Pa ovakav isti post sam vidio još na dvije teme.Sta je tebi ideš od teme do teme i pišeš istomarken je napisao/la:Ljudi da li neko zna kada će Leotar imati veb sajt na internetu?Živimo u 21.vijeku a još nemate veb sajt šta čekate napravite ga što prije možete.Pozdrav od Markena
FK Leotar
Re: FK Leotar
Ja ga vidim na svakoj temi.r_emir je napisao/la:Pa ovakav isti post sam vidio još na dvije teme.Sta je tebi ideš od teme do teme i pišeš istomarken je napisao/la:Ljudi da li neko zna kada će Leotar imati veb sajt na internetu?Živimo u 21.vijeku a još nemate veb sajt šta čekate napravite ga što prije možete.Pozdrav od Markena

Nego kakva kradja u Trebinju tek sam malopre video,pa kakav je ono ofsajd sviran Travniku.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
bit ce deracina
5 - 0 za željA

- zlaya_tm87
- Kontakt:
Larry David je napisao/la:Sljedecu utakmicu izdrzite prvih 45 minuta i domacinu nastaje haos u kojem ce zvizdati igracima,psovati,tjerati osima i sl. Tako da vam je prvih 45 min kljucno,ne primite gol i vjerujem da ih cak mozete i dobiti.

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
zamalo da izdrže... 

- Larry David
- Kontakt:
Ovi iz Leotara znaci veci amateri nego sto sam i ja mislio. Stvarno kakav amater moras biti da od ovakvog Zelje primis 8 komada, jos im Lazar dadne het-trick 
Strasno.
Sretan put u nizi rang, poslije ovoga definitivno zasluzujete.

Strasno.
Sretan put u nizi rang, poslije ovoga definitivno zasluzujete.
-
Ono sto si nama slutio, vratit ce ti se protiv Borca u sljedecem koluLarry David je napisao/la:Sljedecu utakmicu izdrzite prvih 45 minuta i domacinu nastaje haos u kojem ce zvizdati igracima,psovati,tjerati osima i sl. Tako da vam je prvih 45 min kljucno,ne primite gol i vjerujem da ih cak mozete i dobiti.

ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI
A jel imaju sajt?marken je napisao/la:Čestitke igračima Leotara i treneru Višnjevcu na jednom bodu u Tuzli nad Slobodom. Ne sumnjam da će trener Vukašin Višnjevac prodrmati malo redove i igrače Leotara u nastavku sezone.

-
- Kontakt:
sto vas zovu klub ISPUNI MI ZELJUplava_pruga je napisao/la:AJDE GOOOO LEOTAREEEEEEEEEEEEE!

- Urban Batalion
- Kontakt:
Veoma lijep stadion.samir_tm87 je napisao/la:

Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Ima li ko igracki kadar Leotara za ovu sezonu.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
evo ga: http://sportsport.ba/tabele.php?id=185&info&team=6FK Sarajevo je napisao/la:Ima li ko igracki kadar Leotara za ovu sezonu.
-
- Kontakt:
Je li moguće da na ovom forumu nema forumaša iz Trebinja?
Radi se o ipak finoj sredini,finih ljudi,pravo me čudi,jbg ipak se radi o jednom našem premijerligašu,šteta,bilo bi fino se informisati o tome šta se dešava kod njih.....
Radi se o ipak finoj sredini,finih ljudi,pravo me čudi,jbg ipak se radi o jednom našem premijerligašu,šteta,bilo bi fino se informisati o tome šta se dešava kod njih.....
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
-
- Kontakt:
Ma kakav LEotar...Taj tim po meni odvlaci ljude sa utakmica u PL...pogotovo kad ide u goste...
A ni kod kuce ih niko ne gleda... 

Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
Leotar-Zvezda u nedelju,je li to znaci da se odgadja kolo,ili ce Trebinjci odigrati dva meac u dva dana na Policama? 

-
- Kontakt:
12.minut i dalje 0:0
Leotar imao dobru priliku maloprije preko Kovacevica ali je odbranio Tripic
Leotar imao dobru priliku maloprije preko Kovacevica ali je odbranio Tripic
Melburnski Lesinar
- Rangers F.C.
- Kontakt:
Ugodno sam se iznenadio kad vidjeh danas, da je protiv Zvezde bilo 6.ooo, ne mogu da vjerujem.
★ The Rangers Football Club ★
Zna se ko dovodi publiku na stadione.Rangers F.C. je napisao/la:Ugodno sam se iznenadio kad vidjeh danas, da je protiv Zvezde bilo 6.ooo, ne mogu da vjerujem.

No mora se znati da na koji god stadion mi i Partizan dolazimo u RS da ce biti skoro do poslednjeg mesta popunjen,a jos humanitarna tekma.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.