Lige petice

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Najbolja liga je...?

Premiership
277
43%
Primera Division
164
26%
Seria A
99
15%
Bundesliga
90
14%
Le Championat
10
2%

Ukupno glasova: 640

Mandrak
Kontakt:

Re: Lige petice

Post Postao/la Mandrak » 06 dec 2010, 23:13

Naravno da je ih je Stuttgart nadigrao ;)

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 06 dec 2010, 23:17

Barci stil igre ne bi prošao u Premiershipu. ;)
FK Pjetlovi

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 06 dec 2010, 23:18

reds je napisao/la:Barci stil igre ne bi prošao u Premiershipu. ;)
Ma jasta...ali Liverpoolov stil igre bi kao prošao u Primeri, jel 8-) pa dobro kad je tako.

Keane_Roy
Kontakt:

Post Postao/la Keane_Roy » 06 dec 2010, 23:20

Mandrak je napisao/la:Naravno da je ih je Stuttgart nadigrao ;)

Rijec je o prvoj utakmici u Njemackoj. Utakmicu u Barceloni niko nije spomenuo

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 06 dec 2010, 23:22

Mandrak je napisao/la:
reds je napisao/la:Barci stil igre ne bi prošao u Premiershipu. ;)
Ma jasta...ali Liverpoolov stil igre bi kao prošao u Primeri, jel 8-) pa dobro kad je tako.
:lol:

Ti kažeš da bi Barca:
Mandrak je napisao/la:Ono što važi za Primeru identicno važi i za Premiership : Barca bi prekucala tu ligu uzduž i poprijeko isto kao i Primeru.
Ja ti kažem da ne bi ! Liverpool bi sigurno bio u Primeri bolje plasiran nego u Premiershipu.
FK Pjetlovi

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 06 dec 2010, 23:26

Pa jeli Man.Utd u finalu LP u Rimu 2009 (a to je najjaca i najbitnija utakmica sezone) pregažen na terenu :?:
Sam legendarni Giggs je izjavio da se nikad nije osjecao bespomocnije kao igrac u svojoj karijeri jer nisu mogli uopšte doci do lopte po 3-4 minute.
I onda se vadi odnekle iz naftalina i arhive Stuttgart ili Hercules, ali to su incidenti a ne pravilo.

Keane_Roy
Kontakt:

Post Postao/la Keane_Roy » 06 dec 2010, 23:38

Mandrak je napisao/la:Pa jeli Man.Utd u finalu LP u Rimu 2009 (a to je najjaca i najbitnija utakmica sezone) pregažen na terenu :?:
Sam legendarni Giggs je izjavio da se nikad nije osjecao bespomocnije kao igrac u svojoj karijeri jer nisu mogli uopšte doci do lopte po 3-4 minute.
I onda se vadi odnekle iz naftalina i arhive Stuttgart ili Hercules, ali to su incidenti a ne pravilo.
Eh sad cupanja. Naravno da je Barcelona nadigrala Manchester i zasluzeno osvojila ali ne vidim kakve veze ima jedna utakmica sa Valenciom koju je Manchester dobio sa poredjenjem primere i premiershipa? Po tvom razmisljanju primera je bolja jer je Valencia nadigrala Manchester a izgubila? Stvarno prejako.Chelsea(Premiership) je toliko ubio Barcelonu(Primera) da to nije bilo normalno i ne zasluzeno ispao da bi zatim Barcelona(Primera) satrala Manchester(Premiership) a nakon godinu dana Stutgart(Bundesliga)nadigrao Barcelonu i napokon nakon pola godine Valencia(Primera) potpuno nadigrava Manchester. Slusajuci tvoje cijenjene upute dosao sam do zakljucka da je najjaca liga:
1.Bundesliga
2.Primera
3.Premiership

