Lige petice
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Lige petice
Naravno da je ih je Stuttgart nadigrao

Ma jasta...ali Liverpoolov stil igre bi kao prošao u Primeri, jelreds je napisao/la:Barci stil igre ne bi prošao u Premiershipu.

Rijec je o prvoj utakmici u Njemackoj. Utakmicu u Barceloni niko nije spomenuoMandrak je napisao/la:Naravno da je ih je Stuttgart nadigrao![]()
Mandrak je napisao/la:Ma jasta...ali Liverpoolov stil igre bi kao prošao u Primeri, jelreds je napisao/la:Barci stil igre ne bi prošao u Premiershipu.pa dobro kad je tako.

Ti kažeš da bi Barca:
Ja ti kažem da ne bi ! Liverpool bi sigurno bio u Primeri bolje plasiran nego u Premiershipu.Mandrak je napisao/la:Ono što važi za Primeru identicno važi i za Premiership : Barca bi prekucala tu ligu uzduž i poprijeko isto kao i Primeru.
FK Pjetlovi
Pa jeli Man.Utd u finalu LP u Rimu 2009 (a to je najjaca i najbitnija utakmica sezone) pregažen na terenu
Sam legendarni Giggs je izjavio da se nikad nije osjecao bespomocnije kao igrac u svojoj karijeri jer nisu mogli uopšte doci do lopte po 3-4 minute.
I onda se vadi odnekle iz naftalina i arhive Stuttgart ili Hercules, ali to su incidenti a ne pravilo.

Sam legendarni Giggs je izjavio da se nikad nije osjecao bespomocnije kao igrac u svojoj karijeri jer nisu mogli uopšte doci do lopte po 3-4 minute.
I onda se vadi odnekle iz naftalina i arhive Stuttgart ili Hercules, ali to su incidenti a ne pravilo.
Eh sad cupanja. Naravno da je Barcelona nadigrala Manchester i zasluzeno osvojila ali ne vidim kakve veze ima jedna utakmica sa Valenciom koju je Manchester dobio sa poredjenjem primere i premiershipa? Po tvom razmisljanju primera je bolja jer je Valencia nadigrala Manchester a izgubila? Stvarno prejako.Chelsea(Premiership) je toliko ubio Barcelonu(Primera) da to nije bilo normalno i ne zasluzeno ispao da bi zatim Barcelona(Primera) satrala Manchester(Premiership) a nakon godinu dana Stutgart(Bundesliga)nadigrao Barcelonu i napokon nakon pola godine Valencia(Primera) potpuno nadigrava Manchester. Slusajuci tvoje cijenjene upute dosao sam do zakljucka da je najjaca liga:Mandrak je napisao/la:Pa jeli Man.Utd u finalu LP u Rimu 2009 (a to je najjaca i najbitnija utakmica sezone) pregažen na terenu![]()
1.Bundesliga
2.Primera
3.Premiership
Bezveze se raspravljamo...da nebi citali ni tvoje ni moje ni bilo cije cinjenice i izvodili neke svoje proizvoljne zakljucke, najbolje je pogledati slijedeci klip i svako neka sam sebi donese zakljucak...u pitanju je finale Lige prvaka najjaceg klupskog takmicenja na svijetu, a ne finale Kupa šljiva u Gradačcu.Keane_Roy je napisao/la:Eh sad cupanja. Naravno da je Barcelona nadigrala Manchester i zasluzeno osvojila ali ne vidim kakve veze ima jedna utakmica sa Valenciom koju je Manchester dobio sa poredjenjem primere i premiershipa? Po tvom razmisljanju primera je bolja jer je Valencia nadigrala Manchester a izgubila? Stvarno prejako.Chelsea(Premiership) je toliko ubio Barcelonu(Primera) da to nije bilo normalno i ne zasluzeno ispao da bi zatim Barcelona(Primera) satrala Manchester(Premiership) a nakon godinu dana Stutgart(Bundesliga)nadigrao Barcelonu i napokon nakon pola godine Valencia(Primera) potpuno nadigrava Manchester. Slusajuci tvoje cijenjene upute dosao sam do zakljucka da je najjaca liga:Mandrak je napisao/la:Pa jeli Man.Utd u finalu LP u Rimu 2009 (a to je najjaca i najbitnija utakmica sezone) pregažen na terenu![]()
1.Bundesliga
2.Primera
3.Premiership
[youtube][/youtube]
Barca ne bi izdržali žestoki tempo Premier lige, drugo su ove europske utakmice
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
i sta ti to znaci...Mandrak je napisao/la: Bezveze se raspravljamo...da nebi citali ni tvoje ni moje ni bilo cije cinjenice i izvodili neke svoje proizvoljne zakljucke, najbolje je pogledati slijedeci klip i svako neka sam sebi donese zakljucak...u pitanju je finale Lige prvaka najjaceg klupskogtakmicenja na svijetu, a ne finale Kupa šljiva u Gradačcu.
[youtube][/youtube]

evo ja cu ti postaviti klip Finala lige prvaka u kojem je Inter izdominirao Bayern, a prije toga Barcelonu sasvim zasluzeno isprasio, a jos prije toga Chelsea terorisao i na kraju nokautirao na Stamfordu....znaci li to sad da je zbog svega navedenog talijanska liga najjjaca, nemoj vise

http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
Ja glupog poredjenja gdje bi ko vise izdrzo,ko bi bio na kojoj poziciji
Imaju Ligu prvaka tu opletu i vidimo ko je gdje,ma jok bolje naprdjivati

