Na kojem stadionu da igra reprezentacija BiH kao domaćin?!

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

nevjernik
Kontakt:

Re: Na kojem stadionu da igra reprezentacija BiH kao domaćin?!

Post Postao/la nevjernik » 28 sep 2010, 00:29

Trebali bi uzet termin na nekom od terena, ionako nam podloga na stadionima nije nista bolja :D

salim se naravno, ma savejedno gdje ce se igrati, to i nije bitno

sjecam se da je jedan od proslih selektora bio obecao utakmicu reprezentacije na Piroti ??
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

black hole
Kontakt:

Post Postao/la black hole » 28 sep 2010, 10:10

szlaja je napisao/la:
black hole je napisao/la:meni je smješno da je bih reprenzetacija do sada samo igrala svoje tekme u zenici i sarajvu možda i tuzli nisam siguran kao što se vidi to su većinom gradovi gdje bošnjaci čine većinu zašto se u bih savezu plaše staviti utakmicu u mostar,š. brijeg ili npr. b. luku pa da se vidi koliko smo "demokratska" država red bi bio da i ovi gradovi ili neki drugi ponekad ugoste reprezentativne selekcije a ne samo već gore spomenuta trojaka u većini normalnih država reprenzetacija ponekad koju tekmu odigra i van svog "sjedišta" pa makar prijateljsku al eto mi u ničem nismo normalna država pa tako ni u nogometu :cry: :cry: :cry:
Ne znam odakle si. A hoces li ti doci na tekmu reprezentacije i navijati svim srcem za nju ako bude igrala u tvojoj blizini ???
zašto nebih naviao pa to je moja zemlja jednakoa kao i tvoja samo što neki je ne doživljavaju tako neznači da sam ja jedan od njih to je možda tvoj osobni sud ali ja sam bio na par tekmi rep. i voli bi da nekeada promjeni grad gdje igra tekme eto toliko od mene na tvoj upit ako ti nešto nije jasno slobodno ponovo pitaj :D :D :D
slomiti nas nisu mogli najjači na svjetu jer smo krvlju branili hrvatsku nam svetu
djed ti je bio ust.ša i ponosi se tim a sad meni kažeš da hanđ.r divizija nje postojala ;)

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 28 sep 2010, 11:51

Odluceno da igramo sa Rumunijom u Zenici... dobra odluka ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 28 sep 2010, 12:14

Reprezentacija Bosne i Hercegovine susret protiv Rumunije u okviru kvalifikacija za EURO 2012, koji je na rasporedu 26. marta 2011. godine igrat će na stadionu Bilino Polje u Zenici.

Foto: Feđa Krvavac/Fotoservis.info
Kako piše revija Sport Centar, olimpijski stadion Asim Ferhatović Hase nije položio ispit pa fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine naredni domaći susret kvalifikacija za Evropsko prvenstvo neće igrati u glavnom gradu, saznaje SC revija.

Tako će po svemu sudeći, domaćin meča četvrtog kola kvalifikacija za "EURO 2012", koja je na rasporedu 26. marta 2011. godine, u kojem će naši "zmajevi" snage odmjeriti protiv Rumunije, biti zeničko Bilino polje.

Jedan od najvažnijih razloga su i zvižduci sa tribina stadiona Asim Ferhatović Hase, koji su upućeni našim reprezentativcima tokom meča protiv Francuske.

to je kad sabani dodju na tekmu, koji mogu dat 40 km
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 28 sep 2010, 12:17

U Zenici,dok je na celu Safet Susic nisu pozeljni !
A C A B !

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 28 sep 2010, 12:18

Emir_ZENICA je napisao/la:U Zenici,dok je na celu Safet Susic nisu pozeljni !
super :D ne trebamo ba ni igrat
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 28 sep 2010, 12:29

