SP - Grupa C

11. juni - 11. juli

Moderator/ica: admin

Ko prolazi u zavrsnicu?

Engleska
139
46%
Slovenija
40
13%
SAD
82
27%
Alzir
41
14%

Ukupno glasova: 302

Emir_ZENICA
Kontakt:

Re: SP - Grupa C

Post Postao/la Emir_ZENICA » 30 maj 2010, 15:33

Madafaka je napisao/la:
Emir_ZENICA je napisao/la:Engleska iz 2 u 1 8-)
Evo Lampard fulio penal :roll:
Sikiraju me ...ali sad ce Englezi... 70-75 ce ga zabiti ;)
A C A B !

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 30 maj 2010, 15:44

Emir_ZENICA je napisao/la:
Madafaka je napisao/la:
Emir_ZENICA je napisao/la:Engleska iz 2 u 1 8-)
Evo Lampard fulio penal :roll:
Sikiraju me ...ali sad ce Englezi... 70-75 ce ga zabiti ;)
Evo zakuco ga Japanac sam sebi :mrgreen: Hajmo jos 1...

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 30 maj 2010, 15:48

Madafaka je napisao/la:
Emir_ZENICA je napisao/la: Evo zakuco ga Japanac sam sebi :mrgreen: Hajmo jos 1...
Kao sto rekoh....dadose ga u 73 minuti...jos jedan i to je to...iz 2 u 1 ...eto para :mrgreen:

P.S Ocekujem gol oko 85 minute... :mrgreen: :mrgreen:
A C A B !

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 30 maj 2010, 15:55

Emir_ZENICA je napisao/la:
Madafaka je napisao/la:
Emir_ZENICA je napisao/la: Evo zakuco ga Japanac sam sebi :mrgreen: Hajmo jos 1...
Kao sto rekoh....dadose ga u 73 minuti...jos jedan i to je to...iz 2 u 1 ...eto para :mrgreen:

P.S Ocekujem gol oko 85 minute... :mrgreen: :mrgreen:
Autogol opet :lol: :lol:

Bravo :)

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 30 maj 2010, 16:01

Madafaka je napisao/la: Autogol opet :lol: :lol:

Bravo :)
84 minuta 2:1
Emir_ZENICA je napisao/la:P.S Ocekujem gol oko 85 minute... :mrgreen: :mrgreen:
Idemol na janjetinu ? ? ? bice za sve forumase :mrgreen: :mrgreen:

Ma Engleska je vazda na guzove dobijala :mrgreen:
A C A B !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 31 maj 2010, 15:19

Ovo je za SP 2006, ali jos odgovara. :lol:
[youtube][/youtube]
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 31 maj 2010, 20:45

evo jos jedan za inspiraciju gazza legenda 8-)

[youtube][/youtube]

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 jun 2010, 14:39

Sa BBC-a: Informed **** round up so far. Baines, Bent, A. Johnson, Walcott out

Kad sam ja ikad govorio navijacima Arsenala da Walcott nece ic na Svjetsko, i da on nema sta trazit u reprezentaciji. Napali su me, a evo vam sad i dokaz da Capello tako misli. Ne pomaze brzina kad nema nista drugo. Lennon je bolji u svakom pogledu.

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 01 jun 2010, 18:45

Engleska na Svjetsko prvenstvo ide bez Walcotta

Theo Walcott, 21-godišnji nogometaš Arsenala neće vidjeti Svjetsko prvenstvo na jugu Afrike.

Odlučio je tako talijanski strateg Fabio Capello, selektor Engleske, radeći konačni popis od 23 igrača za Svjetsko prvenstvo.

Od ranije je Capello imao na raspolaganju 30 igrača, a osim Walcotta na Svjetskom prvenstvo neće još igrati Tom Huddlestone, Adam Johnson, Scott Parker, Darren Bent, Michael Dawson i Leighton Baines. Upao je, pak, kroz mala vrata Joe Cole, vezni igrač Chelseaja.

