Zlatan Bajramović

muamer_15
Kontakt:

Re: Zlatan Bajramović

Post Postao/la muamer_15 » 05 jan 2009, 12:57

daj boze da se vrati bajramovic i da unistimo belgijska **** u genku.bio bih zadovoljan sa tri komada u mrezi belgijskih ****.papac **** nek se ne vraca,neka ga u glasgovu nek igra skotsku ligu :D :P

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 05 jan 2009, 13:09

muamer_15 je napisao/la:daj boze da se vrati bajramovic i da unistimo belgijska **** u genku.bio bih zadovoljan sa tri komada u mrezi belgijskih ****.papac **** nek se ne vraca,neka ga u glasgovu nek igra skotsku ligu :D :P
de ba djete nelupetaj! ;)

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 05 jan 2009, 17:05

CheGuevara je napisao/la:
muamer_15 je napisao/la:daj boze da se vrati bajramovic i da unistimo belgijska **** u genku.bio bih zadovoljan sa tri komada u mrezi belgijskih ****.papac **** nek se ne vraca,neka ga u glasgovu nek igra skotsku ligu :D :P
Stvarno si CHE@ postao dosadan, de bolan pisi svoje misljenje a nemoj svakome pametovati i davati svoje "strucno" misljenje, ispada da si ti za sve pametan, e Bogami nisi, ako se neko neslaze sa tobom ti mu odma govoris da je glup ili bilo koje uvrede, stvarno neznam kako volis tako pametovati i druge omalovazavati
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 05 jan 2009, 17:10

amir je napisao/la:
CheGuevara je napisao/la:
Stvarno si CHE@ postao dosadan, de bolan pisi svoje misljenje a nemoj svakome pametovati i davati svoje "strucno" misljenje, ispada da si ti za sve pametan, e Bogami nisi, ako se neko neslaze sa tobom ti mu odma govoris da je glup ili bilo koje uvrede, stvarno neznam kako volis tako pametovati i druge omalovazavati
Joj Amire, oko moje, de ti meni reci kako mogu da te ignorisem na forumu..zaboli me glava kad citam tvoje postove! :lol:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 jan 2009, 00:27

Ljudi treba se pripremiti da mozda Zlatan Bajramovic vise nikada nese zaigrati za nasu reprezentaciju. Izgleda da mu se opet povreda ponovila, s tim sto sada osjeca bolove na drugom mjestu i on se nada da nije toliko opasno, ali ne daj Boze ako bude opet isto mislim da ce i okoncati karijeru.
Za belgiju definitivno otpada.

[url][http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... s.html/url]
"My Favorite Ring is Always the Next One"

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 jan 2009, 00:29

"My Favorite Ring is Always the Next One"

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 13 jan 2009, 01:06

A u P.M ako se kome treba skidati kapa zbog patriotizma,zalaganja i svega najboljeg onda je bajra sigurno na celu.
Medzu najdrazim fudbalerima u BIH repci

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 13 jan 2009, 13:15

danas je otisao na pegled u minhen da vidi u cemu je problem,sretno 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 13 jan 2009, 17:04

zao mi je Zlatana on je Lav na terenu steta vala - on se nije odrekao repke i pored tako zeznute povrede a Huseinovic balavac odma nesto necu igrati za BiH supak . i wish u luck Bajramovicu
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 13 jan 2009, 18:02

stvarno steta, nadam se da ce se uspjeti vratiti sto prije :(
kako je ustvari dobio tu povredu, jeli na utakmici, na treningu ili van terena?

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 13 jan 2009, 18:03

Jest covjek baksuz jbt... :x Ko bi rek'o da prst moze zadavat toliko problema!? Nadam se da ce biti dobro i da ce nastavit sa fudbalskom karijerom!!

Ma ja da sam na njegovom mjestu, okacio bih kopacke o klin i provodio se do iznemoglosti :mrgreen: . Mislim, sto mu treba da se pati kada je milioner!? :mrgreen:
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Tihi
Kontakt:

Post Postao/la Tihi » 13 jan 2009, 18:05

Pa nek ga osjece jednom vec! Koliko sam ja ljudi vidjeo nema prsta ih! Umene komsija sebi motorkom osjeko jedan da ga vidis nema ga! :mrgreen:
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.

Malihordas
Kontakt:

Post Postao/la Malihordas » 13 jan 2009, 18:13

Da li ko zna kad je ovo bilo ?

http://276f67bc.qvvo.com

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 13 jan 2009, 18:27

ja jarane isto da je neko sihre bacio...trebao bi on to provjerit majke mi ne salim se!
sukisp je napisao/la:
amir je napisao/la:Citao sam u proslom broju avazovog sporta da je Bajramovic ponovo obnovio povredu.

Sedam dana sam trenirao bez ikakvih problema. Medjutim, onda su se odjednom pojavili bolovi.
Mozda su oni dosli usljed napora. Ipak, dugo sam pauzirao, odnosno nisam nista radio. Uglavnom, na rentgenskm slikama se nista nevidi. Bajramovic konstatuje da ga ne boli palac na istom mjestu. Takodjer, i bol je malo drukcija.
To je Bajramovic izjavio
Da citao sam i ja.Cuj rentgenski snimak.Pa nema problema sa kostima nego takozvanim kapilarima na prstu :roll:
U vrazju mater kao da je naograjisao a ne povrijedzen :cry:

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 13 jan 2009, 23:18

Ja stvarno neznam sta je to kod njega, stvarno mi je Bajramovic drag kao igrac, i sigurno nam puno nedostaje u reprezentaciji. Svaki dan sam iscekivao kad ce poceti trenirati, i docekao ali eto opet tih bolova, e stvarno mi zao Zlatana. Ali nadam se da ce se akoBogda brzo vratiti treninzima.
Ozdravi nam Zlatane, volimo te, podrzavamo te i uz tebe smo, samo nam ozdravi, molimo te.
Usreci nas a to znaci ozdravi nam molim te,
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

fb otpravnik
Kontakt:

Post Postao/la fb otpravnik » 14 jan 2009, 05:19

Zaista bi Zlatan bio od neprocjenjive koristi, ali sta je tu je koga nema bez njega se moze(misilm ako Zlatan nebude spreman) isto tako bi nam ova prijateljska u Februaru bila vrlo vazna zbog atmosfere i uigravanja i provjere nekin novih defanzivaca, jer sa sadasnjom zadnjom linijom zaista nemamu puno sansi.

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 14 jan 2009, 10:02

Zlatan izgleda da ne može odraditi jedan trening a da ne osjeti te bolove. Treba biti realan i reći da neće biti spreman za februarski termin, a najvjerovatnije ni za Belgiju. Ja se nadam njegovom brzom oporavku

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 14 jan 2009, 12:07

vazno je da se 100% oporavi,a sad dali ce igrati protiv belgije to je tesko reci ne treba da ulazi u rizik ali stvarno ima peh da ga toliko ta povreda muci evo tacno godinu dana ne igra :(
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 16 jan 2009, 17:18

Zao mi je da ga vjerovatno necemo imati protiv Belgije ali netreba izgubiti nadu! :?

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 16 jan 2009, 20:09

vjerovatno ce biti spreman za belgiju posto ce nastaviti sa pripremama za 2,3 dana,al kad se vrati na teren pitanje je dali ce biti isti onaj kao prije...on je ipak pauzirao tacno godinu dana nije to mal period trebat ce mu dosta vremena da udje u staru formu a mislim da nece biti vremena do 28 februara da on bude od bas velike pomoci
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 11 gostiju.