jbte bas smo bili nasli pravog desnog beka , kad se neda neda se i jbga ...harishp je napisao/la:Sat 1-text.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
jbte bas smo bili nasli pravog desnog beka , kad se neda neda se i jbga ...harishp je napisao/la:Sat 1-text.
arsinijevic! zvijer .... nije sto igra u sarajevu sviju mi al lik nije dobar kako igra tu poziciju ......posebno u odbrani!Principatus je napisao/la:Pa koliko nesrece mozemo imati, bas na najgoroj poziciji, bek.
I jos mu napukao bas gluteus maximus (na naskim: guza). Kako je to uspjeo.
Fino,nije prvi da mu je svabo ''odrao guzove''.Principatus je napisao/la:Pa koliko nesrece mozemo imati, bas na najgoroj poziciji, bek.
Al' bukvalnoharishp je napisao/la:Fino,nije prvi da mu je svabo ''odrao guzove''.Principatus je napisao/la:Pa koliko nesrece mozemo imati, bas na najgoroj poziciji, bek.
Ma Jahic legenda moze svaku poziciju igrat. Meni je najbolji na poziciji zadnjeg veznog. Kako je samo odigro protiv Belgije. Ali izgleda da ce opet morat zakrpit na beku.bistrikboy je napisao/la:Al' bukvalnoharishp je napisao/la:Fino,nije prvi da mu je svabo ''odrao guzove''.Principatus je napisao/la:Pa koliko nesrece mozemo imati, bas na najgoroj poziciji, bek.
I jos mu napukao bas gluteus maximus (na naskim: guza). Kako je to uspjeo.![]()
Jahic je skolovani desni bek,igrao je tu poziciju u Želji i Las Palmasu,kasnije su ga gurali na stopera,zadnjeg veznog i napadaca.
Ma Jahic ce na kraju biti i fizioterapeut.Cova svestran.bistrikboy je napisao/la:Al' bukvalnoharishp je napisao/la:Fino,nije prvi da mu je svabo ''odrao guzove''.Principatus je napisao/la:Pa koliko nesrece mozemo imati, bas na najgoroj poziciji, bek.
I jos mu napukao bas gluteus maximus (na naskim: guza). Kako je to uspjeo.![]()
Jahic je skolovani desni bek,igrao je tu poziciju u Želji i Las Palmasu,kasnije su ga gurali na stopera,zadnjeg veznog i napadaca.
Jest al' se bogme svađao s trenerima sto ga stavljaju desno,bio je solidan al je na stoperu i u vezi bolji.harishp je napisao/la:Ma Jahic ce na kraju biti i fizioterapeut.Cova svestran.bistrikboy je napisao/la:Al' bukvalnoharishp je napisao/la: Fino,nije prvi da mu je svabo ''odrao guzove''.![]()
Ali ipak kako rece Bajevic stavi ga tamo gdje je najbolji.
Sto ce ''recem''nije ni Jaha ''kompjutor''
Kak'i je Cocalic na desnoj strani,jel ikad to cinio ''u slobodno vrijeme''![]()
Njega nek pozove i odmah mirni dva mjeseca,sto se tice ''kruticara''
Lahnuce navijacima ZvezdeBosna_Ponosna je napisao/la:Pozvan je Ognjen Vranješ, koji za mladu reprezentaciju igra desnog beka
Sport CentarPrincipatus je napisao/la:Zasigurno? Izvor?
Znam da je Pape govorio nesto o tome, ali nije bilo sigurno za Vranjesa.
Da,pogotovo ako uspiju izbaciti Basela i odu u LS,iako im je zagarantovano igranje u EP.Znaci sest jakih meceva u Evropi.Odlicno kaljenje.A momak je sasvim korektan,uz to i mlad.Bosna_Ponosna je napisao/la:Pozvan je Ognjen Vranješ, koji za mladu reprezentaciju igra desnog beka
E ako ne, onda ce nas naguziti, bukvalno.n0body je napisao/la:Nije jos nista potvrdjeno , nadam se da ce biti spreman makar za francuze , ako ne ...
Gledao sam tog Vranjesa 2-3 puta , nekako mi izgleda spor za bekaPrincipatus je napisao/la:E ako ne, onda ce nas naguziti, bukvalno.n0body je napisao/la:Nije jos nista potvrdjeno , nadam se da ce biti spreman makar za francuze , ako ne ...
Kakav je Vranjes, nisam ga pratio, da li je tip igraca koji ce izdrzati jednu Francusku?
p.s. ok i Bunoza je kao pozvan. Ali to je pretpostavka, spisak jos nije oficijelno procitan. Jedino za Lulica znam 100%.
Trenutno korisnika/ca: BOSNAAAMOJAAA i 8 gostiju.