Hocemo Mensura Mujdzu u reprezentaciji BIH !

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Da li ste pozivanje Mensura Mujze u Reprezentaciju BIH?

[1.] Da,treba nam svaki kvalitetan igrac.
80
64%
[2.] Ne,netreba nam igrac koji je nastupao za tudje selekcije.
45
36%

Ukupno glasova: 125

harishp
Kontakt:

Re: Hocemo Mensura Mujdzu u reprezentaciji BIH !

Post Postao/la harishp » 14 mar 2010, 00:46

Naravno o tome i trubim i za ove kobajagi buducnosti naseg fudbala.
Ali hajde de.
Sve ce to narod ''pomlatiti''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 14 mar 2010, 00:48

Mi smo super sila, nama ne trebaju polovni igraci ! Nek ide Hrvatima, njima ce trebat vise a mi cemo lahko jer mi imamo vise talenata nego Hrvati registrovanih fudbalera !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 14 mar 2010, 01:06

hajd iskreno reci jesi li ga ikad gledao kako igra pa zakljucujes da bi odma mogao biti u prvoj postavi jer vidim da vec pravis prvih 11 sa njim na desnom beku....Kao sto vidim on je kao "neodlucan" tacnije ceka poziv hrvatske koji nece dobiti sigurno, pa bi ga kao mi trebali zvati i skupljati ono sto drugi nece...draze mi je i ovaj berberovic pa kakav god da je igrac samo nek igra srcem, takvi nam ne trebaju

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 mar 2010, 10:22

harishp je napisao/la:Citam ove nase natpise i grohotom se smijem dvolicnosti.
Imate Begovica koji je pa skoro isto izjavio kao i Medunjanina I TO NAKON POZIVA U BIH REPKU.
I niko ne da ni prstom da se dirnu ovi biseri.A po Mujdzi se marise u sesnaest iako ga jos niko nije ni zvao u BIH repku. :roll: Jesmo mustre.
Izjava Begovica u radiju tada je bila prazna jer nije zelio naljutiti Kanadske navijace. Da li je to bilo korektno od njega prema njima ili ne, to mora on znati. Ipak je vec tada bilo odluceno da ce doci u nasu reprezentaciju, rekao je da ce preci, odrzao je rijec i presao je. Tacka. Dakle ta izjava u radiju je bezvrijedna. Ja niti sam ludio od radosti kada je prvi put rekao da ce biti nas, niti sam mu psovao sve sveto kada je dao izjavu u radiju. Ipak sve u svemu mi je bilo drago.

Za Medunjanina situacija nije toliko jasna, tu su u proslosti nase novine malo mutile, malo savez, a mozda i on. Za razliku od Mujdze Medunjanin je prije nego sto ce doci u nasu reprezentaciju, dakle aktuelno, nekoliko puta izjavio da zeli biti nas reprezentativac. U televiziji, u novinama. Dakle i ako je mozda to uradio jer mu u holandskoj nije bilo mjesta, sto moze stvarno biti jedan logican razlog, on je dao cistu izjavu sta hoce. I eto ga ovdje.

Mujdza na drugu stranu je pored odluke svog brata se odlucio da igra za Hrvatsku. On daje izjavu za svoj klub, dakle ne neke mahalaske novine, gdje kaze da mu je radiji riziko ostati kod njih na tribini, nego nastupati kod nas i mozda na travnjaku. To je za mene licno dovoljno. I iako mozda neki vide paralele sa Begovicem ili Medunjaninom, ja ih ne vidim. I to kazem bez ikakvog gnjeva, bez marisanja, ako se djecak osjeca Hrvatom, nek nastupa za njih. Ne vidim tu problem. Ako bih dosla jasna izjava od njega koja ovo porice, u kojoj se jasno izjasnjava, isto uredu, dobrodosao. Ali do tada mislim da nije interesantan.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 14 mar 2010, 10:29

Molio bih da SportSport.ba uradi jedan intervju sa ovim momkom da vidimo njegovo razmisljanje,a ne oslanjat se na neki intervju star 2 godine.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 mar 2010, 10:29

To je vjerovatno najbolja stvar, bez ikakve polemike.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 14 mar 2010, 13:01

Ja ne bum igral za repku BiH, kaj vam je dečki, smirite se malo... :lol:
Talenat u 25. godini koji uspije u sezoni zaigrati 3 puta za Freiburg. Nit će ga Hrvati zvati, nit ćemo ga mi. Za reprezentaciju treba kvaliteta i konstanta nastupa. Ovaj nema ni jedno ni drugo. A niti je perspektivan. Banović koji je kapiten tog Freiburga ne dobija pozivnicu od Bilića, tako da ne bojte se neće nam niko preoteti ovog kloca. Ako uhvati seriju dobrih partija, možemo razmišljati o pružanju prilike, ali to će da Safet odluči. Naš narod čim vidi da je neko istrčao na veliku pozornicu, odmah se popali... :lol:
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

