salim se naravno, ma savejedno gdje ce se igrati, to i nije bitno
sjecam se da je jedan od proslih selektora bio obecao utakmicu reprezentacije na Piroti ??
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
zašto nebih naviao pa to je moja zemlja jednakoa kao i tvoja samo što neki je ne doživljavaju tako neznači da sam ja jedan od njih to je možda tvoj osobni sud ali ja sam bio na par tekmi rep. i voli bi da nekeada promjeni grad gdje igra tekme eto toliko od mene na tvoj upit ako ti nešto nije jasno slobodno ponovo pitajszlaja je napisao/la:Ne znam odakle si. A hoces li ti doci na tekmu reprezentacije i navijati svim srcem za nju ako bude igrala u tvojoj blizini ???black hole je napisao/la:meni je smješno da je bih reprenzetacija do sada samo igrala svoje tekme u zenici i sarajvu možda i tuzli nisam siguran kao što se vidi to su većinom gradovi gdje bošnjaci čine većinu zašto se u bih savezu plaše staviti utakmicu u mostar,š. brijeg ili npr. b. luku pa da se vidi koliko smo "demokratska" država red bi bio da i ovi gradovi ili neki drugi ponekad ugoste reprezentativne selekcije a ne samo već gore spomenuta trojaka u većini normalnih država reprenzetacija ponekad koju tekmu odigra i van svog "sjedišta" pa makar prijateljsku al eto mi u ničem nismo normalna država pa tako ni u nogometu![]()
![]()
superEmir_ZENICA je napisao/la:U Zenici,dok je na celu Safet Susic nisu pozeljni !
Eh to mi je drago, al zaista mi je drago ako je tako. Zivim za takvu drzavu. Dobro, moje pitanje je bilo osobno prema tebi, aludirajuci na to koliko ih ima takvih ko ti. To i jest problem brate. JOS JEDNOM, SVAKA TI CASTblack hole je napisao/la:zašto nebih naviao pa to je moja zemlja jednakoa kao i tvoja samo što neki je ne doživljavaju tako neznači da sam ja jedan od njih to je možda tvoj osobni sud ali ja sam bio na par tekmi rep. i voli bi da nekeada promjeni grad gdje igra tekme eto toliko od mene na tvoj upit ako ti nešto nije jasno slobodno ponovo pitajszlaja je napisao/la:Ne znam odakle si. A hoces li ti doci na tekmu reprezentacije i navijati svim srcem za nju ako bude igrala u tvojoj blizini ???black hole je napisao/la:meni je smješno da je bih reprenzetacija do sada samo igrala svoje tekme u zenici i sarajvu možda i tuzli nisam siguran kao što se vidi to su većinom gradovi gdje bošnjaci čine većinu zašto se u bih savezu plaše staviti utakmicu u mostar,š. brijeg ili npr. b. luku pa da se vidi koliko smo "demokratska" država red bi bio da i ovi gradovi ili neki drugi ponekad ugoste reprezentativne selekcije a ne samo već gore spomenuta trojaka u većini normalnih država reprenzetacija ponekad koju tekmu odigra i van svog "sjedišta" pa makar prijateljsku al eto mi u ničem nismo normalna država pa tako ni u nogometu![]()
![]()
![]()
![]()
Navijamo za Rumune!19TM87 je napisao/la:superEmir_ZENICA je napisao/la:U Zenici,dok je na celu Safet Susic nisu pozeljni !ne trebamo ba ni igrat
Nije u Zenici atmosfera bas nesto bolja nego li bilo gdje drugo, gdje god da igraju ako pobjedjuju imat ce dobru atmosferu, ali sve dok gube ne mogu da ocekuju neku podrskuk_c je napisao/la:Mislim da treba igrati na Bilinom polju sve naredne domace utakmice BIH,pod uslovom da se prosire bar jug i sjever stadiona u Zenici! neka povecaju kapacitet za jos bar 3 000 mjesta i sigurno ce sama slika stadiona izgledati mnogo bolje! mada je i ovakvo Bilino polje prava baza nase reprezentacije,pa nije Ciro lud sto nije htio ni da cuje za Kosevo.. u Zenici je atmosfera bolja bar 5 puta nego na Kosevu!
