eto, sto sam bio brz

Hahaha, sinoc prije spavanja,umjesto crvenkapice,babo mu pricao kako je nekada "nasa" ex-Yu liga bila jaka, i koji su je klubovi igrali.Devil je napisao/la:Po kakvom si ti ovo kriterijumu pravio?
Jel to po tebi valjaju Radnicki(B)i Proleterdubrava je napisao/la:Emire, sunce mamino, odmah da si iz te prve lige izbacio sljedece ekipe: Rijeka (pa ti seljaci ne mogu igrati jer su loši do bola), umjesto njih stavi Šibenik ili Belupo (govorim zbog proslogodisnjih rezultata), dalje, vadi Radnički iz Niša (nisu ni u prvoj srpskoj ligi, ubaci npr. Spartak iz Subotice), dalje
, vadi Vardar, ubaci Rabotnicki, dalje, vadi Velez i Želju, ubaci samo Široki i gdje su ti Zlovenci sunce ti ljubim
![]()
ubaci Domžale i to ti je to
![]()
![]()
eto, sto sam bio brz
Devil je napisao/la:Jel to po tebi valjaju Radnicki(B)i Proleter,ti bi klubovi uz nekadasnji Real sa Nisave bili glavna kanta za nabijanje
Ja, kao tuzlak, bosnjak i bosanac i hercegovac se apsolutno slazem sa svime sto si napisaoŠB_Fidelis je napisao/la:Bojim se da ti to veze s tim nema. Ne pravi se po nacelu ''trebalo bi biti'', nego tko je jaci, tko bolje posluje, i tko profitira. Ta eto vidis i po tom slovenskom modelu da je tako, a isto tako i celnici najjacih hrv. klubova se s time slazu i isto tako navode i Široki bi imao u tome puno potporu. Ali neka, hvala. Protiv regionalne lige - uvijek.scorpion je napisao/la:Iz BiH ako i za koga ima mjesta to su samo Željo i Sarajevo.Gledajmo neke stvari historijski,urbano,ekonomicno itd.
P.S. Naravno da u ovoj ligi ne treba i ne smije biti mjesta za timove poput Sirokog,Zvijezde,Modrice i sl.,to se podrazumijeva,logicno je i nesto normalno iz vise razloga.
Iako ta liga zazivjeti nece, ako ikad i zazivi bit ce po zaslugama rezultata i sredjenosti iskljucivo, kao i bilo sto ostalo u modernom nogometu. Druga stvar sad sto vi fantazirate i dizete u nerealne visine nekoga tko se nije snasao u ekonomskom drustvu van socijalistickog kapitala. Dakle, tko ne posluje kako treba, nema za germe, vodu na stadionu, place igracima, nece nista ni igrati. Romantike ti tu vise nema, to doba je proslo, nece ti nitko zahvaljujuci nekim povijesnim zaslugama poklanjati danas status koji ne zasluzujes rezultatima, organizacijom i pristupom, u to odmah mozes biti uvjeren. Ne mogu takvi ni u ovoj ligi opstati, kamoli da imaju novac, predispozicije i ozbiljnost za nesto vece. To je samo jedan od razloga zasto ta liga ni nece zazivjeti. Siromastvo svih onih osim nekolicine povlastenih koji bi od toga ustvari profitirali.
Za tebe isto vrijedi kao i gore citirano. Široki u ovoj i ovakvoj ligi pored losije posjete ima 1500 ljudi u prosjeku, sto opet i nije lose kad se usporedi da pojedine sredine i do 20-50 puta vece imaju jedva duplo vecu posjetu, ako i to, pa ti sad izvuci sta je od toga zalosnije i kome vise ide u korist. A sto se tice sponzora, opet se i tu zna tko ima jace sponzore, a poklanjanja nekakvog nekim klubovima ti sigurno ne bi bilo. Tko moze, umije, zna, igra. Tko nema, propada. Uvijek bilo u modernom nogometu i bit ce. Nema socijalizma, nema grada iza kluba, nema davanja sredstava za potrebe kluba od strane drzavnih tvrtki i sl. Propada Portsmouth na taj nacin, ode u stecaj, pa nikom nista, a ljudi ovdje zive u iluziji velicine svojih klubova.ma kakav siroki u regionalnoj ligi. u regionalnoj ligi ce tek doci pravi sponzori i puno ce se zaradjivati od ulaznica. prije ce neki klub iz b.luke, mostara, tuzle u regionalnu ligu nego siroki koji ima par hiljada stanovnika i na utakmice bi dolazilo 1500 ljudi
Široki Brijeg nema nista ''hrvatski'' u nazivu, mijesas ga s nekim drugim klubovima, a normalno da nema veze s Bosnom kad su iz Hercegovine. I normalno da nema nista lose u sahovnici, kad je ona povijesni simbol hrvatskog naroda, pa tako i hrvatskog naroda u BiH, starosjedilacke nacije na ovim prostorima. Naravno, druga stvar ako ti to smeta iz kojekakvih razloga i sto nisi u stanju postovati pravni poredak drzave.Zrinjski i Siroki imaju u svom nazivu ono "HRVATSKI",pa nek se onda takmice s hrvatskim klubovima a ne s bosanskim. Isto to vrijedi i za borac. Nek se pridruze srbima jer nikakve veze s bosnom nemaju
Vidis da se timovi ubacuju kako ko hoce,zasto nebi i ja ovakoDevil je napisao/la:Po kakvom si ti ovo kriterijumu pravio?
