Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

sukisp
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la sukisp » 27 sep 2008, 18:08

Lovac je napisao/la:Ibisevic dao iz penala a salihovic iz slobodnjaka gledo sam utakmicu fakat saradjuju dobro
Ma da se vrati onaj brazilac a Obasija na klupu.I onda Ba i Ibisevic koji se najbolje razumiju a Salihovic iza njih ili ta ,,trane,,.
Inace penali su Salihovicev posao,ali posto ibisevic itekako ove sezone puca na titulu najboljeg strijelca tu mu je ulogu Salihovic predao.
Ove sezone ce ih veliki klubovi cekirati,ali bolje im je jos razguljivati u sasvim pristojnom Hofenhajmu,mislim i na platu,klub,tim,navijace nego da moraju biti na milost i nemilost u nekom previse zvucnom klubu.

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 27 sep 2008, 19:18

I ja mislim da bi ga trebalo staviti u prvu postavu, odličan je igrač. Džeko je također dobar, ali nije u tako dobroj formi, dok Muslimović ipak nije njihov nivo. Makar trenutno. U ove tri utakmice promašio je sve i svašta, naročito protiv Bugara, tako da ne vjerujem da će ga Ćiro više forsirati, mada se našem selektoru nikad ne zna...

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 27 sep 2008, 19:32

Opet zabio, ako ga Ciro ne stavi u prvu, onda stvarno ne znam sta momak treba da uradi da bi zaigrao...

AmeeeL
Kontakt:

Post Postao/la AmeeeL » 28 sep 2008, 00:06

ibisevic i salihovic igrao drama

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 28 sep 2008, 00:09

Mislim da je ovo pokazatelj da Ibisevic zaista zasluzuje da igra u repki u prvih 11..
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

Aner
Kontakt:

Post Postao/la Aner » 28 sep 2008, 22:30

Vedad razvaljuje...svaka mu čast...zaslužuje da bude u prvih 11 naše repke.... 8-)
...Bosna da prostiš jedna zemlja imade i posna i bosa da prostiš i hladna i gladna i k tomu još da prostiš prkosna od sna...

Skolarac
Kontakt:

Post Postao/la Skolarac » 01 okt 2008, 12:59

Po ovim rezultatima vedada i sejada ja mislim da zasluzuju da budu u prvih 11 , ali pogledajte samo koji je BECKAM SALIHOVIC ja jos uvijek nemogu da vjerujem kako tako gađa u utakmici sa werderom imao je 2-3 prilike iz prekida , prva je bila precka druga gol treca ja otisla u tribine .
pa sad zakljucite koliko se razumije a treba nam zasigurno jedan njegov slobodnjak protiv Turske ..

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 01 okt 2008, 18:20

Evo ga napokon. Ćiro je izjavio:
Ibišević je odličan igrač i nemam pravo ignorirati takav učinak u jakoj ligi kao što je Njemačka. Ubuduće igra od prve minute, otkriva Blažević.
prenosi Sportin.ba
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 01 okt 2008, 19:51

Je li to znaci da cemo igrati sa tri napadaca, jer ciro "nema pravo ignorirati ucinak dzeke i muslimovica" :lol:

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 01 okt 2008, 20:14

biskitt je napisao/la:Je li to znaci da cemo igrati sa tri napadaca, jer ciro "nema pravo ignorirati ucinak dzeke i muslimovica" :lol:
Pa ne igramo protiv zimbabwea, normalno da nece igrat 3 napadaca, igrat ce vjerovatno ibisevic i dzeko

gunsbih
Kontakt:

Post Postao/la gunsbih » 01 okt 2008, 22:18

fakat su se raspucali sto je dobro,mislim da treba pocet sa vedom i edinom a muslimovicu ostavit 35 min nakraju da svojom brzinom nesto napravi.mislim da je dobro sto se moze raspravljat o tome ko bi trebao zapocet a ne da se ko uvjek krpimo :D

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 01 okt 2008, 23:00

NoName je napisao/la:Evo ga napokon. Ćiro je izjavio:
Ibišević je odličan igrač i nemam pravo ignorirati takav učinak u jakoj ligi kao što je Njemačka. Ubuduće igra od prve minute, otkriva Blažević.
prenosi Sportin.ba
dobro se je sjetio.

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 01 okt 2008, 23:07

Ja bih volio da u napadu budu muslimovic i Ibisevic. Ipak je zabijanje golova u ligi jedno ,a u kupu (protiv drugoligasa) drugo. Ibisevic nije bio u prvom planu kod trenera u Hoffenheimu,medjutim kad je dobio priliku vidite kako ju je iskoristio. Isto tako mu treba i Miroslav Blazevic dati sansu,jer je ovaj ipak prvi strijelac njemacke lige,a to je sigurno odlicna preporuka.