igraci su 50 puta rekli da im je ovdje najbolje i kraj price,crkni cipkoFozgen je napisao/la:Nije u Zenici atmosfera bas nesto bolja nego li bilo gdje drugo, gdje god da igraju ako pobjedjuju imat ce dobru atmosferu, ali sve dok gube ne mogu da ocekuju neku podrskuk_c je napisao/la:Mislim da treba igrati na Bilinom polju sve naredne domace utakmice BIH,pod uslovom da se prosire bar jug i sjever stadiona u Zenici! neka povecaju kapacitet za jos bar 3 000 mjesta i sigurno ce sama slika stadiona izgledati mnogo bolje! mada je i ovakvo Bilino polje prava baza nase reprezentacije,pa nije Ciro lud sto nije htio ni da cuje za Kosevo.. u Zenici je atmosfera bolja bar 5 puta nego na Kosevu!zar ne?
U Zenici ne treba da se igra, Safet je to rekao na pocetku i neka ostane pri tom, mi smo ovamo samo seljaci koji su zeljni Dzeke, Pjanica, Spahica, Misimovica i ostalih. Jednostavno mi smo selo zvano Zenica.
Ja se nadam da nece dobiti dozvolu, ako ie ikako moguce, da igraju na BP.
Sorry al ti ionak nist ne kontasPhill Jackson je napisao/la:igraci su 50 puta rekli da im je ovdje najbolje i kraj price,crkni cipkoFozgen je napisao/la:Nije u Zenici atmosfera bas nesto bolja nego li bilo gdje drugo, gdje god da igraju ako pobjedjuju imat ce dobru atmosferu, ali sve dok gube ne mogu da ocekuju neku podrskuk_c je napisao/la:Mislim da treba igrati na Bilinom polju sve naredne domace utakmice BIH,pod uslovom da se prosire bar jug i sjever stadiona u Zenici! neka povecaju kapacitet za jos bar 3 000 mjesta i sigurno ce sama slika stadiona izgledati mnogo bolje! mada je i ovakvo Bilino polje prava baza nase reprezentacije,pa nije Ciro lud sto nije htio ni da cuje za Kosevo.. u Zenici je atmosfera bolja bar 5 puta nego na Kosevu!zar ne?
U Zenici ne treba da se igra, Safet je to rekao na pocetku i neka ostane pri tom, mi smo ovamo samo seljaci koji su zeljni Dzeke, Pjanica, Spahica, Misimovica i ostalih. Jednostavno mi smo selo zvano Zenica.
I tebi izgleda treba nacrtat da sam ja iz ZenicePhill Jackson je napisao/la:sta bolan imam kontat,niko nije glup i corav,vidimo da si bolesnik koji nenormalno mrzi zenicu,hvala bogu nisam poremecen ko ti da neki grad mrzim,u svakom gradu ima debila,nijedan grad nije cvijece..tebi izgleda treba nacrtat da su igraci 50 puta rekli da im je ovdje najbolje,al ocito da ti padobranac bolje od njih znas gdje im ljepse
gdje cu znat kad nisam nijedan tvoj post na celikovoj temi vidio,lokacija ti isto tako praznaFozgen je napisao/la:I tebi izgleda treba nacrtat da sam ja iz ZenicePhill Jackson je napisao/la:sta bolan imam kontat,niko nije glup i corav,vidimo da si bolesnik koji nenormalno mrzi zenicu,hvala bogu nisam poremecen ko ti da neki grad mrzim,u svakom gradu ima debila,nijedan grad nije cvijece..tebi izgleda treba nacrtat da su igraci 50 puta rekli da im je ovdje najbolje,al ocito da ti padobranac bolje od njih znas gdje im ljepse![]()
Al ne kuzis ti neke stvari
Fozgen je napisao/la: Nije u Zenici atmosfera bas nesto bolja nego li bilo gdje drugo, gdje god da igraju ako pobjedjuju imat ce dobru atmosferu, ali sve dok gube ne mogu da ocekuju neku podrskuzar ne?
A na svim forumima se zalazem da se rep. ne vrati u Zenicu. Za mene nisu dobro dosli. Lijepo su nas izigrali, lijepo su nam se izrugali i pravac Kosevo.gdje cu znat kad nisam nijedan tvoj post na celikovoj temi vidio,lokacija ti isto tako prazna
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.