black hole je napisao/la:
szlaja je napisao/la:
black hole je napisao/la:meni je smješno da je bih reprenzetacija do sada samo igrala svoje tekme u zenici i sarajvu možda i tuzli nisam siguran kao što se vidi to su većinom gradovi gdje bošnjaci čine većinu zašto se u bih savezu plaše staviti utakmicu u mostar,š. brijeg ili npr. b. luku pa da se vidi koliko smo "demokratska" država red bi bio da i ovi gradovi ili neki drugi ponekad ugoste reprezentativne selekcije a ne samo već gore spomenuta trojaka u većini normalnih država reprenzetacija ponekad koju tekmu odigra i van svog "sjedišta" pa makar prijateljsku al eto mi u ničem nismo normalna država pa tako ni u nogometu :cry: :cry: :cry:
Ne znam odakle si. A hoces li ti doci na tekmu reprezentacije i navijati svim srcem za nju ako bude igrala u tvojoj blizini ???
zašto nebih naviao pa to je moja zemlja jednakoa kao i tvoja samo što neki je ne doživljavaju tako neznači da sam ja jedan od njih to je možda tvoj osobni sud ali ja sam bio na par tekmi rep. i voli bi da nekeada promjeni grad gdje igra tekme eto toliko od mene na tvoj upit ako ti nešto nije jasno slobodno ponovo pitaj :D :D :D
Eh to mi je drago, al zaista mi je drago ako je tako. Zivim za takvu drzavu. Dobro, moje pitanje je bilo osobno prema tebi, aludirajuci na to koliko ih ima takvih ko ti. To i jest problem brate. JOS JEDNOM, SVAKA TI CAST
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

almin9
Kontakt:

Post Postao/la almin9 » 28 sep 2010, 12:30

19TM87 je napisao/la:
Emir_ZENICA je napisao/la:U Zenici,dok je na celu Safet Susic nisu pozeljni !
super :D ne trebamo ba ni igrat
Navijamo za Rumune! :)
Dario ~8~ Puric: "Hvala Robijasi, hvala Zenico ...idemo dalje...KUP JE NAS !"

Fozgen
Kontakt:

Post Postao/la Fozgen » 28 sep 2010, 12:55

:cry:
Nazalost povratak na BP.
Sto se mene licno tice reprezentacija nije dobro dosla u Zenicu.
Ne mislim konkretno na igrace, cini mi se da oni i mi uvijek najvise ispastaju, ali sve ostalo vezano za reprezentaciju je nepozeljno.
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 28 sep 2010, 12:56

Mislim da treba igrati na Bilinom polju sve naredne domace utakmice BIH,pod uslovom da se prosire bar jug i sjever stadiona u Zenici! neka povecaju kapacitet za jos bar 3 000 mjesta i sigurno ce sama slika stadiona izgledati mnogo bolje! mada je i ovakvo Bilino polje prava baza nase reprezentacije,pa nije Ciro lud sto nije htio ni da cuje za Kosevo.. u Zenici je atmosfera bolja bar 5 puta nego na Kosevu!

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 28 sep 2010, 12:59

Eno im Kosevo i nek tamo igraju,kad se usere stvar,hajmo u Zenicu da to ispravimo,e pa nece moci mamicu vam ..... :D
A C A B !

Fozgen
Kontakt:

Post Postao/la Fozgen » 28 sep 2010, 13:01

k_c je napisao/la:Mislim da treba igrati na Bilinom polju sve naredne domace utakmice BIH,pod uslovom da se prosire bar jug i sjever stadiona u Zenici! neka povecaju kapacitet za jos bar 3 000 mjesta i sigurno ce sama slika stadiona izgledati mnogo bolje! mada je i ovakvo Bilino polje prava baza nase reprezentacije,pa nije Ciro lud sto nije htio ni da cuje za Kosevo.. u Zenici je atmosfera bolja bar 5 puta nego na Kosevu!
Nije u Zenici atmosfera bas nesto bolja nego li bilo gdje drugo, gdje god da igraju ako pobjedjuju imat ce dobru atmosferu, ali sve dok gube ne mogu da ocekuju neku podrsku :? zar ne?
U Zenici ne treba da se igra, Safet je to rekao na pocetku i neka ostane pri tom, mi smo ovamo samo seljaci koji su zeljni Dzeke, Pjanica, Spahica, Misimovica i ostalih. Jednostavno mi smo selo zvano Zenica.
Ja se nadam da nece dobiti dozvolu, ako ie ikako moguce, da igraju na BP.
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 28 sep 2010, 13:04