Nodi_IN
Kontakt:

Post Postao/la Nodi_IN » 02 okt 2008, 01:04

Ljudi Veda je majsto lud je za loptom i fudbalom znam ga iz bosne i iz amerike raja od covjeka i vjerujem ako mu ciro da sansu ima da nam se oduzi.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 05 okt 2008, 16:14

Sinoć ja tamo oko 12 h bezveze onako prebaci na njemačke kanale. Ja pogleda tamo na ZDF-u emisija o Bundesligi, reko baš ću ostaviti da vidim hoće li biti šta o Hofenhajmu. Kad za nekoliko minuta pustiše pregled tekme Hofenhajm - Frankurt 2:1 oba gola Ba , Ibišević jednu asistenciju ili dvije upisao neznam jeli u onoj prvoj dirao loptu. I nakon pregleda ugostiše Vedada Ibiševića u emisuji. Nešto pričali kao da zna pričati tri jezika (Francuski,njemački,engleski) i nešto o njegovoj karijeri , pa nešto spomenuše Tursku tj. sljedeći kvalifikacijoni meč za BiH... Čovjek pravi heroj u Hofenjamu najaviše ga da je najdraži igrač navijačima... 8-)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 05 okt 2008, 17:11

Zagor je napisao/la:Sinoć ja tamo oko 12 h bezveze onako prebaci na njemačke kanale. Ja pogleda tamo na ZDF-u emisija o Bundesligi, reko baš ću ostaviti da vidim hoće li biti šta o Hofenhajmu. Kad za nekoliko minuta pustiše pregled tekme Hofenhajm - Frankurt 2:1 oba gola Ba , Ibišević jednu asistenciju ili dvije upisao neznam jeli u onoj prvoj dirao loptu. I nakon pregleda ugostiše Vedada Ibiševića u emisuji. Nešto pričali kao da zna pričati tri jezika (Francuski,njemački,engleski) i nešto o njegovoj karijeri , pa nešto spomenuše Tursku tj. sljedeći kvalifikacijoni meč za BiH... Čovjek pravi heroj u Hofenjamu najaviše ga da je najdraži igrač navijačima... 8-)
:roll: Svaki igrac koji da najvise golova a plus ima asistencija sto znaci dobru igru i jos ako je klub u samom vrhu
sta ce biti drugo nego najdrazi 8-) Klinac bi bio najdrazi da pauzira sa golovima 4-5 tekmi i jos ovi da pocnu fasovati.

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 05 okt 2008, 19:08

sukisp je napisao/la:
Zagor je napisao/la:Sinoć ja tamo oko 12 h bezveze onako prebaci na njemačke kanale. Ja pogleda tamo na ZDF-u emisija o Bundesligi, reko baš ću ostaviti da vidim hoće li biti šta o Hofenhajmu. Kad za nekoliko minuta pustiše pregled tekme Hofenhajm - Frankurt 2:1 oba gola Ba , Ibišević jednu asistenciju ili dvije upisao neznam jeli u onoj prvoj dirao loptu. I nakon pregleda ugostiše Vedada Ibiševića u emisuji. Nešto pričali kao da zna pričati tri jezika (Francuski,njemački,engleski) i nešto o njegovoj karijeri , pa nešto spomenuše Tursku tj. sljedeći kvalifikacijoni meč za BiH... Čovjek pravi heroj u Hofenjamu najaviše ga da je najdraži igrač navijačima... 8-)
:roll: Svaki igrac koji da najvise golova a plus ima asistencija sto znaci dobru igru i jos ako je klub u samom vrhu
sta ce biti drugo nego najdrazi 8-) Klinac bi bio najdrazi da pauzira sa golovima 4-5 tekmi i jos ovi da pocnu fasovati.
Jarane znas li ti napisat ijedan pozitivan post, za koga ti navijas ovdje..Ili samo dolazis da pises gluposti..

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 05 okt 2008, 19:24

Lovac je napisao/la:
sukisp je napisao/la:
Jarane znas li ti napisat ijedan pozitivan post, za koga ti navijas ovdje..Ili samo dolazis da pises gluposti..
Pozitivan,na sta mislis pozitivan da dizem u nebesa sve zivo oko sebe a nema nas ni na geografskoj karti :roll:
pisati treba realno i primiti kritiku i dati je.
A ne onda kad sve krene nizbrdo ko noj glavu u pijesak.
Pratim Vedu vec od PSG i dobro znam kako su mu u Hofenhaimu sve po spisku i navijaci i dr.ebavali na pocetku sezone u drugoj BL.Kad je izdao Achen izdat ce i nas,ma kakav Vedad nek se vrati preko bare i tako mu je bila cijela prosla sezona od komentara tih istih.I kad zabije nije to za navijace bilo to :roll:
A sad je Tito :evil: za te iste navijace i simpatizere.

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 05 okt 2008, 19:27

Pa treba biti pozitivan makar dok imamo dobre rezultate a sad za sad imamo i mi kao repka a i Vedo, ko zna mozda ga sad stane pa ne zabije vise ni jedan gol, al daj zato da uzivamo dok momak zabija golove i asistira..

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 05 okt 2008, 19:39

Lovac je napisao/la:Pa treba biti pozitivan makar dok imamo dobre rezultate a sad za sad imamo i mi kao repka a i Vedo, ko zna mozda ga sad stane pa ne zabije vise ni jedan gol, al daj zato da uzivamo dok momak zabija golove i asistira..
Vedo ne zna sredine i to ce ga ebavati uvijek.On pici na ono ,,ili si bos il hadzija,,.
Dok za razliku od Vede Dzeko gdje god da ode svojom stalozenoscu kako na terenu tako i van.
Svi ga strucnjaci objerucke prihavataju.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: EdinjoBos, jasmin10 i 4 gosta.