FC Barcelona _Ado
Kontakt:

Post Postao/la FC Barcelona _Ado » 14 mar 2010, 13:33

Legenda_BiH je napisao/la:
FC Barcelona _Ado je napisao/la:igro za Hrvatsku znaci NE ;) uostalom nema mjesta :lol:
Cuj igro za HR znaci ne?!? Ti si lud covjek, pa znaci i pjanic igro za Luxemburg, znaci i njemu NE? Da pusti te price.
ako su tebi Luxemburg i Hrvatska isto . :roll: znas ti koliko je Hrvatska pokupila nasih igraca i u ostalim sportovima ,imam prema njima jak animozitet radi toga . i sta sada ovaj je htio da igra ze ljepu njihovu umjesto za nas i sada kad smo mi nesto postali treba da kupimo odpatke od neke repke od koje smo sigurno jaci . i nemoj mi toga ti si lud ako ne znas fino komunicirat nemoj me citirati uopste to vazi i za ostale 8-)
Visca El Barca !

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 14 mar 2010, 14:15

Sumnjam da smo jači od Hrvatske, ali eto. Mi imamo Džeku koji je bolji od svih njihovih napadača, a u ostalim segmentima su oni bolji (golman, obrana, vezni red).
Pogledaj samo gdje njihovi igraju gdje naši. Istina to za igrače, ali vidi, da je jedan Rakitic htio igrati za BiH igrao bi nije ga Markovic utrpao u gepek i vozao dok nije pristao, ili Petric, Corluka, Simunic itd.
A Mujdza bi nam dobro dosao, i netreba se zavaravati jer smo na bekovima tanki skroz. A Hrvatskoj sigurno ne treba jer imaju Srnu, Corluku, Vidu...

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 14 mar 2010, 15:26

Ime ove teme mi je stvarno glupo hajd da je neki bas jak igrac to je moglo stati i u neku drugu temu,mislim da nije vrijedan jedan Mujdza ovolike paznje.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 14 mar 2010, 15:44

Principatus je napisao/la:
harishp je napisao/la:Citam ove nase natpise i grohotom se smijem dvolicnosti.
Imate Begovica koji je pa skoro isto izjavio kao i Medunjanina I TO NAKON POZIVA U BIH REPKU.
I niko ne da ni prstom da se dirnu ovi biseri.A po Mujdzi se marise u sesnaest iako ga jos niko nije ni zvao u BIH repku. :roll: Jesmo mustre.
Izjava Begovica u radiju tada je bila prazna jer nije zelio naljutiti Kanadske navijace. Da li je to bilo korektno od njega prema njima ili ne, to mora on znati. Ipak je vec tada bilo odluceno da ce doci u nasu reprezentaciju, rekao je da ce preci, odrzao je rijec i presao je. Tacka. Dakle ta izjava u radiju je bezvrijedna. Ja niti sam ludio od radosti kada je prvi put rekao da ce biti nas, niti sam mu psovao sve sveto kada je dao izjavu u radiju. Ipak sve u svemu mi je bilo drago.

Za Medunjanina situacija nije toliko jasna, tu su u proslosti nase novine malo mutile, malo savez, a mozda i on. Za razliku od Mujdze Medunjanin je prije nego sto ce doci u nasu reprezentaciju, dakle aktuelno, nekoliko puta izjavio da zeli biti nas reprezentativac. U televiziji, u novinama. Dakle i ako je mozda to uradio jer mu u holandskoj nije bilo mjesta, sto moze stvarno biti jedan logican razlog, on je dao cistu izjavu sta hoce. I eto ga ovdje.

Mujdza na drugu stranu je pored odluke svog brata se odlucio da igra za Hrvatsku. On daje izjavu za svoj klub, dakle ne neke mahalaske novine, gdje kaze da mu je radiji riziko ostati kod njih na tribini, nego nastupati kod nas i mozda na travnjaku. To je za mene licno dovoljno. I iako mozda neki vide paralele sa Begovicem ili Medunjaninom, ja ih ne vidim. I to kazem bez ikakvog gnjeva, bez marisanja, ako se djecak osjeca Hrvatom, nek nastupa za njih. Ne vidim tu problem. Ako bih dosla jasna izjava od njega koja ovo porice, u kojoj se jasno izjasnjava, isto uredu, dobrodosao. Ali do tada mislim da nije interesantan.
Svaka cast za ovaj post,potpisujem sve do u rijec...
Usput,on da ima kvalitet,u Freiburgu bi bio standardan,medjutim,ako se pokaze da je dobar kroz konstantu nastupa,i ako zeli da igra za nas,moze ga se probati,sto da ne...Neka makar pravi drustvo Stilicu po tribinama :mrgreen:
Rotor Volgograd...