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 06 dec 2010, 23:42

Keane_Roy je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Pa jeli Man.Utd u finalu LP u Rimu 2009 (a to je najjaca i najbitnija utakmica sezone) pregažen na terenu :?:
Eh sad cupanja. Naravno da je Barcelona nadigrala Manchester i zasluzeno osvojila ali ne vidim kakve veze ima jedna utakmica sa Valenciom koju je Manchester dobio sa poredjenjem primere i premiershipa? Po tvom razmisljanju primera je bolja jer je Valencia nadigrala Manchester a izgubila? Stvarno prejako.Chelsea(Premiership) je toliko ubio Barcelonu(Primera) da to nije bilo normalno i ne zasluzeno ispao da bi zatim Barcelona(Primera) satrala Manchester(Premiership) a nakon godinu dana Stutgart(Bundesliga)nadigrao Barcelonu i napokon nakon pola godine Valencia(Primera) potpuno nadigrava Manchester. Slusajuci tvoje cijenjene upute dosao sam do zakljucka da je najjaca liga:
1.Bundesliga
2.Primera
3.Premiership
Bezveze se raspravljamo...da nebi citali ni tvoje ni moje ni bilo cije cinjenice i izvodili neke svoje proizvoljne zakljucke, najbolje je pogledati slijedeci klip i svako neka sam sebi donese zakljucak...u pitanju je finale Lige prvaka najjaceg klupskog takmicenja na svijetu, a ne finale Kupa šljiva u Gradačcu.

[youtube][/youtube]

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 06 dec 2010, 23:45

Barca ne bi izdržali žestoki tempo Premier lige, drugo su ove europske utakmice
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 06 dec 2010, 23:46

Mandrak je napisao/la: Bezveze se raspravljamo...da nebi citali ni tvoje ni moje ni bilo cije cinjenice i izvodili neke svoje proizvoljne zakljucke, najbolje je pogledati slijedeci klip i svako neka sam sebi donese zakljucak...u pitanju je finale Lige prvaka najjaceg klupskogtakmicenja na svijetu, a ne finale Kupa šljiva u Gradačcu.

[youtube][/youtube]
i sta ti to znaci... :roll: :roll:

evo ja cu ti postaviti klip Finala lige prvaka u kojem je Inter izdominirao Bayern, a prije toga Barcelonu sasvim zasluzeno isprasio, a jos prije toga Chelsea terorisao i na kraju nokautirao na Stamfordu....znaci li to sad da je zbog svega navedenog talijanska liga najjjaca, nemoj vise ;)
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 06 dec 2010, 23:48

Ja glupog poredjenja gdje bi ko vise izdrzo,ko bi bio na kojoj poziciji :roll:
Imaju Ligu prvaka tu opletu i vidimo ko je gdje,ma jok bolje naprdjivati 8-)
1921-2011

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 06 dec 2010, 23:50

Ted Mosby je napisao/la:Barca ne bi izdržali žestoki tempo Premier lige, drugo su ove europske utakmice
Ne znam ja da li bi izdržala ili nebi, to je sad najmanje bitno...bitno je da je izdržala dva finala LP gdje oba puta izbacila engleske elitne klubove (2006 i 2009) i Arsenal i Man.Utd u FINALIMA LP, dakle najjace utakmice sezone...tu se pokazala da je bolja, zasluženo pobjedila i to ostaje zapisano trajno...necu da ulazi u domen špekulacija tipa "šta bi bilo, kad bi bilo"...imali su i Arsenal i Man.Utd (dakle engleski klubovi) priliku po 90 minuta vremena da pobjede, nisu ucinili vec naprotiv izgubili su i sad možemo nagađati do sutra.

