PL BiH 2011/12

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Vjecna Robija
Kontakt:

Re: PL BiH 2011/12

Post Postao/la Vjecna Robija » 07 jul 2011, 00:19

york je napisao/la:1. ŠIROKI
2. ŽELJEZNIČAR
3. SARAJEVO
4. BORAC
5. ZRINJSKI
6. VELEŽ
7. OLIMPIK
8. ZVIJEZDA
9. RUDAR
10.ČELIK
11.SLOBODA
12.LEOTAR
13.GOŠK
14.SLAVIJA
15.TRAVNIK
15.KOZARA

tablica nakon 29.kola :D
A nakon 30. kola ce ovako izgledati

1. SARAJEVO
2. ŠIROKI
3. ŽELJEZNIČAR
4. ZRINJSKI
5.BORAC
6. RUDAR
7. LEOTAR
8. ZVIJEZDA
9. VELEŽ
10.TRAVNIK
11.SLOBODA
12.OLIMPIK
13.KOZARA
14.SLAVIJA
15.ČELIK
15.GOŠK

:mrgreen:
Samo godine tuge s tobom imam ja, a ti si moja sreca najveca..

Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 07 jul 2011, 01:37

malta071 je napisao/la:Ne znam ko ce ispasti ali sam siguran da Sloboda i Celik nece.
to sam mislio i za velez 2003. i za borac 2005. i 2007. tako da moguce da jedan od ovih "vecih" timova na kraju ispadne...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 07 jul 2011, 01:48

kakvo ispadanje,ne lupajte..svi napamet pricaju,a niko ne gleda sastave ekipa..ko se bolje razumije u igrace ove lige zna da celik na papiru ima ekipu za top 9 sigurno al imali smo i prije al dzaba nam sve kad je uprava preglupa i kad smo ukleti pa 90 % igraca u celiku slabije igra nego u drugim klubovima..nek smo se mi adilovica i ibrakovica rjesili :D
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

amEl_rooB
Kontakt:

Post Postao/la amEl_rooB » 07 jul 2011, 01:58

Phill Jackson je napisao/la:kakvo ispadanje,ne lupajte..svi napamet pricaju,a niko ne gleda sastave ekipa..ko se bolje razumije u igrace ove lige zna da celik na papiru ima ekipu za top 9 sigurno al imali smo i prije al dzaba nam sve kad je uprava preglupa i kad smo ukleti pa 90 % igraca u celiku slabije igra nego u drugim klubovima..nek smo se mi adilovica i ibrakovica rjesili :D
Gdje si Melise druze ;)

Upravu si , na papiru nismo za ispadanje sigurno,mi i kad imamo strasnu ekipu ne napravimo nista,tako da se i od ove ekipe ne ocekuje mnogo.Ja bi jos samo volio s Hadzijom vidjeti Jacksona,bila bi to dvojica najdrazi napadaca zadnjih par godina opet zajedno.Al jbg kad je nasa Uprava ismijala crnog bombardera i olahko otjerala ga.

Sve u svemu Celik nece ispasti to je sigurno ;)
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45

Chelsea FC

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 07 jul 2011, 14:10

Glupo je praviti prognoze,ali ovako na prvi pogled,odlican su posao napravili sarajevski klubovi,Zeljeznicar i Sarajevo,mada veliki minus Zeljeznicaru je odlazak Sehica,dolazak Smajica i Adilovica pun pogodak.S druge strane Borac zadrzao Avdukica,Maletica,Krunica,skoro sve igrace,danas stizu dva provjerena Brazilca,napadac Pavicevic i jos jedan novi-stari napadac Borca.Minus je eto odlazak Nikolica,mada po pricama remetio je atmosferu u svlacionici,i otjeran je s razlogom.Sarajevo takodje super trgovalo.Ne znam,bice odlicna i napeta sezona,jedva cekam pocetak. 8-)