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 14 mar 2010, 17:14

Ma neka Mujdze,bolji je Bahtiyaroglu :roll:
Zola in, Zola passes, Zola scores !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 mar 2010, 17:51

Johnyx95 je napisao/la:Ma neka Mujdze,bolji je Bahtiyaroglu :roll:
Ovaj drugi hoce da igra za BIH za razliku od prvog. ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 mar 2010, 17:54

Mujdza je bio vec na okupljanju reprezentacije kada je selektor bio Muzurovic ali biseri iz saveza su skontali da nema papire i da nemoze igrati pa se vratio u Zagreb. ali tada je jos uvijek bio decko koji obecava, sada vise nije.

sanjinzeljo
Kontakt:

Post Postao/la sanjinzeljo » 14 mar 2010, 18:09

svakoga treba zvati u reprezentaciju.i srbi da su znali da ce miske ovakav biti nikada nebi igrao za bosnu.nikada se nezna ko ce kakav biti u datom momentu i zato najbolje intervju sa mensurom da vidimo sta misli trenutacno o pozivu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 mar 2010, 18:20

sanjinzeljo je napisao/la:svakoga treba zvati u reprezentaciju.i srbi da su znali da ce miske ovakav biti nikada nebi igrao za bosnu.nikada se nezna ko ce kakav biti u datom momentu i zato najbolje intervju sa mensurom da vidimo sta misli trenutacno o pozivu
Naravno,kad mogu jedni da imaju duplu sansu,mogu i ovi drugi.
Makar nas nece zavlaciti kao par njih koji su vec kod nas.I jos im narod to odobrava. :roll:
Hoce bujrum,nece bujrum.....odbij.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zavidovićanin
Kontakt:

Post Postao/la Zavidovićanin » 14 mar 2010, 18:41

Samo dio koji se odnosi na repku:

"Razlog zbog kojeg Mensur jos nije odigrao puno internacionalnih meceva je i taj sto se odlucio igrati za Hrvatsku. Naime, njegovi roditelji inace dolaze iz Bosne i Hercegovine ali je on izrazio zelju da igra za Hrvatsku reprezentaciju u kojoj nemoze naci mjesta...." ;)

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 14 mar 2010, 19:31

Ljudi, ostavite se patriotizma. Ljudi imaju svoje sudbine i svoje zivotne odluke. covjek je odlucio, nije mu uspjelo i sada se mi trebamo praviti velike zrtve(to nam se stalno desava) i likovati nad tim sto ne moze igrati a nama igraci poput njega trebaju kao suho zlato. Covjek igra ili je na klupi u bundes ligi i to nije mala stvar ako se uzme u obzir ko je sve igrao za ovu repku. sta da se povrijedi neko iz zadnje linije.Neko prije rece za misimovica da niko nije mogao ni pomisliti da ce biti ovakav igrac sa tendencijom da bude vođa. Nije lako sa nama , pa kako pjanic rece morao je sam kontati kako iz teslica da dodje u sarajevo, plako covjek. pa poslije takve price i ja bih izabrao zimbabve a ne hrvatsku ili njemacku ili srbiju . neozbiljan savez i neozbiljna drzava.I kada nam se pruzi prilika da kupimo mrvice- jer je situacija takbva treba kupiti mrvice i pokusati napraviti jaku i ozbilju reprezentaciju, da nam se digne rejting pa malo uozbiljiti savez i onda se ovakve stvari nece desiti. Malo off topic, kad god vam neko spomene naciju, patriotizam vi pogledajte da li vam je novcanik na mjestu. Mi zivimo tu situaciju. Dosta vise. ZOVITE COVJEKA, DAJTE MU PRILIKU I TO JE TO!!!!!!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 14 mar 2010, 19:35

harishp je napisao/la:
Ovaj prvi je dolazio na okupljanje BiH Reprezentacije, kad se ispostavilo da nema pravo nastupa onda se decko i vratio u Zagreb, sto znaci da je decko zelio igrati za nas, e posle toga nije bilo price o tome za koga ce da igra, kao sto neko rece, treba napraviti jedan interwiev sa momkom pa neka sam kaze da li bi igrao u slucaju poziva ili ne. Momak nije los, samo je problem sto u Freiburgu na toj poziji igra jedan od najboljih igraca kluba i zato Mensur nedobija sansu.
Tracy McGrady!!!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 15 mar 2010, 17:22

Edo_Majka je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Ovaj prvi je dolazio na okupljanje BiH Reprezentacije, kad se ispostavilo da nema pravo nastupa onda se decko i vratio u Zagreb, sto znaci da je decko zelio igrati za nas, e posle toga nije bilo price o tome za koga ce da igra, kao sto neko rece, treba napraviti jedan interwiev sa momkom pa neka sam kaze da li bi igrao u slucaju poziva ili ne. Momak nije los, samo je problem sto u Freiburgu na toj poziji igra jedan od najboljih igraca kluba i zato Mensur nedobija sansu.
Sad se promjenilo pravilo tj. ukinulo pravilo za promjenu sportskog drzavljanstva do 21 godine,a tad i nije imao pravo nastupat sada ima.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.