Za Walcotta je ovo vjerojatno negativno iznenađenje budući je igrao na prošlom Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj i to kao 17-godišnjak, a kroz kvalifikacijski ciklus je nerijetko bio i opcija u udarnih jedanaest na terenu.

"Respektiram svaku odluku selektora Capella. Ako je naš šef odlučio da ne idem, s tim se moram pomiriti", rekao je Walcott i nastavio u mirnom tonu:

"Nadao sam se odlasku u Južnoafričku Republiku i naravno da mi je žao. No, sada mogu samo saigračima poželjeti svu sreću prije nastupa na SP-u i da se u domovinu vrate s velikim uspjehom, naslovom svjetskog prvaka".

Podsjetimo da se Engleska na SP-u nalazi u grupi C zajedno sa Slovenijom, Alžirom i SAD-om.

Engleska za Svjetsko prvenstvo (23 igrača):

Golmani: Robert Green (West Ham), Joe Hart (Manchester City), David James (Portsmouth)

Odbrambeni igrači: Jamie Carragher (Liverpool), Ashley Cole (Chelsea), Rio Ferdinand (Manchester United), Glen Johnson (Liverpool), Ledley King (Tottenham), John Terry (Chelsea), Matthew Upson (West Ham), Stephen Warnock (Aston Villa)

Veznjaci: Gareth Barry (Manchester City), Michael Carrick (Manchester United), Joe Cole (Chelsea), Steven Gerrard (Liverpool), Frank Lampard (Chelsea), Aaron Lennon (Tottenham), James Milner (Aston Villa), Shaun Wright-Phillips (Manchester City)

Napadači: Peter Crouch (Tottenham), Jermain Defoe (Tottenham), Emile Heskey (Aston Villa), Wayne Rooney (Manchester United)

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 01 jun 2010, 18:55

nije trebao izostaviti jednog baines-a a pozvati warnocka. baines je prosle sezone odigrao sasvim bolje od warnocka..

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 jun 2010, 19:04

Pa ako ćeš tako, nije trebao ostaviti Walcotta u Engleskoj, a pozvati Shawn Wright Phillipsa. Pa onaj nije ništa napravio ove sezone, više je na klupi, nego što igra, a Walcott je, koliko me sjećanje služi, bio i u kvalifikacijama standardan, te je sam pobijedio Hrvatsku u gostima. Nekako sam iznenađen što je Dawson otpao, od Huddlestona i nisam očekivao ništa više, ali od Michaela jesam. No, Capello više vjeruje Upsonu, nego njemu i to je to.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 jun 2010, 19:16

Napravio bi ove izmjene:
Adam Johnson umjesto SWP
Dawson umjesto Upsona
Richards umjesto Carraghera
Bent umjesto Heskeya

Za ostalo se slazem.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 01 jun 2010, 21:08

Ovo je klasicni atak podlog italijana kako bi Engleska posustala jer izostavivsi Wallcota Engleska nema sanse pa pogledajte molim vas tu smijesni Spursi glavno kolo vode kakvi luzeri dabogda ispali u grupi!

SWP hahahahahahahaha
Hudlestone hahahahahaha
Defoooool hahahahahahaha
King hahahahahahaha

Holandija dominira!
Zadnja izmjena: -Paja, dana/u 01 jun 2010, 21:12, ukupno mijenjano 2 puta.
Dio Arsenala

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 01 jun 2010, 21:10

-Paja je napisao/la:Ovo je klasicni atak podlog italijana kako bi Engleska posustala jer izostavivsi Wallcota Engleska nema sanse pa pogledajte molim vas tu smijesni Spursi glavno kolo vode kakvi luzeri dabogda ispali u grupi!

SWP hahahahahahahaha
Hudlestone hahahahahaha

Arsenal dominira!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Svi su u zavjeri protiv Arsenala :mrgreen: :mrgreen:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 01 jun 2010, 21:12

-Paja je napisao/la:Ovo je klasicni atak podlog italijana kako bi Engleska posustala jer izostavivsi Wallcota Engleska nema sanse pa pogledajte molim vas tu smijesni Spursi glavno kolo vode kakvi luzeri dabogda ispali u grupi!

