de ba djete nelupetaj!muamer_15 je napisao/la:daj boze da se vrati bajramovic i da unistimo belgijska **** u genku.bio bih zadovoljan sa tri komada u mrezi belgijskih ****.papac **** nek se ne vraca,neka ga u glasgovu nek igra skotsku ligu![]()
Stvarno si CHE@ postao dosadan, de bolan pisi svoje misljenje a nemoj svakome pametovati i davati svoje "strucno" misljenje, ispada da si ti za sve pametan, e Bogami nisi, ako se neko neslaze sa tobom ti mu odma govoris da je glup ili bilo koje uvrede, stvarno neznam kako volis tako pametovati i druge omalovazavatiCheGuevara je napisao/la:de ba djete nelupetaj!muamer_15 je napisao/la:daj boze da se vrati bajramovic i da unistimo belgijska **** u genku.bio bih zadovoljan sa tri komada u mrezi belgijskih ****.papac **** nek se ne vraca,neka ga u glasgovu nek igra skotsku ligu![]()
Joj Amire, oko moje, de ti meni reci kako mogu da te ignorisem na forumu..zaboli me glava kad citam tvoje postove!amir je napisao/la:Stvarno si CHE@ postao dosadan, de bolan pisi svoje misljenje a nemoj svakome pametovati i davati svoje "strucno" misljenje, ispada da si ti za sve pametan, e Bogami nisi, ako se neko neslaze sa tobom ti mu odma govoris da je glup ili bilo koje uvrede, stvarno neznam kako volis tako pametovati i druge omalovazavatiCheGuevara je napisao/la:de ba djete nelupetaj!muamer_15 je napisao/la:daj boze da se vrati bajramovic i da unistimo belgijska **** u genku.bio bih zadovoljan sa tri komada u mrezi belgijskih ****.papac **** nek se ne vraca,neka ga u glasgovu nek igra skotsku ligu![]()
sukisp je napisao/la:Da citao sam i ja.Cuj rentgenski snimak.Pa nema problema sa kostima nego takozvanim kapilarima na prstuamir je napisao/la:Citao sam u proslom broju avazovog sporta da je Bajramovic ponovo obnovio povredu.
Sedam dana sam trenirao bez ikakvih problema. Medjutim, onda su se odjednom pojavili bolovi.
Mozda su oni dosli usljed napora. Ipak, dugo sam pauzirao, odnosno nisam nista radio. Uglavnom, na rentgenskm slikama se nista nevidi. Bajramovic konstatuje da ga ne boli palac na istom mjestu. Takodjer, i bol je malo drukcija.
To je Bajramovic izjavio![]()
U vrazju mater kao da je naograjisao a ne povrijedzen
Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 11 gostiju.