slobodno, probaj i više puta. ne plaća seLBJ MVP je napisao/la:Korisno čika ZemaneProbaću ovo jednom

slobodno, probaj i više puta. ne plaća seLBJ MVP je napisao/la:Korisno čika ZemaneProbaću ovo jednom
pa naravno, napisao sam u kolumni da je sve što valja rokenrol! a clapton je bog, što ću objasniti u jednoj od idućih kolumni.Otelo je napisao/la:Meni je dosta puta prolazilo sa tekstovima od nekih rock grupa,a pogotovo sa Eric Claptonom
ako su rokenrol balade onda ok, ako su balada iz ostale muzike onda ih moš yebati samo, ali te i to skupo košta:DonPippo9 je napisao/la:Nisam ni znao da postoji ova tema, strašne kolumne, svaka čast![]()
Sviđa mi se Zemanov tekst pravo, mada ne znam, što se tiče mog solidnog iskustva u ljubavnim vodama najviše se upecaju na balade a sve poslije je historija![]()
Taku možete smuvati, ali sam ja preciznom računicom ustvrdio ovo: taka žena traži da svaki dan izlazite, ili ako ništa da joj šalješ poruke i kredit za telefon. Kako god, dnevno te izađe prosječno 10 maraka. Uvr’ ali zbilja uvr’ glave će ti dati jednom sedmično, što znači da te jedno spolno opštenje s njom izađe minimum 70 KM (koje si potrošio tokom sedmice). I opet joj nećeš valjati, već će te odbaciti kad budeš najranjiviji! Za iste pare moreš platiti dobru kuravu i to da ti ne zvoca ništa. A voljeti te neće ni jedna ni druga.
srećom da si stavio taj smajli, inače bih pomislio da si ozbiljan...legenda reala je napisao/la:E moje Zdeneke kakav ti i žene
za koju verziju je rekla da je dobra, onu prvu ili drugu što sam stavio (urge overkill ili diamond)?meho-medo je napisao/la:Zeman ,jedna mi je rekla da je pjesma odlicna sta dalje ?ustvari rekla je "jest' dobra "
Za Diamond-ovu verzijuZeman je napisao/la:srećom da si stavio taj smajli, inače bih pomislio da si ozbiljan...legenda reala je napisao/la:E moje Zdeneke kakav ti i žene
za koju verziju je rekla da je dobra, onu prvu ili drugu što sam stavio (urge overkill ili diamond)?meho-medo je napisao/la:Zeman ,jedna mi je rekla da je pjesma odlicna sta dalje ?ustvari rekla je "jest' dobra "
uh, uh, uh.. ta je za ženiti, kako sam i rekao.meho-medo je napisao/la: Za Diamond-ovu verziju
Cika Zemane ja sam njoj tu pjesmu zalijepio na ask ,reko da vidim sta misli o njojZeman je napisao/la:uh, uh, uh.. ta je za ženiti, kako sam i rekao.meho-medo je napisao/la: Za Diamond-ovu verziju
sad trebaš pokušati da joj pjesma uđe u uho i podsvijest. preporučujem da joj pošalješ poruku nešto tipa: "da, super je pjesma, drago mi je da ti se sviđa. šta kažeš na ovu verziju " onclick="window.open(this.href);return false;. je li ti bolja od orginala " onclick="window.open(this.href);return false;"... tako ćeš biti siguran da će je poslušati još par puta, a onda se prelazi na sljedeću fazu..
upozoravam te da se 99 posto radi o curi sa istančanim okusom za muziku i muškarce, zato nemoj usrati sa nekim glupim potezom.. npr. da kažeš kako slušaš turbolofok, tehno, rep i slična sranja..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.