FK Mladost DK
- L' Imperator
- Kontakt:
Re: FK Mladost Kakanj
I Mladost je moj klub, ipak sam 5 godina igr'o tu, nesto malo i para zaradio
, al' RUDAR je moja prva ljubav xD

#samoRudar #zauvijek
- neutralan__
- Kontakt:
Aha,pa sto si prestao?Kad je bilo para nisi trebao prestajati.L' Imperator je napisao/la:I Mladost je moj klub, ipak sam 5 godina igr'o tu, nesto malo i para zaradio, al' RUDAR je moja prva ljubav xD

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- L' Imperator
- Kontakt:
hehe, prestao sam zbog onog nesto malo xD aa i s*ebano mi je koljeno ima tri godine i za te tri godine nisam dao svoj maximum nikad.., ono igram, a molim boga da ne udjem u kakav duel, da ne sjebem opet..neutralan__ je napisao/la:Aha,pa sto si prestao?Kad je bilo para nisi trebao prestajati.L' Imperator je napisao/la:I Mladost je moj klub, ipak sam 5 godina igr'o tu, nesto malo i para zaradio, al' RUDAR je moja prva ljubav xD
iskace mi ba lijevo koljeno

#samoRudar #zauvijek
- neutralan__
- Kontakt:
Aha jbg.L' Imperator je napisao/la:hehe, prestao sam zbog onog nesto malo xD aa i s*ebano mi je koljeno ima tri godine i za te tri godine nisam dao svoj maximum nikad.., ono igram, a molim boga da ne udjem u kakav duel, da ne sjebem opet..neutralan__ je napisao/la:Aha,pa sto si prestao?Kad je bilo para nisi trebao prestajati.L' Imperator je napisao/la:I Mladost je moj klub, ipak sam 5 godina igr'o tu, nesto malo i para zaradio, al' RUDAR je moja prva ljubav xD
iskace mi ba lijevo koljeno

- L' Imperator
- Kontakt:
za predpionire, pionire(tad sam bio u Rudaru) i kadete(tad sam dosao na Mladost) sam bio špicneutralan__ je napisao/la:Aha jbg.Sad se skolujes.
Nego koju si poziciju igrao?

a onda sam sjebo koljeno i igr'o sam beka(desnog)..,za juniore dvije godine i dvije godine u prvom timu(seniori)
i kraj karijere u 21. godini

#samoRudar #zauvijek
Jbg-a...ja ih nekako nemogu smislit.. 

- neutralan__
- Kontakt:
Zao mi je jbg,imam i ja jednog prijatelja isto tako napustio fudbal zbog problema sa koljenom,a dobro je igrao,samo sto je on bio stoper.Cuj to sa spica na beka.L' Imperator je napisao/la:za predpionire, pionire(tad sam bio u Rudaru) i kadete(tad sam dosao na Mladost) sam bio špicneutralan__ je napisao/la:Aha jbg.Sad se skolujes.
Nego koju si poziciju igrao?
![]()
a onda sam sjebo koljeno i igr'o sam beka(desnog)..,za juniore dvije godine i dvije godine u prvom timu(seniori)
i kraj karijere u 21. godini

- L' Imperator
- Kontakt:
alacious je napisao/la:Jbg-a...ja ih nekako nemogu smislit..

#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
Aa jbg :/ nekad sam bio isto ADRIANO xD brz,jak,dobar u skoku,dobar sut...,ma zvijerneutralan__ je napisao/la:Zao mi je jbg,imam i ja jednog prijatelja isto tako napustio fudbal zbog problema sa koljenom,a dobro je igrao,samo sto je on bio stoper.Cuj to sa spica na beka.

Treba reci da sam i sad k'o ADRIANO(neA me nidje)

#samoRudar #zauvijek
- neutralan__
- Kontakt:
L' Imperator je napisao/la:Aa jbg :/ nekad sam bio isto ADRIANO xD brz,jak,dobar u skoku,dobar sut...,ma zvijerneutralan__ je napisao/la:Zao mi je jbg,imam i ja jednog prijatelja isto tako napustio fudbal zbog problema sa koljenom,a dobro je igrao,samo sto je on bio stoper.Cuj to sa spica na beka.sa 16 godina prekomandovan u prvi tim i *eba me povreda.Stagnirao sam 4-5 godina..
Treba reci da sam i sad k'o ADRIANO(neA me nidje)![]()

- L' Imperator
- Kontakt:
Nisam bio bash neki extra talenat, al' znao sam igrat'neutralan__ je napisao/la:L' Imperator je napisao/la:Aa jbg :/ nekad sam bio isto ADRIANO xD brz,jak,dobar u skoku,dobar sut...,ma zvijerneutralan__ je napisao/la:Zao mi je jbg,imam i ja jednog prijatelja isto tako napustio fudbal zbog problema sa koljenom,a dobro je igrao,samo sto je on bio stoper.Cuj to sa spica na beka.sa 16 godina prekomandovan u prvi tim i *eba me povreda.Stagnirao sam 4-5 godina..
Treba reci da sam i sad k'o ADRIANO(neA me nidje)![]()
Sta ima Adriano nisam te prepoznao?
Ti bio neki veliki talenat izgleda.A sto nisi trenirao u Rudaru?

