podcijenjeni igraci
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: podcijenjeni igraci
Guti, Julio Cruz, Cardozo, Reyes, Aly Sissoko, Tremollinaus, Guarin. Podolski je mogao bolje i Muslera kako sam ga pratio u Urugvajskoj repci.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
-
- Kontakt:
Za Gutia se moze reci da je podcijenjen jer je vecito bio u senci vecih zvezda u klubu mada je u nekim fazama svoje karijere zasluzivao bolji status,a sto se tice ostalih igraca koje si naveo mislim da je to stvar ukusa.Portillo je napisao/la:Guti, Julio Cruz, Cardozo, Reyes, Aly Sissoko, Tremollinaus, Guarin. Podolski je mogao bolje i Muslera kako sam ga pratio u Urugvajskoj repci.
Ja licno ne vidim razlog zasto bilo kom kriterijumu bili podcijenjeni,kao i ostalih 90% navedenih imena na ovim strancima.
No nije ni bitno,svako ima svoje misljenje...
Djalminha
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
Colo Colo je napisao/la:Djalminha
[youtube][/youtube]
Fakat predobar igrac..

Znam da sam ga tada ja i vecina moje raje pravo gotivili i postovali ,recimo kada hoces neki fazon da uradis uvijek bi bilo ono ''gledaj sada Djalminhe ''Colo Colo je napisao/la:Djalminha
[youtube][/youtube]

Inace mislim da je i Quaresma dosta podcjenjen igrac (znam da ih dosta misli upravo suprotno) po meni igracina ,ok nije se snas'o u Interu ili Chelseu ,ali kakvo je igrao u Portu i na kakav je nacin golove zabijao

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Djalminha je fkt bio majstor , bilo ga je uživancija gledati.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
pa i igro je u jacim klubovima i vidjelo se sta je pokazo, jednom rijecju - nista...za mene ce vazda biti smece igrac...juznjak> je napisao/la:Znam da sam ga tada ja i vecina moje raje pravo gotivili i postovali ,recimo kada hoces neki fazon da uradis uvijek bi bilo ono ''gledaj sada Djalminhe ''Colo Colo je napisao/la:Djalminha
[youtube][/youtube]![]()
.
Inace mislim da je i Quaresma dosta podcjenjen igrac (znam da ih dosta misli upravo suprotno) po meni igracina ,ok nije se snas'o u Interu ili Chelseu ,ali kakvo je igrao u Portu i na kakav je nacin golove zabijaopa ne moze me niko ubjediti da nije zasluzio igrati u nekom od jacih klubova liga petice a ne u hebenom Besiktasu
.
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
a nemoj me ebati...Oleger je jedno veliko smece od igraca, nije mi jasno kako ovako los igrac moze izaci iz Barcine akademije...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Koji je ovo levat bioDrink je napisao/la:

Ako se ne varam ,jednom je odbio poziv da igra za repku Spanije .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Da, odbio poziv za reprezentaciju Spanije jer zeli igrati samo za Kataloniju. Inace bio je sasvim solidan igrac par sezona, ali zadnje dvije su mu bile katastrofa.
Don't hate what you don't understand.

[youtube][/youtube]
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

I on je mnogo podcenjen bio,nazalost nikada nije zaigrao za reprezentaciju,a i prerano je zavrsio karijeru.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
definitivno ovaj decko
GUTI

GUTI

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
uz Xavi igrac koji ima najbolji pas...strasan je, al kad igras u smece klubu, jbg...Rosas7 je napisao/la:definitivno ovaj decko
GUTI
meni definitivno jedan od drazih...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Drink je napisao/la:

defintivno jedan od 5 najlosih igraca svih vremena ...

Što se tiče Liverpoola, ova dva su sigurno podcijenjena igrača: Lucas Leiva, Jose Enrique
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Nas Spahic je do prelaska u Sevilju, po meni bio jedan od najpodcjenjenijih igraca u evropi
Volim te Zeljo!!!
- harebianconero
- Kontakt:
Mozda Sebastian Giovinco...
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Apsolutnozlatandr je napisao/la:Nas Spahic je do prelaska u Sevilju, po meni bio jedan od najpodcjenjenijih igraca u evropi

On je mogao birati klubove gdje ce nastaviti karijeru ,dobro se sjecam ponuda za njega ,on je sve to odbio i ostao lojalan Deporu do dan danas . Imao onu prokletu povredu zbog koje je pauzirao 2 god ,na srecu vratio se i sada igra vrlo dobro . Upravo je u zadnjem kolu na tekmi Las Palmas v Depor on izborio penalColo Colo je napisao/la:![]()
[youtube][/youtube]

Po meni Igrac koji je unazad 10 god, dosta podcjenjen je Antonio Di Natale.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.