SWP hahahahahahahaha
Hudlestone hahahahahaha

Holandija dominira!
Sta je reci? Nijedan topnik u reprezentaciji... :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 jun 2010, 22:11

Samir Handanovic (Udinese), Jasmin Handanovic (Mantova), Aleksander Seliga (Sparta Rotterdam); Bojan Jokic (Chievo), Marko Suler (Gent), Bostjan Cesar (Grenoble), Branko Ilic (FC Moscow), Matej Mavric-Rozic (Koblenz), Elvedin Dzinic (Maribor), Miso Brecko (Cologne), Suad Filekovic (Maribor); Andraz Kirm (Wisla Krakow), Andrej Komac (Maccabi Tel-Aviv), Rene Krhin (Inter Milan), Dalibor Stevanovic (Vitesse Arnhem), Robert Koren (West Brom), Aleksander Radosavljevic (Larissa), Valter Birsa (Auxerre); Milivoje Novakovic (Cologne), Zlatko Dedic (Bochum), Zlatan Ljubijankic (Gent), Nejc Pecnik (Nacional), Tim Matavz (FC Groningen).

Sastav Matijasa Keka za SP,na spisku nema ocekivano Matica i Kelhara te meni malo iznenadjujuce Sisica.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 01 jun 2010, 22:20

Sto se topnika tice, nisam ni malo iznenadjen sto ih nema u reprezentaciji Engleske. Njihov dobro poznati skauting, ajmo do francuske po malo talenata...najvise bi volio ono pravilo sto se tice domacih igraca u timu, onii bi bili smijesni ;)
Sto se igraca koji su pozvani tice, sasvim realno, osim mozda Upsona. Ja licno bi prije pozvao Dawsona, ali Capelo zna sta radi i kakav mu profil igraca u odbrani treba
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 01 jun 2010, 22:29

LFC_LAVOV je napisao/la:Sto se topnika tice, nisam ni malo iznenadjen sto ih nema u reprezentaciji Engleske. Njihov dobro poznati skauting, ajmo do francuske po malo talenata...najvise bi volio ono pravilo sto se tice domacih igraca u timu, onii bi bili smijesni ;)
Sto se igraca koji su pozvani tice, sasvim realno, osim mozda Upsona. Ja licno bi prije pozvao Dawsona, ali Capelo zna sta radi i kakav mu profil igraca u odbrani treba
Steta sto cu te razocarati navijacu looserfoola ali svi ti igraci bi se tretirali kao domaci jer su prosli kroz akademiju arsenala i bili 3 godine u mladjim kategorijama a nosioci igre mladih reprezentacija Engleske su iz Arsenala. Da ne pricamo o Gibbsu koji bi sigurno dobio poziv da nije cijelu sezonu bio ozlijedjen.
Dio Arsenala

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 02 jun 2010, 01:48

[youtube][/youtube]
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 02 jun 2010, 06:48

Nije mi nesto posebno krivo sto Walcotta nece biti na SP. Lennon je meni bolji igrac. Vise mi je krivo zbog Benta. Igrac koji daje 20 golova u sezoni ne dobije poziv, a Heskey koji je igrao u vrijeme Beckenbauera ce putovati s timom. Jos neke odluke mi nisu jasne, ali valjda taj selektor zna sta radi.

Ipak ako Rooney i Lampard budu na svom nivou, mogla bi Engleska imati veoma dobar nastup. Valjda ce i Gerrard vec jednom doci sebi. Ona uobicajena nesreca koja ih prati na prvenstvima je najveci problem. Ako s nekim zavrse na izvođenju penala, mogu odmah da se pakuju kuci.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Zaključano

Natrag na “Svjetsko Prvenstvo: Južna Afrika 2010.”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.