Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sanchez_8 je napisao/la:Nemam nista protiv otvaranja kao ni protiv te vrste hrane ali cekati kao 93-ce u redu za vodu zbog hamburgera ima samo kod nas![]()
![]()
Ne kazem da ja necu otici da jedem , naprotiv ogladnis negdje u blizini odes opalis Big Maci cao ali praviti toliku pompu oko toga kao da smo osvojili SP u nogometu ili sta vec i da se na svakom cosku samo se o tome bruji je strasno .
Evo za kraj jedna fotka koja me natjerala da napisem ovaj post![]()
![]()
Sta reci![]()
Šta hoćeš da kažeŠ? Osobe koje jednu u McD nisu cool? Pa naravno da su cool, McD je svjetska atrakcija i napokon je došla i u ovaj kutak svijeta gdje je Bog davno rekao "Laku noć". Pored vječne vatre i Baščaršije ovo je najveća atrkacija u Sarajevu, veća čak i od Olimpijskih igara, kad se gleda u današnjim okvirima.calcio je napisao/la:Sanchez_8 je napisao/la:Nemam nista protiv otvaranja kao ni protiv te vrste hrane ali cekati kao 93-ce u redu za vodu zbog hamburgera ima samo kod nas![]()
![]()
Ne kazem da ja necu otici da jedem , naprotiv ogladnis negdje u blizini odes opalis Big Maci cao ali praviti toliku pompu oko toga kao da smo osvojili SP u nogometu ili sta vec i da se na svakom cosku samo se o tome bruji je strasno .
![]()
Sta reci![]()
potpis. strasno brate....![]()
sad ce tu visiti sarajevski sminkeri misleci da su kul
Hocu li i ja biti cool ako jedem u McD???E jesi mazga u p.mChelsea_CBH je napisao/la:Šta hoćeš da kažeŠ? Osobe koje jednu u McD nisu cool? Pa naravno da su cool, McD je svjetska atrakcija i napokon je došla i u ovaj kutak svijeta gdje je Bog davno rekao "Laku noć". Pored vječne vatre i Baščaršije ovo je najveća atrkacija u Sarajevu, veća čak i od Olimpijskih igara, kad se gleda u današnjim okvirima.calcio je napisao/la:Sanchez_8 je napisao/la:Nemam nista protiv otvaranja kao ni protiv te vrste hrane ali cekati kao 93-ce u redu za vodu zbog hamburgera ima samo kod nas![]()
![]()
![]()
Sta reci![]()
Nisam siguran ali mislim da je sarkasticankelner je napisao/la:Hocu li i ja biti cool ako jedem u McD???E jesi mazga u p.mChelsea_CBH je napisao/la:Šta hoćeš da kažeŠ? Osobe koje jednu u McD nisu cool? Pa naravno da su cool, McD je svjetska atrakcija i napokon je došla i u ovaj kutak svijeta gdje je Bog davno rekao "Laku noć". Pored vječne vatre i Baščaršije ovo je najveća atrkacija u Sarajevu, veća čak i od Olimpijskih igara, kad se gleda u današnjim okvirima.calcio je napisao/la:
Pileći mozak je veći nego tvoj.Chelsea_CBH je napisao/la:Šta hoćeš da kažeŠ? Osobe koje jednu u McD nisu cool? Pa naravno da su cool, McD je svjetska atrakcija i napokon je došla i u ovaj kutak svijeta gdje je Bog davno rekao "Laku noć". Pored vječne vatre i Baščaršije ovo je najveća atrkacija u Sarajevu, veća čak i od Olimpijskih igara, kad se gleda u današnjim okvirima.calcio je napisao/la:Sanchez_8 je napisao/la:Nemam nista protiv otvaranja kao ni protiv te vrste hrane ali cekati kao 93-ce u redu za vodu zbog hamburgera ima samo kod nas![]()
![]()
![]()
Sta reci![]()
Kakav jogurt... Kefir.haxonja je napisao/la:Boateng_27 je napisao/la:Ma nebi ih mijenjo' za Najveći Hamburger iz McDonald'sa![]()
![]()
![]()
i Jogurt vs milk shaik!
Pirke je napisao/la:
Istetoviraj McDonalds na celo kad ih toliko volis. Ali prvo vidi sa njima, mozda ti daju nesto para za reklamuChelsea_CBH je napisao/la:Nisam sarkastičan. Ja McD nosim u srcu od sedmog razreda osnovne škole kada sam se prvi put upoznao s njegovim čarima.
Ma pusti, sto vise raja trosi, sto vise ima posla, to je najbitnije.samson je napisao/la:Ne znam .. Svi furaju na taj McD, ali meni je Subway za klasu bolji! O kolicini da uopste ne pisem. Steta sto taj lanac nije otvoren. Jednostavno, brand cini svoje. Prije nekoliko sam isao i u Burger King, isto drama. Mozda za nijansu bolji od Mcd-ja sto se okusa tice, porcije isto minimala.
I, na kraju. Slika je stvarno ocajna:D. A, zbog cega samo samo prije nekoliko godina stajali u istim ovim redovima ... Drama.
ne znaju oni sta znaci biti pod okupacijom ronalda mekdonaldaPrincipatus je napisao/la:Ja bih ovdje sve jedan McDonalds bez dugog razmisljanja odmah zamjenio sa cevabdzinicama.
Sta bih dao za ovo sad:Pirke je napisao/la:
Kad vec spominjes Bil Gatesa samo da kazem da ni tamo nije losa pica,dapace.QUARESMA 18<<< je napisao/la:pojedinci pokusavaju reci da oni koji jedu u McDonaldsu su debili, pacenici... pa yebote, dok nije bio Mek u BiH vecina se hvalila kako su bili u inostranstvu, jeli u Meku, a ovi se divili, strasno, sad kad je dosao, sad svi pametni, svi su Bill Gates, a ti ce vjerovatno najvise boraviti u Meku, pa sta fali, nekad u gradu svratit i prezalogajiti nesto, ja cu sutra ako Bog da prvo u Mek pa onda na utakmicu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.