Sta da pricam kad sve znas........Znas onu pjesmuPrincipatus je napisao/la:Hajde izgovori nemoj biti macija guza.
Ma znam koga mislis, ali ne vjerujem da je realisticna opcija. Imam nekakav osjecaj.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Sta da pricam kad sve znas........Znas onu pjesmuPrincipatus je napisao/la:Hajde izgovori nemoj biti macija guza.
Ma znam koga mislis, ali ne vjerujem da je realisticna opcija. Imam nekakav osjecaj.
Sad si *ebo jeza u ledja druze.Alen Škoro je napisao/la:Zlatane,bolji si ti meni od Dzeke i Ibisevica !
Moze on i kao drugi u CL.Jest da su malo zapetljali Grci u tom slucaju.Ali Paok pici ko' lud.Adinjo je napisao/la:Musli je beton!!! Ima sve odlike jenog pravog napadaca.
Robusan, ratnik pravi, bori se uvjek, jek je u duelima i ne boji se. Stvarno je zalosno sto se malo o njemu pise i slabo se prati. Meni je uvjek bio drag. Nadam se da ce uzeti prvo mjesto, pa da ga gledamo u CL.
Jah prezimena su im gotovo ''indeticna'' a i jedan garav a ovaj plav ko da je izapran u hiljadu voda.Adinjo je napisao/la:Ma joj ovi grci su pakleni. Juce je zeljma gorila oko njih, ovaj put nije radi pozara. Gledamo sam neke klipove, nevjerovatno sta ljudi mogu pripremiti. HAJMO I MI OVAKO
![]()
Ima isto klip, kad je Musli dolazio u Grku, docek na aerodromu, ludiiillooooo jarane.
Il' je toliko popularan, ili su ga grci zamjenili sa Ibrom.....
Lik je pravo popularan medju navijacima. Trebamo se malo ugledati.
Jbt najezio sam se, docekali kao heroja, svaka im cast i njima a i njemu sto pruza dobre partije i sto se dize iz utakmice uz utakmicu...hvala ti Adinjo brate za klipAdinjo je napisao/la:Eov ga robe samo za tebe![]()
Nista buraz, ja se uvjek najezim kad gledamrob do bagro je napisao/la:Jbt najezio sam se, docekali kao heroja, svaka im cast i njima a i njemu sto pruza dobre partije i sto se dize iz utakmice uz utakmicu...hvala ti Adinjo brate za klipAdinjo je napisao/la:Eov ga robe samo za tebe![]()
ma zajebali se ljudi, to je stara priča. al eto, vraća im za taj doček i to s kamatama.rob do bagro je napisao/la:Jbt najezio sam se, docekali kao heroja, svaka im cast i njima a i njemu sto pruza dobre partije i sto se dize iz utakmice uz utakmicu...hvala ti Adinjo brate za klipAdinjo je napisao/la:Eov ga robe samo za tebe![]()
Teško, još uvijek nema nikakvu prednost nad Ibiševićem. Ovo je MOJE mišljenje, zato pljuvači, samo ignorišite ovo što sam rekao. Ne želim ulaziti u diskusiju dali je bolji Ibišević ili Muslimović.AYAN je napisao/la:Zlatan je igrač kojeg svaki trener treba stavljati u prvih 11
Meni je bolji MuslimovićVirtu4l je napisao/la:Teško, još uvijek nema nikakvu prednost nad Ibiševićem. Ovo je MOJE mišljenje, zato pljuvači, samo ignorišite ovo što sam rekao. Ne želim ulaziti u diskusiju dali je bolji Ibišević ili Muslimović.AYAN je napisao/la:Zlatan je igrač kojeg svaki trener treba stavljati u prvih 11
Uvijek sam bio za to da Muslimović treba da igra umjesto Ibisevica i uvijek cu biti jer Ibisevic nije still napadaca kakav nama treba u napadu a to je razbijacki....Muslumovic nosi 3 igraca na ledjima i zabija gol.....Virtu4l je napisao/la:Teško, još uvijek nema nikakvu prednost nad Ibiševićem. Ovo je MOJE mišljenje, zato pljuvači, samo ignorišite ovo što sam rekao. Ne želim ulaziti u diskusiju dali je bolji Ibišević ili Muslimović.AYAN je napisao/la:Zlatan je igrač kojeg svaki trener treba stavljati u prvih 11
Ma nemojNoName je napisao/la:Meni je bolji MuslimovićStvarno nemaš pojma Virual
Trenutno korisnika/ca: Fudbalmozak2 i 17 gostiju.