1921-2011
Ne znam ja da li bi izdržala ili nebi, to je sad najmanje bitno...bitno je da je izdržala dva finala LP gdje oba puta izbacila engleske elitne klubove (2006 i 2009) i Arsenal i Man.Utd u FINALIMA LP, dakle najjace utakmice sezone...tu se pokazala da je bolja, zasluženo pobjedila i to ostaje zapisano trajno...necu da ulazi u domen špekulacija tipa "šta bi bilo, kad bi bilo"...imali su i Arsenal i Man.Utd (dakle engleski klubovi) priliku po 90 minuta vremena da pobjede, nisu ucinili vec naprotiv izgubili su i sad možemo nagađati do sutra.Ted Mosby je napisao/la:Barca ne bi izdržali žestoki tempo Premier lige, drugo su ove europske utakmice
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Esii TM87 je napisao/la:Ja glupog poredjenja gdje bi ko vise izdrzo,ko bi bio na kojoj poziciji![]()
Da li Liga Prvaka moze pokazati koja je liga jaca?Odgovor je ne.Valjda u Ligi Prvaka igraju timovi koji su zavrsili na prve cetiri pozicije (EPL i Primera),i na osnovu toga ne mozemo odrediti koja je liga jaca...Vec kada se uzme u obzir cjelokupna liga,sto i sama tema propagandira.Razgovarate kao da ova tema nosi ime "najjaci timovi u Europi trenutno"

Chelsea F.C.
Nije to isto, finale je jedna utakmica i tu je uvijek moguće iznenađenje dok je liga duga i ne znam kako bi Barca prebrodila gostovanja kod mnogih premierligašaMandrak je napisao/la:Ne znam ja da li bi izdržala ili nebi, to je sad najmanje bitno...bitno je da je izdržala dva finala LP gdje oba puta izbacila engleske elitne klubove (2006 i 2009) i Arsenal i Man.Utd u FINALIMA LP, dakle najjace utakmice sezone...tu se pokazala da je bolja, zasluženo pobjedila i to ostaje zapisano trajno...necu da ulazi u domen špekulacija tipa "šta bi bilo, kad bi bilo"...imali su i Arsenal i Man.Utd (dakle engleski klubovi) priliku po 90 minuta vremena da pobjede, nisu ucinili vec naprotiv izgubili su i sad možemo nagađati do sutra.Ted Mosby je napisao/la:Barca ne bi izdržali žestoki tempo Premier lige, drugo su ove europske utakmice
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Svaki Cigo svog konja hvali. Da ste iole realni onda biste glasali za EPL. 

IznenađenjeTed Mosby je napisao/la:Nije to isto, finale je jedna utakmica i tu je uvijek moguće iznenađenje dok je liga duga i ne znam kako bi Barca prebrodila gostovanja kod mnogih premierligašaMandrak je napisao/la:Ne znam ja da li bi izdržala ili nebi, to je sad najmanje bitno...bitno je da je izdržala dva finala LP gdje oba puta izbacila engleske elitne klubove (2006 i 2009) i Arsenal i Man.Utd u FINALIMA LP, dakle najjace utakmice sezone...tu se pokazala da je bolja, zasluženo pobjedila i to ostaje zapisano trajno...necu da ulazi u domen špekulacija tipa "šta bi bilo, kad bi bilo"...imali su i Arsenal i Man.Utd (dakle engleski klubovi) priliku po 90 minuta vremena da pobjede, nisu ucinili vec naprotiv izgubili su i sad možemo nagađati do sutra.Ted Mosby je napisao/la:Barca ne bi izdržali žestoki tempo Premier lige, drugo su ove europske utakmice

Tako je, vidi se sve po glasovimaOTNYS_YNWA je napisao/la:Svaki Cigo svog konja hvali. Da ste iole realni onda biste glasali za EPL.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- Facasplaca
- Kontakt:
glupe usporedbe. la liga je najveci monopol u sportu gdje dva tima karaju a ostali bivaju karani. . .
da ne spominjem novac od tv prava i ostala sranja, ma fuj !
premiership je zakon !
premiership je zakon !
Zadnja izmjena: Facasplaca, dana/u 07 dec 2010, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
Isto je to i u PremiershipuFacasplaca je napisao/la:glupe usporedbe. la liga je najveci monopol u sportu gdje dva dima karaju a ostali bivaju karani. . .
premiership je zakon !

Iznenađenje
buraz, brzo pokajanje i teoba
valjda dovoljno poznaješ i pratiš fudbal da si svjestan da u FINALU Lige Prvaka nema Iznenađenja, podcjenjivanja i slicnih gluposti.
Ja sam govorio na finale općenito, kad usporediš gostovanja u EPL i u Primeri, pa to je smiješno. S jedne strane Birmingham, A.Villa, Fulham, Everton, Tottenham, West Ham, a da ne govorimo o velikoj 4+City. A u Primeri osim Reala i Barce nema gostovanja jakog izuzev možda Seville i Atl.Madrida i eventualno Valencia i Villareal

Ja sam govorio na finale općenito, kad usporediš gostovanja u EPL i u Primeri, pa to je smiješno. S jedne strane Birmingham, A.Villa, Fulham, Everton, Tottenham, West Ham, a da ne govorimo o velikoj 4+City. A u Primeri osim Reala i Barce nema gostovanja jakog izuzev možda Seville i Atl.Madrida i eventualno Valencia i Villareal
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.