Haha ma ni ja se ne bi zamaro sa pravljenjem ove nase saban lige, to ti je uzet one cele sa pes-a i igrat sa njim (ako znas na sta mislimAulleTa je napisao/la:
Bit će repka ako na to misliš, a klubovvi sigurno neće.

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Haha ma ni ja se ne bi zamaro sa pravljenjem ove nase saban lige, to ti je uzet one cele sa pes-a i igrat sa njim (ako znas na sta mislimAulleTa je napisao/la:
Bit će repka ako na to misliš, a klubovvi sigurno neće.
Stara informacijaDamir_BvB je napisao/la:Na pesu 2011 ce biti ekipa WERDER BREMEN
Ne. Bice licencirana kao i Bayern...guber90 je napisao/la:Stara informacijaDamir_BvB je napisao/la:Na pesu 2011 ce biti ekipa WERDER BREMEN, takodjer nece biti pravi grb i ime
.
Halo bolan jel ti ne kontas il u cemu je fazon kazem ti licenciran ce bit werder bremen dakle pravo ime pravi grb pravi dres sve kako treba to ti znaci licencirano moj boze moj ccccc ne pismen si bolan pa et ,i glupko nije stara informacija vec je taj dan izasla kad sam je tu objavio ...guber90 je napisao/la:Stara informacijaDamir_BvB je napisao/la:Na pesu 2011 ce biti ekipa WERDER BREMEN, takodjer nece biti pravi grb i ime
.
Glupko si ti, napisi da ce biti licenciran GLUPANE jedan glupi, vec je bila informacija da ce biti Wereder al ne licenciran pametni stvore jedan, ne citam ja misli idiote glupi, gdje si ti reko da ce biti licenciran u svom postu: "Na pesu 2011 ce biti ekipa WERDER BREMEN", vidis da si kompletan idiot bez trunke mozga.Damir_BvB je napisao/la:Halo bolan jel ti ne kontas il u cemu je fazon kazem ti licenciran ce bit werder bremen dakle pravo ime pravi grb pravi dres sve kako treba to ti znaci licencirano moj boze moj ccccc ne pismen si bolan pa et ,i glupko nije stara informacija vec je taj dan izasla kad sam je tu objavio ...guber90 je napisao/la:Stara informacijaDamir_BvB je napisao/la:Na pesu 2011 ce biti ekipa WERDER BREMEN, takodjer nece biti pravi grb i ime
.
Do ovih podataka sam ja dosaoonly_one_united je napisao/la:Znal se kakva ce bit konfiguracija kompa potrebna za soocer min i recomed
HVALA UNAPRIJED![]()
Ma moci ce i slabijiguber_90 je napisao/la:Do ovih podataka sam ja dosaoonly_one_united je napisao/la:Znal se kakva ce bit konfiguracija kompa potrebna za soocer min i recomed
HVALA UNAPRIJED![]()
, ali mislim da ce to moci i slabiji racunari povuci (naravno ne puno slabiji
), npr. moj laptop
.
Mene jedino brine procesor, al eto vidjet cemo, ja zadovoljan i ako sve na low bude isoBosnier je napisao/la:Ma moci ce i slabijiguber_90 je napisao/la:Do ovih podataka sam ja dosaoonly_one_united je napisao/la:Znal se kakva ce bit konfiguracija kompa potrebna za soocer min i recomed
HVALA UNAPRIJED![]()
, ali mislim da ce to moci i slabiji racunari povuci (naravno ne puno slabiji
), npr. moj laptop
.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.