Fozgen je napisao/la:
k_c je napisao/la:Mislim da treba igrati na Bilinom polju sve naredne domace utakmice BIH,pod uslovom da se prosire bar jug i sjever stadiona u Zenici! neka povecaju kapacitet za jos bar 3 000 mjesta i sigurno ce sama slika stadiona izgledati mnogo bolje! mada je i ovakvo Bilino polje prava baza nase reprezentacije,pa nije Ciro lud sto nije htio ni da cuje za Kosevo.. u Zenici je atmosfera bolja bar 5 puta nego na Kosevu!
Nije u Zenici atmosfera bas nesto bolja nego li bilo gdje drugo, gdje god da igraju ako pobjedjuju imat ce dobru atmosferu, ali sve dok gube ne mogu da ocekuju neku podrsku :? zar ne?
U Zenici ne treba da se igra, Safet je to rekao na pocetku i neka ostane pri tom, mi smo ovamo samo seljaci koji su zeljni Dzeke, Pjanica, Spahica, Misimovica i ostalih. Jednostavno mi smo selo zvano Zenica.
igraci su 50 puta rekli da im je ovdje najbolje i kraj price,crkni cipko
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Fozgen
Kontakt:

Post Postao/la Fozgen » 28 sep 2010, 13:09

Phill Jackson je napisao/la:
Fozgen je napisao/la:
igraci su 50 puta rekli da im je ovdje najbolje i kraj price,crkni cipko
Sorry al ti ionak nist ne kontas :lol: :roll:
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 28 sep 2010, 13:18

sta bolan imam kontat,niko nije glup i corav,vidimo da si bolesnik koji nenormalno mrzi zenicu,hvala bogu nisam poremecen ko ti da neki grad mrzim,u svakom gradu ima debila,nijedan grad nije cvijece..tebi izgleda treba nacrtat da su igraci 50 puta rekli da im je ovdje najbolje,al ocito da ti padobranac bolje od njih znas gdje im ljepse

Fozgen
Kontakt:

Post Postao/la Fozgen » 28 sep 2010, 13:22

Phill Jackson je napisao/la:sta bolan imam kontat,niko nije glup i corav,vidimo da si bolesnik koji nenormalno mrzi zenicu,hvala bogu nisam poremecen ko ti da neki grad mrzim,u svakom gradu ima debila,nijedan grad nije cvijece..tebi izgleda treba nacrtat da su igraci 50 puta rekli da im je ovdje najbolje,al ocito da ti padobranac bolje od njih znas gdje im ljepse
I tebi izgleda treba nacrtat da sam ja iz Zenice :lol:
Al ne kuzis ti neke stvari
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 sep 2010, 13:29

Brate dragi, dodjite na Tusanj ako vam ne se svidja Kosevo ili BP. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 28 sep 2010, 13:30

Ako će "igrati" kao u prethodnih 6 utakmica, onda je mjesto odigravanja utakmice najmanji problem.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 28 sep 2010, 13:32

Fozgen je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:sta bolan imam kontat,niko nije glup i corav,vidimo da si bolesnik koji nenormalno mrzi zenicu,hvala bogu nisam poremecen ko ti da neki grad mrzim,u svakom gradu ima debila,nijedan grad nije cvijece..tebi izgleda treba nacrtat da su igraci 50 puta rekli da im je ovdje najbolje,al ocito da ti padobranac bolje od njih znas gdje im ljepse
I tebi izgleda treba nacrtat da sam ja iz Zenice :lol:
Al ne kuzis ti neke stvari
gdje cu znat kad nisam nijedan tvoj post na celikovoj temi vidio,lokacija ti isto tako prazna :roll:

Fozgen
Kontakt:

Post Postao/la Fozgen » 28 sep 2010, 13:38

Fozgen je napisao/la: Nije u Zenici atmosfera bas nesto bolja nego li bilo gdje drugo, gdje god da igraju ako pobjedjuju imat ce dobru atmosferu, ali sve dok gube ne mogu da ocekuju neku podrsku :? zar ne?
gdje cu znat kad nisam nijedan tvoj post na celikovoj temi vidio,lokacija ti isto tako prazna :roll:
A na svim forumima se zalazem da se rep. ne vrati u Zenicu. Za mene nisu dobro dosli. Lijepo su nas izigrali, lijepo su nam se izrugali i pravac Kosevo.
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.