eto koliko si glup,maloprije rece da je arsenal najljepsi kolektiv na svijetu,a sad ovo za visinuVjeruj! je napisao/la:Meni su svi muskarci nizi od 1.85 preruzni, dok su ostali samo ruzni.
sta vise sramota je biti nizi od 1.85. Covjece, to su patuljci. Sigurno djeca takve izazivaju i takvi rastu sa gnjevom pa kasnije postanu serijske ubice ili teroristi.
Najružniji fudbaleri
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- -Barcelona-
- Kontakt:
Re: Najružniji fudbaleri
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
- Ponos Torina
- Kontakt:
A Jaruga Rahimaharry_90 je napisao/la:U nasoj repki jedino Ibricic ne stima,sto jest

Snima film uskoro "Ovo malo kose"
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
I to sto kazesPonos Torina je napisao/la:A Jaruga Rahimaharry_90 je napisao/la:U nasoj repki jedino Ibricic ne stima,sto jest![]()
![]()
![]()
![]()
Snima film uskoro "Ovo malo kose"![]()
![]()
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
I nas zayebavaju u stvarnom zivotuNeutral je napisao/la:Ove bolesti ljudi moji. Kakve veze ima vanjski izgled. Fuj ova tema, a još veći fuj za one koji postavljaju slike. Sve je od Boga. Stidite se da vi nekog igrača osuđujete za izgled, tetkice ?
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Isti onaj Picolo iz Dragonaball1921 je napisao/la:
Nije fudbaler, al...
Sta sad Neutral@ nasao ispravljati krivu vrbu?! ne rise djaba,svi to ako neko postavlja slike neznaci da mu je toliko smijesno kakav je njegov vanjski izgled,tako covjek izgleda i sta...na kraju krajeva svaki covjek moze doprinjeti da izgleda ljepse to je na njemu hoce li on drzat do sebe ili ne....
Npr...Rooney koliko ima para i nije u stanju da se obrije kako treba nego ko mornar pusti onu naranđastu bradurinu i ko mu je tu kriv sto on izgleda katastrofalno??On naravno...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Kao sto sam rekao kolektiv, kolektiv je cjelina i ne moze se posmatrati kao skup medusobno izolovanih jedinki.-Barcelona- je napisao/la: eto koliko si glup,maloprije rece da je arsenal najljepsi kolektiv na svijetu,a sad ovo za visinuzar u arsenalu nema manjih od 1,85
Dalje, najljepse osobe u Arsenalu su visocije od te granice, RvP, Bendy, Veliki Voda i necu vise da diskutujem po tom pitanju.Shvati ovo kao aksiom ili dogmu i ne zapitkuj.
Zamolio bih sve nenavijace Arsenala da ne komentarisu moje postove jer nemam namjeru da diskutujem sa istim, posto im je jedini cilj da me isprovociraju!
ako ti se ne svidja, otfuraj odavdeNeutral je napisao/la:Ove bolesti ljudi moji. Kakve veze ima vanjski izgled. Fuj ova tema, a još veći fuj za one koji postavljaju slike. Sve je od Boga. Stidite se da vi nekog igrača osuđujete za izgled, tetkice ?
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
CeMa je napisao/la:ako ti se ne svidja, otfuraj odavdeNeutral je napisao/la:Ove bolesti ljudi moji. Kakve veze ima vanjski izgled. Fuj ova tema, a još veći fuj za one koji postavljaju slike. Sve je od Boga. Stidite se da vi nekog igrača osuđujete za izgled, tetkice ?
Mogao bi ti "otfurati"
Post ti je prijavljen
Koliko imaš godina, 10-11 ?
Koliko imaš godina, 10-11 ?
uh ovi je gadan,rođena mater bi ga se odrekla..harry_90 je napisao/la:I to sto kazesPonos Torina je napisao/la:A Jaruga Rahimaharry_90 je napisao/la:U nasoj repki jedino Ibricic ne stima,sto jest![]()
![]()
![]()
![]()
Snima film uskoro "Ovo malo kose"![]()
![]()
na njega sam bio zaborravio
on po meni jedino potrci kad puhne jaci vjetar .
- Marseille84
- Kontakt:
- majestic24
- Kontakt:

Ko da mu je neko spagete prosuo po glavi
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Ponos Torina
- Kontakt:
sigurno u uzi izbor ljepotana usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
jesi vidio ti kakvu koku vodi ovaj ?majestic24 je napisao/la:
Ko da mu je neko spagete prosuo po glavi![]()
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
ma ovu temu treba pod ključ jedni stave bosance,ovi drugi odmah odgovaraju hrvatskim itd...a ko bi rekao da će ova tema biti takva
- majestic24
- Kontakt:
juznjak> je napisao/la:jesi vidio ti kakvu koku vodi ovaj ?majestic24 je napisao/la:
Ko da mu je neko spagete prosuo po glavi![]()
![]()
100% je s njim iz ljubavi
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
zasto ste smijesni?
uredu, razumijem kada postave Kuyta ili nekog slicnog lika koji su fkt. loseg izgleda.. ali postaviti igrace koji su napravili losu pozu, koji su u tom trenutku nesto uradili pa na slici to ispalo ruzno je fkt. debilno..
uredu, razumijem kada postave Kuyta ili nekog slicnog lika koji su fkt. loseg izgleda.. ali postaviti igrace koji su napravili losu pozu, koji su u tom trenutku nesto uradili pa na slici to ispalo ruzno je fkt. debilno..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
- Ponos Torina
- Kontakt:
Nikome nije namjera vrijedjati drzavu i slicno u pitanju su igraci i u svakoj zemlji ima neki igrac koji se nemoze pohvaliti izgledom,i nevidim razlog za gasenje teme....Ovdje se nevode nacionalni ratovi niti nacionalisticka retorika..Dabar je napisao/la:ma ovu temu treba pod ključ jedni stave bosance,ovi drugi odmah odgovaraju hrvatskim itd...a ko bi rekao da će ova tema biti takva
-
Phill Jackson
- Kontakt: