Koje godine si igrao protiv NP i koji je tim u pitanju,mozda sam gledao?
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Jbm li ga mislim 2001,kadeti prijateljska Novi Pazar-OFK,dobili vas 3:0.pazzarac je napisao/la:To sto se desava u Pazaru je uglavnom reakcija ali i tradicija tvrdog terena iz osamdesetih godina,da ponovim Piksijeve reci -'najteze gostovanje'
Koje godine si igrao protiv NP i koji je tim u pitanju,mozda sam gledao?
Sad se pokusavaju srediti uslovi za odigravanje drugog kola koje se igra sa Radom a to je prvo kolo kuci ,krov ce kasniti sigurnoromeo je napisao/la:Do kada bi to trebalo biti zavrseno , radovi na stadionu ?
Dakle, prvo pa musko ... United Forcepazzarac je napisao/la:Sad se pokusavaju srediti uslovi za odigravanje drugog kola koje se igra sa Radom a to je prvo kolo kuci ,krov ce kasniti sigurnoromeo je napisao/la:Do kada bi to trebalo biti zavrseno , radovi na stadionu ?
Jeste kada bi gledali samo ovu novu grupu,ne znam ni kako su se zvali,a on verovatno misli na TS,a oni se ove sezone vracaju,i oni u mnogome uticu na posetu na tribini.pazzarac je napisao/la:Pitanje hoce li se igrati u NP ili Ivanjici ta prva domaca, a sto se tice bojkota tu nisam upucen ali i ako neka od navijackih grupica to ucini to nece uticati na popunjenost tribina ,njihova brojnost u odnosu na obicnu publiku bar prosle sezone je bila mizerna
sta ima Torcida s N. Pazarom??????legenda reala je napisao/la: Novi Pazar i na Torcidu
Torcida SAndzak.nevera je napisao/la:sta ima Torcida s N. Pazarom??????legenda reala je napisao/la: Novi Pazar i na Torcidu![]()
JSMS ili ti ga RTS prenosi.-A- je napisao/la:hajde sretno NP....a i ako zijaniti prvo kolo,bez posustajanja..bod po bod samo naprijed![]()
![]()
Hoce li biti na nekoj TV prenos iz Beograda?? Mozda neki link??
Mi imamo na kablovskim samo satelitski RTS a tu cesto se desi da ne prenose utakmice..mada nekada i bude prenos i tu.Devil je napisao/la:JSMS ili ti ga RTS prenosi.-A- je napisao/la:hajde sretno NP....a i ako zijaniti prvo kolo,bez posustajanja..bod po bod samo naprijed![]()
![]()
Na satelitu uvek idu utakmice.-A- je napisao/la:Mi imamo na kablovskim samo satelitski RTS a tu cesto se desi da ne prenose utakmice..mada nekada i bude prenos i tu.Devil je napisao/la:JSMS ili ti ga RTS prenosi.-A- je napisao/la:hajde sretno NP....a i ako zijaniti prvo kolo,bez posustajanja..bod po bod samo naprijed![]()
![]()
U svakom slucaju hvala na info,pa naci ce se neki link barem.
Poz.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.