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 06 dec 2010, 23:52

Esii TM87 je napisao/la:Ja glupog poredjenja gdje bi ko vise izdrzo,ko bi bio na kojoj poziciji :roll:
Imaju Ligu prvaka tu opletu i vidimo ko je gdje,ma jok bolje naprdjivati 8-)

Da li Liga Prvaka moze pokazati koja je liga jaca?Odgovor je ne.Valjda u Ligi Prvaka igraju timovi koji su zavrsili na prve cetiri pozicije (EPL i Primera),i na osnovu toga ne mozemo odrediti koja je liga jaca...Vec kada se uzme u obzir cjelokupna liga,sto i sama tema propagandira.Razgovarate kao da ova tema nosi ime "najjaci timovi u Europi trenutno" 8-)
Chelsea F.C.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 06 dec 2010, 23:53

Mandrak je napisao/la:
Ted Mosby je napisao/la:Barca ne bi izdržali žestoki tempo Premier lige, drugo su ove europske utakmice
Ne znam ja da li bi izdržala ili nebi, to je sad najmanje bitno...bitno je da je izdržala dva finala LP gdje oba puta izbacila engleske elitne klubove (2006 i 2009) i Arsenal i Man.Utd u FINALIMA LP, dakle najjace utakmice sezone...tu se pokazala da je bolja, zasluženo pobjedila i to ostaje zapisano trajno...necu da ulazi u domen špekulacija tipa "šta bi bilo, kad bi bilo"...imali su i Arsenal i Man.Utd (dakle engleski klubovi) priliku po 90 minuta vremena da pobjede, nisu ucinili vec naprotiv izgubili su i sad možemo nagađati do sutra.
Nije to isto, finale je jedna utakmica i tu je uvijek moguće iznenađenje dok je liga duga i ne znam kako bi Barca prebrodila gostovanja kod mnogih premierligaša
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 dec 2010, 23:54

Svaki Cigo svog konja hvali. Da ste iole realni onda biste glasali za EPL. :D

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 06 dec 2010, 23:55

Ted Mosby je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:
Nije to isto, finale je jedna utakmica i tu je uvijek moguće iznenađenje dok je liga duga i ne znam kako bi Barca prebrodila gostovanja kod mnogih premierligaša
Iznenađenje :o :o :shock: :shock: buraz, brzo pokajanje i teoba 8-) valjda dovoljno poznaješ i pratiš fudbal da si svjestan da u FINALU Lige Prvaka nema Iznenađenja, podcjenjivanja i slicnih gluposti.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 06 dec 2010, 23:56

OTNYS_YNWA je napisao/la:Svaki Cigo svog konja hvali. Da ste iole realni onda biste glasali za EPL. :D
Tako je, vidi se sve po glasovima
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Facasplaca
Kontakt:

Post Postao/la Facasplaca » 06 dec 2010, 23:56

glupe usporedbe. la liga je najveci monopol u sportu gdje dva tima karaju a ostali bivaju karani. . .

da ne spominjem novac od tv prava i ostala sranja, ma fuj !

premiership je zakon !
Zadnja izmjena: Facasplaca, dana/u 07 dec 2010, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 06 dec 2010, 23:58

Facasplaca je napisao/la:glupe usporedbe. la liga je najveci monopol u sportu gdje dva dima karaju a ostali bivaju karani. . .

da ne spominjem novac od tv prava i ostala sranja, ma fuj !

premiership je zakon !
Isto je to i u Premiershipu :!: ...samo Man.Utd i Chelsea karaju ,a ostali to gledaju i nijemo posmatraju kako ova dva kluba orgijaju i smjenjuju se kao šampioni.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 06 dec 2010, 23:59

Iznenađenje :o :o :shock: :shock: buraz, brzo pokajanje i teoba 8-) valjda dovoljno poznaješ i pratiš fudbal da si svjestan da u FINALU Lige Prvaka nema Iznenađenja, podcjenjivanja i slicnih gluposti.

Ja sam govorio na finale općenito, kad usporediš gostovanja u EPL i u Primeri, pa to je smiješno. S jedne strane Birmingham, A.Villa, Fulham, Everton, Tottenham, West Ham, a da ne govorimo o velikoj 4+City. A u Primeri osim Reala i Barce nema gostovanja jakog izuzev možda Seville i Atl.Madrida i eventualno Valencia i Villareal
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.