Otvoren McDonald's u BiH (napokon)

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Admir_Sa
Kontakt:

Re: Otvoren McDonald's u BiH (napokon)

Post Postao/la Admir_Sa » 20 jul 2011, 17:29

sta to sve odvojeno, zar to ne dolazi zajedno :roll: ja kada sam bio u Spaniji i za 2 eura dobijes mali hamburger (ne mozes se najest), pomfrit i colu. i takve dvije porcije spucam i bilo mi taman :roll:
nema potpisa

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 20 jul 2011, 17:35

Sanchez_8 je napisao/la:Nemam nista protiv otvaranja kao ni protiv te vrste hrane ali cekati kao 93-ce u redu za vodu zbog hamburgera ima samo kod nas :cry: :cry:
Ne kazem da ja necu otici da jedem , naprotiv ogladnis negdje u blizini odes opalis Big Mac :) i cao ali praviti toliku pompu oko toga kao da smo osvojili SP u nogometu ili sta vec i da se na svakom cosku samo se o tome bruji je strasno .

Evo za kraj jedna fotka koja me natjerala da napisem ovaj post :D

slika

Sta reci :mrgreen: :mrgreen:

potpis. strasno brate.... :(

sad ce tu visiti sarajevski sminkeri misleci da su kul :lol:

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 20 jul 2011, 17:58

calcio je napisao/la:
Sanchez_8 je napisao/la:Nemam nista protiv otvaranja kao ni protiv te vrste hrane ali cekati kao 93-ce u redu za vodu zbog hamburgera ima samo kod nas :cry: :cry:
Ne kazem da ja necu otici da jedem , naprotiv ogladnis negdje u blizini odes opalis Big Mac :) i cao ali praviti toliku pompu oko toga kao da smo osvojili SP u nogometu ili sta vec i da se na svakom cosku samo se o tome bruji je strasno .

slika

Šta hoćeš da kažeŠ? Osobe koje jednu u McD nisu cool? Pa naravno da su cool, McD je svjetska atrakcija i napokon je došla i u ovaj kutak svijeta gdje je Bog davno rekao "Laku noć". Pored vječne vatre i Baščaršije ovo je najveća atrkacija u Sarajevu, veća čak i od Olimpijskih igara, kad se gleda u današnjim okvirima.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 20 jul 2011, 18:11

Chelsea_CBH je napisao/la:
calcio je napisao/la:

slika

Šta hoćeš da kažeŠ? Osobe koje jednu u McD nisu cool? Pa naravno da su cool, McD je svjetska atrakcija i napokon je došla i u ovaj kutak svijeta gdje je Bog davno rekao "Laku noć". Pored vječne vatre i Baščaršije ovo je najveća atrkacija u Sarajevu, veća čak i od Olimpijskih igara, kad se gleda u današnjim okvirima.
Hocu li i ja biti cool ako jedem u McD???E jesi mazga u p.m
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 20 jul 2011, 18:21

E lave ako ti McDonald's atrakcija idi i umri :lol:

Predpostavljam da si vec iskoristio priliku da se slikas u Mc hali (wc-u) :mrgreen:

Jer ti si cooool :roll:

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 20 jul 2011, 18:23

kelner je napisao/la:
calcio je napisao/la:

Hocu li i ja biti cool ako jedem u McD???E jesi mazga u p.m
Nisam siguran ali mislim da je sarkastican :?

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 20 jul 2011, 18:41

Nisam sarkastičan. Ja McD nosim u srcu od sedmog razreda osnovne škole kada sam se prvi put upoznao s njegovim čarima.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 20 jul 2011, 18:43

I sad ti lafo cool sto jedes u McD'u?