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 07 jul 2011, 23:24

jubitubi je napisao/la:Glupo je praviti prognoze,ali ovako na prvi pogled,odlican su posao napravili sarajevski klubovi,Zeljeznicar i Sarajevo,mada veliki minus Zeljeznicaru je odlazak Sehica,dolazak Smajica i Adilovica pun pogodak.S druge strane Borac zadrzao Avdukica,Maletica,Krunica,skoro sve igrace,danas stizu dva provjerena Brazilca,napadac Pavicevic i jos jedan novi-stari napadac Borca.Minus je eto odlazak Nikolica,mada po pricama remetio je atmosferu u svlacionici,i otjeran je s razlogom.Sarajevo takodje super trgovalo.Ne znam,bice odlicna i napeta sezona,jedva cekam pocetak. 8-)
možeš li nam objasniti što je sarajevo dobro trgovalo

AmanijakzO
Kontakt:

Post Postao/la AmanijakzO » 08 jul 2011, 00:00

Vjecna Robija je napisao/la:
york je napisao/la:1. ŠIROKI
2. ŽELJEZNIČAR
3. SARAJEVO
4. BORAC
5. ZRINJSKI
6. VELEŽ
7. OLIMPIK
8. ZVIJEZDA
9. RUDAR
10.ČELIK
11.SLOBODA
12.LEOTAR
13.GOŠK
14.SLAVIJA
15.TRAVNIK
15.KOZARA

tablica nakon 29.kola :D
A nakon 30. kola ce ovako izgledati

1. ŽELJEZNIČAR
2. ŠIROKI
3. SARAJEVO
4. ZRINJSKI
5.BORAC
6. RUDAR
7. LEOTAR
8. ZVIJEZDA
9. VELEŽ
10.TRAVNIK
11.SLOBODA
12.OLIMPIK
13.KOZARA
14.SLAVIJA
15.ČELIK
15.GOŠK

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 08 jul 2011, 12:50

Iako prelazni rok nije zavrsen, mislim da su u dobrom dijelu klubovi vec oformili ekipe koje ce nastupati u sledecoj sezoni, pa bi se polako mogli izvlaciti zakljuci i predvidjanja.

Prema svemu vidjenom u prelaznom roku, a znajuci i sa kakvim su ekipama klubovi usli u prelazni rok, mislim da se vise nego logicno namece da ce glavnu bitku za prvaka voditi Borac i Zeljeznicar, koji imaju najbolje i najkompaktnije ekipe, te najozbiljnije rade.
Stepenicu ispod toga je Siroki Brijeg

a onda jos jednu stepenicu ispod sirokog birjega Sarajevo i Olimpik.
Naravno izenanadjenja su uvijek moguca, ali moja procjena na osnovu svega vidjenog i znanog je ovakva kad je u pitanju gornji dio tabele.

Mislim da se donji dio tabele nikako ne moze prognozirati, jer cinjenica je da je tu previse nepoznanica, ali se ocito pokazuje, kako sve ostale ekipe nisu u rangu ovih koje sam na pocetku nabrojao, mada postoje neke kao sto je zvijezda za koje bih sa sigurnoscu mogao reci da nece ispasti.

Borba za opstanak ce zavisiti od pocetnog pozicioniranja timova na pocetku sezone, i shodno tome mislim da onaj ko nakon 7 kola bude bio na zadnjem mjestu taj i ispada.

Kad je u pitanju borba za prvaka rekoh ocito je da se izdvajaju aktuelni sampion i aktuelni osvajac kupa, koji su to isto samo u promjenjenim ulohgama bili i prethodnu sezonu, i bice to opet neizvjesna bitka do samoga kraja, i top na opba fronta, cak je moguce ako to zrijeb dozvoli ili ako bude bilo pameti da se diriguje, da u finalu kupa budu dvije prvoplasirane ekipe na tabeli.

eto...

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 08 jul 2011, 12:53

jovanbl je napisao/la: Stepenicu ispod toga je Siroki Brijeg

eto...
Ne bi reko za siroki, sa ovim trenerom isto im se ko sa ivom istukom, prije ce sarajevo nego, al u sarajeva je najveci problem irfan redjepagic, mogo bi im se ponovo ponoviti zijad blekic