#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
- L' Imperator
- Kontakt:
Druga nogometna liga
Mladost - Famos 1:0
Pobjedom protiv "davljenika" Famosa, nogometaši Mladosti prekinuli seriju od tri uzastopna poraza i mirnije dočekuju burnu završnicu
Nogometaši Mladosti zabilježili su minimalnu,ali veoma važnu pobjedu u dvoboju sa nekadašnjim prvoligašem Famosom iz Hrasnice.Gol odluke postigao je Amer-Dikla Hodžić, kojem je ovo bio sedmi drugoligaški pogodak. I ako su nastupili bez ozlijeđenih Jasmina Čelikovića i Emira Bajramovića, te suspendiranog Dževada Burdalića(tri žuta kartona) i s nedovoljno oporavljenim Kenanom Heljom,koji je tek u finišu ušao u igru, izabranici trenera Mirnesa Buze uspjeli su savladati solidnu momčad Famosa, koja ase grčevito bori za opstanak.
Pored strijelca jedinog pogotka Hodžića, treba istaći veoma dobru igru štopera semira Kubata i oporavljenog Bećira Mehanovića, čiji je povratak donio stabilnost u odbranu Mladosti, koja je inače bolji dio tima.
Protiv Famosa Mladost je igrala u sastavu; Mujagić, Čišija, Piljug, Kubat, Mehanović, Alagić, Husić, Adin Dželo(Helja),Hodžić,Bošnjak(Ajdin Dželo) i Šolbić.
-Utakmica je bila od izuzetne vaažnosti za oba tima.Mi smo željeli prekinuti seriju od tri poraza,a Famos bodove spasa.Bili smo bolji i zasluženo pobijedili, premda je i Famos imao nekoliko prilika i pružio jak otpor, istakao je trener Mladosti Mirnes Buza, koji je više nego zadovoljan odnosom, zalaganjem i htjenjem svojih igrača.
Mladost - Famos 1:0
Pobjedom protiv "davljenika" Famosa, nogometaši Mladosti prekinuli seriju od tri uzastopna poraza i mirnije dočekuju burnu završnicu
Nogometaši Mladosti zabilježili su minimalnu,ali veoma važnu pobjedu u dvoboju sa nekadašnjim prvoligašem Famosom iz Hrasnice.Gol odluke postigao je Amer-Dikla Hodžić, kojem je ovo bio sedmi drugoligaški pogodak. I ako su nastupili bez ozlijeđenih Jasmina Čelikovića i Emira Bajramovića, te suspendiranog Dževada Burdalića(tri žuta kartona) i s nedovoljno oporavljenim Kenanom Heljom,koji je tek u finišu ušao u igru, izabranici trenera Mirnesa Buze uspjeli su savladati solidnu momčad Famosa, koja ase grčevito bori za opstanak.
Pored strijelca jedinog pogotka Hodžića, treba istaći veoma dobru igru štopera semira Kubata i oporavljenog Bećira Mehanovića, čiji je povratak donio stabilnost u odbranu Mladosti, koja je inače bolji dio tima.
Protiv Famosa Mladost je igrala u sastavu; Mujagić, Čišija, Piljug, Kubat, Mehanović, Alagić, Husić, Adin Dželo(Helja),Hodžić,Bošnjak(Ajdin Dželo) i Šolbić.
-Utakmica je bila od izuzetne vaažnosti za oba tima.Mi smo željeli prekinuti seriju od tri poraza,a Famos bodove spasa.Bili smo bolji i zasluženo pobijedili, premda je i Famos imao nekoliko prilika i pružio jak otpor, istakao je trener Mladosti Mirnes Buza, koji je više nego zadovoljan odnosom, zalaganjem i htjenjem svojih igrača.
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
04.05.2011. , 16:00, pretkolo Kup-a ZDK-a
MLADOST - STUPČANICA (Olovo)
MLADOST - STUPČANICA (Olovo)
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
- L' Imperator
- Kontakt:
- L' Imperator
- Kontakt:
1. Bosna (S) 48
2. Unis (V) 48
3. Borac (J) 47
4. Mladost DK 34
5. Mladost (Ž) 34
6. Ozren (S) 33
7. TOŠK 33
8. Usora 31
9. Vratnik (S) 30
10. Biser (S) 29
11. Rudar (B) 28
12. Natron (M) 28
13. Krivaja (Z) 26
14. Famos (H) 26
15. Pobjeda (T) 25
2. Unis (V) 48
3. Borac (J) 47
4. Mladost DK 34
5. Mladost (Ž) 34
6. Ozren (S) 33
7. TOŠK 33
8. Usora 31
9. Vratnik (S) 30
10. Biser (S) 29
11. Rudar (B) 28
12. Natron (M) 28
13. Krivaja (Z) 26
14. Famos (H) 26
15. Pobjeda (T) 25
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
I KOLO KUP-a 11.05.2011.godina u 16,30 sati
Bosna Visoko - Mladost
Bosna Visoko - Mladost
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
- L' Imperator
- Kontakt:
Strijelci za Mladost - Bajramovic i HusicBosna V. - Mladost 1:2
#samoRudar #zauvijek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.