FK Famos Hrasnica
Re: FK Famos-SAŠK Napredak Hrasnica
za pola godine, odprilike se gasi i ime Famos SASK, ostaje samo Famos, prema tome, SASK kao fudbalksi klub se gasi definitvno, za cifru, za koju bi se mnogi samo nasmijali, al nebi u javnost.
Klub koji nosi boje, koje se i nalaze na zastavi Bosne i Hercegovine, Villarreal CF.
Ja mislim da se radi o cifri od 60.000famarillo je napisao/la:za pola godine, odprilike se gasi i ime Famos SASK, ostaje samo Famos, prema tome, SASK kao fudbalksi klub se gasi definitvno, za cifru, za koju bi se mnogi samo nasmijali, al nebi u javnost.
Visca el Barça ! Mes que un club !
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Ima li sta od ovog kluba, kakvi su igraci, mozel' se racunat na 3 boda odma u 1. kolu ?? 

1947!
Volim samouvjererne, bili ste takvi kad ste ulazili u PL, pa vratilli ste se prije nego sto dodjosteLjumani_Banovici je napisao/la:Ima li sta od ovog kluba, kakvi su igraci, mozel' se racunat na 3 boda odma u 1. kolu ??

Metropole
- neutralan__
- Kontakt:
efedroni je napisao/la:Volim samouvjererne, bili ste takvi kad ste ulazili u PL, pa vratilli ste se prije nego sto dodjosteLjumani_Banovici je napisao/la:Ima li sta od ovog kluba, kakvi su igraci, mozel' se racunat na 3 boda odma u 1. kolu ??
Da i ? Je l' imaš nešto protiv toga što imamo velike ambicije ? Doduše ne moraš ni imati neke velike ambicije i biti toliko samouvjeren ako hoćeš po 3 boda protiv kluba koji je faktički u raspadu.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
ili kluba koji se tek formira i koji ce za vas biti gigant, a protiv takvih imam bejzbolku. 

Metropole
- neutralan__
- Kontakt:
efedroni je napisao/la:ili kluba koji se tek formira i koji ce za vas biti gigant, a protiv takvih imam bejzbolku.

Ja za takve imam samo vizit karticu od ludnice.
a dobro tako se to kaze
nego glupo mi da se klub podcjenjuje koji nije ni formiran kako treba, sto se tice Kupa Uefa, nisi dobro upratio na ttx-u, pisalo je Buducnost al iz Podgorice, samo nije moglo stati 

Metropole
- neutralan__
- Kontakt:
Njega nije niko podcjenio,momak je samo pitao kakvo je stanje i da l' se može računati na 3 boda.efedroni je napisao/la:a dobro tako se to kazenego glupo mi da se klub podcjenjuje koji nije ni formiran kako treba, sto se tice Kupa Uefa, nisi dobro upratio na ttx-u, pisalo je Buducnost al iz Podgorice, samo nije moglo stati
A ti malo bolje uči historiju BH-a klubova.
http://bs.wikipedia.org/wiki/FK_Budu%C4 ... ovi%C4%87i" onclick="window.open(this.href);return false;
i tebi je uspjeh izgubiti od nekih Drnovica sa 4-0 ukupno? PA njih bi Pofalicki proso, al svojevremeno sto ti reko.
Metropole
- neutralan__
- Kontakt:
Nisam rekao da je uspjeh izgubiti 4:0,nego biti 2. u državi i izboriti Kup UEFA.efedroni je napisao/la:i tebi je uspjeh izgubiti od nekih Drnovica sa 4-0 ukupno? PA njih bi Pofalicki proso, al svojevremeno sto ti reko.

Malo bolje čitaj,jer stalno skrećeš sa teme.
ma obojica smo van teme, svakako da je uspjeh biti drugi za Buducnost, al za neke nije, ko recimo za Pitare, oni budu drugi pa otpuste trenera
nego da nebi puno supljirali, svakako smo van teme, necemo vise, malo te zezam, znam ja sve o tvom klubu 

Metropole
- neutralan__
- Kontakt:
Pa opet skrećeš.efedroni je napisao/la:ma obojica smo van teme, svakako da je uspjeh biti drugi za Buducnost, al za neke nije, ko recimo za Pitare, oni budu drugi pa otpuste treneranego da nebi puno supljirali, svakako smo van teme, necemo vise, malo te zezam, znam ja sve o tvom klubu

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
kao što mi sad pucamo, znaci 3 boda da upišemoneutralan__ je napisao/la:Pa opet skrećeš.efedroni je napisao/la:ma obojica smo van teme, svakako da je uspjeh biti drugi za Buducnost, al za neke nije, ko recimo za Pitare, oni budu drugi pa otpuste treneranego da nebi puno supljirali, svakako smo van teme, necemo vise, malo te zezam, znam ja sve o tvom klubu
![]()
Drugo su Horde Zla,drugo smo mi.Jbg oni su uvijek pucali visoko.

1947!
Meni sad ovde nish nije jasno. Sask se ugasio i lafo se spojio sa Famosom i igrat ce prvu ligu gdje je Sask igrao
I onda kao za godinu dana se gasi sask kao ime i ostaje famos samo. A sta je sad sa ovim Famosom koji je ispao u kantonalnu
, valjda se je i on trebao ugasiti kao klub 

nema potpisa
- neutralan__
- Kontakt:
Ni meni ništa nije jasno.Ne zna se ni ko pije ni ko plaća.Admir_Sa je napisao/la:Meni sad ovde nish nije jasno. Sask se ugasio i lafo se spojio sa Famosom i igrat ce prvu ligu gdje je Sask igraoI onda kao za godinu dana se gasi sask kao ime i ostaje famos samo. A sta je sad sa ovim Famosom koji je ispao u kantonalnu
, valjda se je i on trebao ugasiti kao klub

- L' Imperator
- Kontakt:
Mrlju na ovogodišnji turnir stavili su igrači FK Famos-SAŠK Napredak koji nisu doputovali na utakmicu za 3.mjesto,čime su najviše oštećeni nogometaši Unisa koji su tek na stadionu u Doboju dobili obavijest od prvoligaša iz Hrasnice da njihovi igrači neće doputovati.
Oni sa Zeljom igrali prijateljsku..ccc..

#samoRudar #zauvijek
- Free_shooteR
- Kontakt:
sramotaaL' Imperator je napisao/la:Mrlju na ovogodišnji turnir stavili su igrači FK Famos-SAŠK Napredak koji nisu doputovali na utakmicu za 3.mjesto,čime su najviše oštećeni nogometaši Unisa koji su tek na stadionu u Doboju dobili obavijest od prvoligaša iz Hrasnice da njihovi igrači neće doputovati.
Kraljice Bosno nemoj se vise bojat'
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!
- Bihac-City-Boy
- Kontakt:
Znali neko mozda da li je Nedo Turkovic jos uvijek u SASK-u ??
~ Sila Nebeska Bihać 96 ~
http://www.**** - Oficijalni sajt NK Jedinstvo
http://www.**** - Oficijalni sajt NK Jedinstvo
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Furate da se gasi Sask :S
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.