koja mutava liga.Emir_ZENICA je napisao/la:1. Liga
1.Crvena Zvezda Beograd
2.Partizan Beograd
3.Dinamo Zagreb
4.Hajduk Split
5.Vojvodina Novi Sad
6.Sarajevo
7.Velez Mostar
8.Zeljeznicar Sarajevo
9.OFK Beograd
10.Radnicki Nis
11.Vardar Skoplje
12.Rijeka
![]()
kakva sloboda ba bore se za opstanak...sha ti jesolar je napisao/la:Mislim da bi i Sloboda morala doc u kombinaciju...Mukiol je napisao/la:Mi bi imali 2 u to sam siguran...Slo 2, i ovo ostalo kako si rekao, al BGM.i bilo bi gusto to oko nasih ovih, i Velez i borac zajedno sa zrinskim bi se sigurno tu guraliHusso97 je napisao/la:1.Partizan
2.Crvena Zvezda
3.Vojvodina
4..Dinamo
5.Hajduk
6.Rijeka
7.FK Sarajevo
8.NK Široki
9.FK Željezničar
10.Olimpija
11.Budućnost
12.Rabotnički
3 BiH
3 SRB
3 HRV
1 MAK
1 CG
1 SLO
marseille_unique je napisao/la: 1. Fk Sloboda
2sarajevo
3zeljo
4velez
5borac ili celik nisam siguran koji je bolji bio ali mislim da je borac imao vise uspjeha ali neka ide celik, jer borac je sad nesto drugo kao i grad banja luka
6dinamo
7rijeka
8hajduk
9osijek mozda jer znam da su bili u bivsoj ligi
10vojvodina
11czvijezda
12partizan
ne znam koji je jso klub iz srbije bio dobar pa zato ne navodim nikog drugog
13vardar
Fudbal se ne igra u posljednjih deset godina.Vec malkice duzeImp je napisao/la:marseille_unique je napisao/la: 1. Fk Sloboda
2sarajevo
3zeljo
4velez
5borac ili celik nisam siguran koji je bolji bio ali mislim da je borac imao vise uspjeha ali neka ide celik, jer borac je sad nesto drugo kao i grad banja luka
6dinamo
7rijeka
8hajduk
10vojvodina
11czvijezda
12partizan
13vardarkoji smjesan odabir...a zrinjski,a siroki? 2 najtrofejnija kluba u BiH z posljednjih 10 god
![]()
ps. i da,od ovoga nema nista bar jos 10 god
Idemo odmah ubaciti Nottingam Forest u Ligu Prvaka a Chelsea neka čeka 30 godinaharishp je napisao/la:Fudbal se ne igra u posljednjih deset godina.Vec malkice duzeImp je napisao/la:marseille_unique je napisao/la: 1. Fk Sloboda
2sarajevo
3zeljo
4velez
6dinamo
7rijeka
8hajduk
10vojvodina
11czvijezda
12partizan
13vardarkoji smjesan odabir...a zrinjski,a siroki? 2 najtrofejnija kluba u BiH z posljednjih 10 god
![]()
ps. i da,od ovoga nema nista bar jos 10 god![]()
Uostalom ti to Milan Tarot pa znas sta ce biti za deset godina.
Pro Vercelli je 7 puta osvojio seriu a,vise nego i roma i lazio i fiore, napoli itd. i sta bi sad on trebao igrat u seriji A umjesto navedenih kluba?harishp je napisao/la: Fudbal se ne igra u posljednjih deset godina.Vec malkice duze![]()
Uostalom ti to Milan Tarot pa znas sta ce biti za deset godina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.