FORZA S.S. LAZIO 1900!!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Google je napisao/la:
Taj klub je vladao Italijom, bez da je davao stotine miliona maraka u pojacanja.samadhi je napisao/la:Ja sudija i sranja. Cist go Brocchija i onaj penal i plus crveni je smijesno za reci. Ebo im Napoli majku, taj klub smecara nikad nece biti nesto dzaba im sto ih sudije "guraju".
Ja znam da su Napoli i ASS Roma bratske ekipe i sto se tice mentaliteta i svega (pa cinjenica je da su svi doseljenici sa juga, dosavsi u Rim, poceli navijati za romu).MaGiCa je napisao/la:Taj klub je vladao Italijom, bez da je davao stotine miliona maraka u pojacanja.samadhi je napisao/la:Ja sudija i sranja. Cist go Brocchija i onaj penal i plus crveni je smijesno za reci. Ebo im Napoli majku, taj klub smecara nikad nece biti nesto dzaba im sto ih sudije "guraju".
Taj klub ima ceo grad i region iza sebe, za razliku od nekih koji nisu ni u svom gradu neki faktor.
Bila i ostala squadretta.
Ako su Napoli i Roma bratski klubovi, sto ono igraju najvatreniji derbi u Italiji koji nije gradski?samadhi je napisao/la: Ja znam da su Napoli i ASS Roma bratske ekipe i sto se tice mentaliteta i svega (pa cinjenica je da su svi doseljenici sa juga, dosavsi u Rim, poceli navijati za romu).
Napoli je jednom vladao i to je to. Ni prije ni poslije toga vas nema nigdje. Vrh vam je Europa League ove sezone. Lazio, koji ni u Rimu nisu neki faktor, kao sto rece, su se nakupili i titula i igranja u CL i osvajanju kupa kupova i slicno.
Pa igraju najvatreniji derbi jer su slicni.MaGiCa je napisao/la:Ako su Napoli i Roma bratski klubovi, sto ono igraju najvatreniji derbi u Italiji koji nije gradski?samadhi je napisao/la: Ja znam da su Napoli i ASS Roma bratske ekipe i sto se tice mentaliteta i svega (pa cinjenica je da su svi doseljenici sa juga, dosavsi u Rim, poceli navijati za romu).
Napoli je jednom vladao i to je to. Ni prije ni poslije toga vas nema nigdje. Vrh vam je Europa League ove sezone. Lazio, koji ni u Rimu nisu neki faktor, kao sto rece, su se nakupili i titula i igranja u CL i osvajanju kupa kupova i slicno.
Tu Romu ne mirisem nimalo, ali su vam oni tate u vasem gradu.
La Roma e chi comanda al capitale, non e Il Lazio.
Vi ste Evropu igrali samo kad je Cragnotti bacao pare, van toga ste niko i nista.
Sa druge strane, nase snage jacaju svakim novim danom...
Haj dobro, ne da mi se sa tobom nastavljat.samadhi je napisao/la:
Pa igraju najvatreniji derbi jer su slicni.![]()
Opet se prosipas u vezi Cragnottija, Lazio je igro polufinale Uefa kupa poslije njega, prije par godina i u CL, prije dvije sezone u EL.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.