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 08 jul 2011, 12:55

lisander je napisao/la:

eto...
Ne bi reko za siroki, sa ovim trenerom isto im se ko sa ivom istukom, prije ce sarajevo nego, al u sarajeva je najveci problem irfan redjepagic, mogo bi im se ponovo ponoviti zijad blekic
Ne treba da zavara rezultat sirokog sa olimpijom, nista siroki nije slabiji nego prosle godine, ima tu svega, malo novi trener, malo olimpija jaka i rastrcana, malo nezavrsene pripreme. Bez namjere da bilo koga omalovazavam ,Siroki ima bolju ekipu od sarajeva sasvim sam siguran.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 08 jul 2011, 15:32

lisander je napisao/la:

eto...
vas najveci problem ovog ljeta je Irfan a ne nas...;) ako si imalo pametan,u sto cisto sumnjam,skontaces :)

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 08 jul 2011, 19:10

samosarajvo je napisao/la:
lisander je napisao/la:

eto...
vas najveci problem ovog ljeta je Irfan a ne nas...;) ako si imalo pametan,u sto cisto sumnjam,skontaces :)
Tako ste govorili i za blekica, pa koga ono on sjeba ? :mrgreen:
NO PYRO NO PARTY

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 08 jul 2011, 19:15

Uci se na greskama,bilo tudjim bilo svojim...
Zaboravljas kako smo mi zaratili sa istom ovom upravom, tj Amirom i njima...jesi u toku sa prvim bordo fanom i tekstom o upravi?? Ocigledno nisi.Sad su se stavovi usaglasili,podrzavamo ih ali opreznost na visokom nivou!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 09 jul 2011, 13:43

Dok ja napravih formaciju covjeku izbrisase temu o najboljih 11 Premier lige :?

Evo,da mi ne propadne trud :mrgreen:
slika
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 jul 2011, 13:53

Žarić lijevi bek, no way Pedro što bi del Trotter rekao, ali fkt :lol:

Tu eto može Šilić, mada je Kuduzović bolji od njih dvojice, dok pozicija desnog beka pripada Benoviću...isto tako na sredini umjesto Krunića bi trebao ići onaj kapiten Zrinjskog, ne mogu da se sjetim kako se zove, a umjesto Raspudića Wagner iz Širokog...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zgembo Adislić
Kontakt:

Post Postao/la Zgembo Adislić » 09 jul 2011, 13:54

samosarajvo je napisao/la:
lisander je napisao/la:

eto...
Zna li neko šta je dotični uradio od F.K. Radnik Hadžići... :) lik je teški egzibicionista... prodat ce vam pola ekipe na zimu, dovsest neke svoje "talente" i razgulit :D On ba gleda samo kako da izvuce pare, komsinice ne budite zaluđeni :D
je li ravno ovo? je li ravno?

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 jul 2011, 14:01

Sto se tice nove zezone nece se desiti nista znacajnije, za vrh se bore Zeljo, Sarajevo, Siroki i Borac, borba za opstanak Kozara, Gosk, Slavija.

Vidim mnogi predvidjaju ispadanje Celika, Slobode, Travnika. To se nece dogodit jer se svake godine Celik i Sloboda izvuku u zadnjih par kola, a sto se tice Travnika oni namjestaju sve.

Kad bi se moglo birati: da prvak bude Zeljo, viceprvak Sarajevo, treci Olimpic, kup da osvoji Velez. :mrgreen:

Da idu u nizi rang: Travnik, Slavija.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 10 jul 2011, 01:00

Zanimljivo na TM, sto se tice trzisne vrijednosti ekipa doslo je do promjene 1.Siroki 2.Olimpic 3.Zeljo ....
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 10 jul 2011, 01:02

seha je napisao/la:Zanimljivo na TM, sto se tice trzisne vrijednosti ekipa doslo je do promjene 1.Siroki 2.Olimpic 3.Zeljo ....
Baćak vrijedi sigurno 5oo.ooo a Rašćić 600.000 :lol:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 10 jul 2011, 01:08

KB-TM87 je napisao/la:
seha je napisao/la:Zanimljivo na TM, sto se tice trzisne vrijednosti ekipa doslo je do promjene 1.Siroki 2.Olimpic 3.Zeljo ....
Baćak vrijedi sigurno 5oo.ooo a Rašćić 600.000 :lol:
Baćak vrijedi 66 tisuca eura al eto ako ga netko želi moze ga dobiti besplatno.Ako ga Velez zeli poslat cemo im i para,samo nek im brani!!! :lol: :D

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.