Sjedeca odbojka
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Sjedeca odbojka
eto dobili su i brazila i prosli u polufinale.. svaka cast momci, da svako prvenstvo osvojite, legende nase... 

uuuppps pogreska...
svasta u brzini se desi...evo ispod pravo..
Direktan prijenos finalnog meča Svjetskog prvenstva, i ovoga puta, možete pratiti putem interneta, i to prenos rezultata klikom (http://www.ustream.tv/channel/worlds-testing), te prenos meča klikom (http://www.ustream.tv/channel/2010-sitt ... ps-court-2).

Direktan prijenos finalnog meča Svjetskog prvenstva, i ovoga puta, možete pratiti putem interneta, i to prenos rezultata klikom (http://www.ustream.tv/channel/worlds-testing), te prenos meča klikom (http://www.ustream.tv/channel/2010-sitt ... ps-court-2).
- Arsenalisation
- Kontakt:
et nazalost nismo uspjeli osvojit ovo al nema veze svi trebamo biti ponosni na nase ZLATNE MOMKE

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
- Barca u srcu
- Kontakt:
Čestitke našim momcima.
ODIGRAN DERBI PREMIJER LIGE BOSNE I HERCEGOVINE U SJEDEĆOJ ODBOJCI !
OKI ''FANTOMI'' - SDI ''SPID'' SARAJEVO 0:3
(19:25; 20:25; 19:25)
OKI ''FANTOMI'' - SDI ''SPID'' SARAJEVO 0:3
(19:25; 20:25; 19:25)
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
Fantomi pobijedili Banju Luku “iz Srbije” i odbranili titulu prvaka Evrope
U finalnom meču završnog turnira najboljih klubova jugoistočne Evrope, održanom u subotu u mađarskom Szombathelyju, aktualni evropski i bosanskohercegovački prvak pobijedio je ekipu Banje Luke, koja je predstavljala Srbiju, sa 3:0 (25:18, 25:19, 25:18).
U polufinalu Fantomi su savladali ekipu Zagreba sa 3:0 (25:20, 25:17, 25:14).
Treće mjesto na turniru osvojila je ekipa Zagreba, koja je bila bolja od domaćeg Sprinta sa 3:0.
Devetom uzastopnom titulom ekipa trenera Šefke Nuhanovića potvrdila je dominaciju u ovom regionalnom takmičenju, na kojem u svim dosadašnjim nastupima nije izgubila niti jedan susret.
Fantomi tako završavaju najuspješniju sezonu u istoriji kluba. Pored titule u Euroligi, ove godine još su osvojili titule u prvenstvu BiH i Kupu evropskih prvaka.
U finalnom meču završnog turnira najboljih klubova jugoistočne Evrope, održanom u subotu u mađarskom Szombathelyju, aktualni evropski i bosanskohercegovački prvak pobijedio je ekipu Banje Luke, koja je predstavljala Srbiju, sa 3:0 (25:18, 25:19, 25:18).
U polufinalu Fantomi su savladali ekipu Zagreba sa 3:0 (25:20, 25:17, 25:14).
Treće mjesto na turniru osvojila je ekipa Zagreba, koja je bila bolja od domaćeg Sprinta sa 3:0.
Devetom uzastopnom titulom ekipa trenera Šefke Nuhanovića potvrdila je dominaciju u ovom regionalnom takmičenju, na kojem u svim dosadašnjim nastupima nije izgubila niti jedan susret.
Fantomi tako završavaju najuspješniju sezonu u istoriji kluba. Pored titule u Euroligi, ove godine još su osvojili titule u prvenstvu BiH i Kupu evropskih prvaka.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
BRAVO LJILJANI ZLATNI BRAVO
Zalosno je da niko ne pise o nasim ZLATNIM MOMCIMA...
masala evo vec 2 pobjede nakon sto smo dobili srbiju (3-0), veceras je pala i hrvatska naravno opet 3-0.
Samo hrabro do novog zlata uostalom to smo momci od vas i navikli

