Steroidni je li te strah!?
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ja bih to drugačije formulisao, Federer je bolji HC igrač od Nadala i Đokovića. Ne vidim razlog zašto Đokovića trpati u isti koš sa Federerom.MaGiCa je napisao/la:I Federer i Djokovic su mnogo bolji HC igraci od Nadala.
Nisam ga trpao u isti kos sa Federerom, vec sam rekao da su "i Federer i Djokovic bolji od Nadala na HCu".Virtu4l je napisao/la:Ja bih to drugačije formulisao, Federer je bolji HC igrač od Nadala i Đokovića. Ne vidim razlog zašto Đokovića trpati u isti koš sa Federerom.MaGiCa je napisao/la:I Federer i Djokovic su mnogo bolji HC igraci od Nadala.
ispod gemova..bar po supersportu..sb citizen je napisao/la:mislim da ce ga otrest..jedino sto ce ljubo dobit bit ce koji gem na servi ako ga bude služio, tako ako se kladiš igraj manje gemova koliko god se nudi
?ManiacsThe je napisao/la:Andy nije imao sreće
Sve će ti biti jasno kad prekosutra vidiš suze ružne Judy.maminho je napisao/la:?ManiacsThe je napisao/la:Andy nije imao sreće
ko je judy, cura od mareja, mrzim tog konja,ManiacsThe je napisao/la:Sve će ti biti jasno kad prekosutra vidiš suze ružne Judy.maminho je napisao/la:?ManiacsThe je napisao/la:Andy nije imao sreće
kako god, mrzim gaMonolog je napisao/la:Judy je majka, Kim Sears je Murrayeva djevojka (ako se ne varam).
Tamo pišu neznalice, a ovdje navijači.maminho je napisao/la:odi na temu grand slam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.