Sikiraju me ...ali sad ce Englezi... 70-75 ce ga zabitiMadafaka je napisao/la:Evo Lampard fulio penalEmir_ZENICA je napisao/la:Engleska iz 2 u 1

Moderator/ica: admin
Sikiraju me ...ali sad ce Englezi... 70-75 ce ga zabitiMadafaka je napisao/la:Evo Lampard fulio penalEmir_ZENICA je napisao/la:Engleska iz 2 u 1
Evo zakuco ga Japanac sam sebiEmir_ZENICA je napisao/la:Sikiraju me ...ali sad ce Englezi... 70-75 ce ga zabitiMadafaka je napisao/la:Evo Lampard fulio penalEmir_ZENICA je napisao/la:Engleska iz 2 u 1
Kao sto rekoh....dadose ga u 73 minuti...jos jedan i to je to...iz 2 u 1 ...eto paraMadafaka je napisao/la:Emir_ZENICA je napisao/la: Evo zakuco ga Japanac sam sebiHajmo jos 1...
Autogol opetEmir_ZENICA je napisao/la:Kao sto rekoh....dadose ga u 73 minuti...jos jedan i to je to...iz 2 u 1 ...eto paraMadafaka je napisao/la:Emir_ZENICA je napisao/la: Evo zakuco ga Japanac sam sebiHajmo jos 1...
![]()
P.S Ocekujem gol oko 85 minute...![]()
84 minuta 2:1Madafaka je napisao/la: Autogol opet![]()
![]()
Bravo
Idemol na janjetinu ? ? ? bice za sve forumaseEmir_ZENICA je napisao/la:P.S Ocekujem gol oko 85 minute...![]()
-Paja je napisao/la:Ovo je klasicni atak podlog italijana kako bi Engleska posustala jer izostavivsi Wallcota Engleska nema sanse pa pogledajte molim vas tu smijesni Spursi glavno kolo vode kakvi luzeri dabogda ispali u grupi!
SWP hahahahahahahaha
Hudlestone hahahahahaha
Arsenal dominira!
Sta je reci? Nijedan topnik u reprezentaciji...-Paja je napisao/la:Ovo je klasicni atak podlog italijana kako bi Engleska posustala jer izostavivsi Wallcota Engleska nema sanse pa pogledajte molim vas tu smijesni Spursi glavno kolo vode kakvi luzeri dabogda ispali u grupi!
SWP hahahahahahahaha
Hudlestone hahahahahaha
Holandija dominira!
Steta sto cu te razocarati navijacu looserfoola ali svi ti igraci bi se tretirali kao domaci jer su prosli kroz akademiju arsenala i bili 3 godine u mladjim kategorijama a nosioci igre mladih reprezentacija Engleske su iz Arsenala. Da ne pricamo o Gibbsu koji bi sigurno dobio poziv da nije cijelu sezonu bio ozlijedjen.LFC_LAVOV je napisao/la:Sto se topnika tice, nisam ni malo iznenadjen sto ih nema u reprezentaciji Engleske. Njihov dobro poznati skauting, ajmo do francuske po malo talenata...najvise bi volio ono pravilo sto se tice domacih igraca u timu, onii bi bili smijesni![]()
Sto se igraca koji su pozvani tice, sasvim realno, osim mozda Upsona. Ja licno bi prije pozvao Dawsona, ali Capelo zna sta radi i kakav mu profil igraca u odbrani treba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.