Zalosno je da niko ne pise o nasim ZLATNIM MOMCIMA...
masala evo vec 2 pobjede nakon sto smo dobili srbiju (3-0), veceras je pala i hrvatska naravno opet 3-0.
Samo hrabro do novog zlata uostalom to smo momci od vas i navikli

Znaci i Latvija je iza nas (3-0), lijepo bogami...
rusija

Rutinski odradjena grupna faza pobjedom protiv rusije 3-0, sutra igramo cetvrtfinale.
edit: Bh. odbojkaši pobijedili selekciju Poljske
Sjedeća odbojka: BiH u polufinalu
Reprezentacija Bosne i Hercegovne plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva u sjedećoj odbojci u Rotterdamu.
Izabranici selektora Mirze Hrustemovića u četvrtfinalu su pobijedili selekciju Poljske sa 3:0 (25:13, 25:11, 25:12).
BiH će u polufinalu u petak igrati s pobjednikom susreta Ukrajina - Srbija.
edit: Bh. odbojkaši pobijedili selekciju Poljske
Sjedeća odbojka: BiH u polufinalu
Reprezentacija Bosne i Hercegovne plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva u sjedećoj odbojci u Rotterdamu.
Izabranici selektora Mirze Hrustemovića u četvrtfinalu su pobijedili selekciju Poljske sa 3:0 (25:13, 25:11, 25:12).
BiH će u polufinalu u petak igrati s pobjednikom susreta Ukrajina - Srbija.
Uljepsali ste mi noc sa ovim vijestima, bravo momci
Reprezentacija Bosne i Hercegovne plasirala se u finale Evropskog prvenstva u sjedećoj odbojci u Retterdamu.
U polufinalnom susretu bh. odbojkaši pobijedili su selekciju Ukrajine sa 3:1 (25:20, 25:16, 26:28 26:24).
U meču za sedmu uzastopnu titulu evropskog prvaka izabranici selektora Mirza Hrustemovića u subotu se sastaju sa reprezentacijom Rusije.

Reprezentacija Bosne i Hercegovne plasirala se u finale Evropskog prvenstva u sjedećoj odbojci u Retterdamu.
U polufinalnom susretu bh. odbojkaši pobijedili su selekciju Ukrajine sa 3:1 (25:20, 25:16, 26:28 26:24).
U meču za sedmu uzastopnu titulu evropskog prvaka izabranici selektora Mirza Hrustemovića u subotu se sastaju sa reprezentacijom Rusije.
Ako moze neko da kaze na kojim tv kanali ima prijenos,volio bih pogledati ovo malo !
Sretno momci!
Sretno momci!
-
- Kontakt:
BIH-RUS 3-1
PRVACI EVROPE PO 3 PUT,BRAVO ZLATNI LJILJANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PRVACI EVROPE PO 3 PUT,BRAVO ZLATNI LJILJANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Naklon do poda zlatni ljiljani, jos jednom sve cestitke
samo relativno slabo je popraceno ovo oko prvenstva ali opet poznavajuci nas nista neobicno

samo relativno slabo je popraceno ovo oko prvenstva ali opet poznavajuci nas nista neobicno

Svaka cast momci!
cestitke momcima 7 titula zaredom hehehehe
ovi nasi odbojkasi kao da igraju ligu bih u odbojci
JOS JEDNOM SVAKA CAST MOMCI NAKLON DO PODA

ovi nasi odbojkasi kao da igraju ligu bih u odbojci

JOS JEDNOM SVAKA CAST MOMCI NAKLON DO PODA

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- sef_mafije
- Kontakt:
asobih.org - off web site
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
sto ovo sad niko ne pise o nasim zlatnim momcima ??momci uskoro idu za london, trebamo im dati veliku podrsku jer su oni to zasluzili.bar nas oni ne brukaju kao pojedinci
- raul-zakon
- Kontakt:
AJMO ZMAJEVI !!! POKAŽITE OVIM NAZOVI SPORTISTIMA KAKO SE IGRA ZA SVOJU DRŽAVU !!!
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.