Kevin je napisao/la:badblueboylivno je napisao/la:Istina da HT dere svoje kupce, al je'bat ga. J
a sam uzeo FLAT za 35 KM.
Uglavnom, ovo je i nešto o čemu sam i ja mislio, pokretanje Premiershipa pod nekim sponzorskim imenom. A i odavno su sponzori repke - ja dobio mobitel na utakmici BiH-Turska 3-2

- pa je ovo neki normalan razvoj događaja.
Ja bih još promijenio logo lige, i na svakoj bi utakmici ime lige i ime sponzora bilo jako istaknuto na središnjoj reklami uz aut crtu. I napravio bih standardno vrijeme za prijenose, znači sve utakmice u 1700, a prijenos u 2030.
ja sigurno radis ti ili netko tvoj u HT-u pa imas 50%

Ne. Imao sam ugovor na dvije godine, i vidio mogu li ga samo promijeniti u flat. Kaže čiča iz centrale da može, ali da mora opet dvije godine. Pogledah koliki je paket - 35KM uz 4096/320 kbit/s - i uzeo sam ga. Ionako sam dosad konstantno išao preko granice postavljene u ugovoru, pa mi malčice skuplji paket, uz neograničen promet (fair share, 100GB tjedno prometa prije spuštanja brzine, već sljedeći ponedjeljak se vraća na normalnu brzinu), ne predstavlja preskupu cijenu.
Ali je u globalu skupo, preskupo, kad se vidi kako je to, uspoređeno s našim cijenama, jeftino u Hrvatskoj. Tko će te drugi krast nego tvoj.