za *****, Mladen Plakalović, biatlonac koji je na utrci na 15 kilometara za ZOI osvojio 78. mjesto, potvrdio je da zna o kojim fotografijama je riječ, začuđeno upitavši "da li je to neki problem?".

"Nemam pojma zašto nosim tu majicu. Nosim je po kući. Da li je to neki problem?", rekao je Plakalović, komentirajući za ***** ovaj skandal.

Na konstataciju da jeste problem, s obzirom na sve što se dešavalo tokom rata i da je on nastupao pod zastavom BiH na proteklim Olimpijskim igrama, Plakalović je rekao da su fotografije stare dvije godine.

O ovom slučaju razgovarali smo i sa Saidom Fazlagićem, v.d. generalnim sekretarom Olimpijskog komiteta i šefom misije bh. olimpijskog tima.

On je u izjavi za naš portal rekao da je zatečen fotografijama koje smo proslijedili na adresu OK-a BiH.

"Mi smo sa svim sportistima prije odlaska na Olimpijadu razgovarali o svim detaljima i jedna od tačaka je bila i zabrana doticanja i spominjanja bilo kakvih tema koje su vezane za vjeru, naciju ili politiku. Čak su i šale na taj račun bile zabranjene", rekao je Fazlagić.

On je naglasio da se Mladen tokom boravka u Vancouveru fino i korektno ponašao i nije se doticao takvih tema. Fazlagić je dodao da su svi sportisti na Olimpijadi imali fantastične aktivnosti i ovako nešto se nije dalo naslutiti. V.d. generalnog sekretara je još jednom naglasio da im je svaki razgovor na takvu temu bio zabranjen i da je Plakalović poštivao sve institucije i zastavu BiH dok je bio član olimpijskog tima naše zemlje.

slika

"Čudi me ovakva situacija, jer je poznato da su vrhunski sportisti apolitični. Ipak, fotografije su nastale mimo dešavanja vezanih za Olimpijski komitet i predstavljaju privatni stav, pa bi vam Mladen mogao dati odgovor na ovo pitanje", rekao je Fazlagić.

I dok Olimpijski komitet prije svake Olimpijade jedva pronalazi novac za organizovanje nastupa, od kojih se jedan dio odvaja i iz budžetskih sredstava, mladi bh. olimpijac nosi majicu sa čovjekom kojem se upravo sudi za najteže zločine i genocid počinjen nakon Drugog svjetskog rata.

Zabrinjavajuće je da se mladi ljudi, poput osamnaestogodišnjeg Plakalovića, koji je još uvijek srednjoškolac, odlučuju na ovakve poteze i sa ponosom nose majice sa fotografijama osumnjičenih za ubistva, mučenja i progone stotina hiljada građana BiH.
Strauss Junior

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 12 mar 2010, 11:11

Nevjerovatno.Malo je reci skandalozno.Nikad oni vise nebi meni usli u reprezentaciju BiH nikad.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 12 mar 2010, 11:20

Nemanja, Edo Maajka ti ima nešto reći:
[youtube][/youtube]
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

katalinski
Kontakt:

Post Postao/la katalinski » 12 mar 2010, 11:23

trema smiriti strasti.
pa nisu ovakve stvari uopste za javnost BiH.
kada ce biti MIRNA BOSNA
Zadnja izmjena: katalinski, dana/u 12 mar 2010, 12:03, ukupno mijenjano 2 puta.
Ajvatar

Odgovori

Natrag na “ZIMSKE OLIMPIJSKE IGRE "SOCHI 2014"”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.