Casuale
Kontakt:

Post Postao/la Casuale » 20 jul 2011, 18:44

Ljudi po zapadu se hvale sto u njihovoj ulici/kvartu nema ovog sranja samo ga mi slavimo jbt,kako smo pogana nacija u pm,kome nije mrsko nek pogleda ovaj klip,meni je promjenio pogled na hranu i od tada ko nov covjek,ako zelite da budete ko amerikanci(75% nacije im debelo) samo naprijed ko vam brani.

" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 20 jul 2011, 18:45

On jede u McDonaldsu, pa on je tako cool :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 20 jul 2011, 18:47

calcio je napisao/la:

slika

Pileći mozak je veći nego tvoj. :roll:
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 20 jul 2011, 18:48

haxonja je napisao/la:
Boateng_27 je napisao/la:Ma nebi ih mijenjo' za Najveći Hamburger iz McDonald'sa 8-)

slika
:!: :!:
i Jogurt vs milk shaik!
Kakav jogurt... Kefir.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 20 jul 2011, 18:50

Ne znam .. Svi furaju na taj McD, ali meni je Subway za klasu bolji! O kolicini da uopste ne pisem. Steta sto taj lanac nije otvoren. Jednostavno, brand cini svoje. Prije nekoliko sam isao i u Burger King, isto drama. Mozda za nijansu bolji od Mcd-ja sto se okusa tice, porcije isto minimala.

I, na kraju. Slika je stvarno ocajna:D. A, zbog cega samo samo prije nekoliko godina stajali u istim ovim redovima ... Drama.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 jul 2011, 18:54

Ja bih ovdje sve jedan McDonalds bez dugog razmisljanja odmah zamjenio sa cevabdzinicama.
Sta bih dao za ovo sad:
Pirke je napisao/la:
slika
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 20 jul 2011, 18:58

Chelsea_CBH je napisao/la:Nisam sarkastičan. Ja McD nosim u srcu od sedmog razreda osnovne škole kada sam se prvi put upoznao s njegovim čarima.
Istetoviraj McDonalds na celo kad ih toliko volis. Ali prvo vidi sa njima, mozda ti daju nesto para za reklamu :D
I ja sam se kao mali osnovac prvi put upoznao sa McD, negdje oko 1990-91 u Beogradu.
U bivsoj drzavi se niko nebi ni pocesao sto se to sranje otvorilo. Danas svi furaju neki "zapad", a zapadom naravno smatraju samo ono smece sto vide na Mtv-iju ili koje vec glupe tv-kanale gledaju. Ali to nije zapad, to je zapadno smece.
Sorry na of topiku.
Ne smeta mi toliko McD sto se otvorio... kada imaju bosanske cevabdzinice u Nju Jorku neka ima i jedan Mcdonalds u Sarajevu ha ja, ali mi na q ide ova pompa i lazni sminkeraj.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 20 jul 2011, 19:02

samson je napisao/la:Ne znam .. Svi furaju na taj McD, ali meni je Subway za klasu bolji! O kolicini da uopste ne pisem. Steta sto taj lanac nije otvoren. Jednostavno, brand cini svoje. Prije nekoliko sam isao i u Burger King, isto drama. Mozda za nijansu bolji od Mcd-ja sto se okusa tice, porcije isto minimala.

I, na kraju. Slika je stvarno ocajna:D. A, zbog cega samo samo prije nekoliko godina stajali u istim ovim redovima ... Drama.
Ma pusti, sto vise raja trosi, sto vise ima posla, to je najbitnije.

A fakat je bilo vrijeme da i mi imamo McDonalds...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 20 jul 2011, 19:03

Principatus je napisao/la:Ja bih ovdje sve jedan McDonalds bez dugog razmisljanja odmah zamjenio sa cevabdzinicama.
Sta bih dao za ovo sad:
Pirke je napisao/la:
slika
ne znaju oni sta znaci biti pod okupacijom ronalda mekdonalda :lol:

slika

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 jul 2011, 19:04

U zemlji sa toliko nezaposlenosti, dodje kompanija i zaposli 100 ljudi, i zaposlit ce ih jos toliko (i vise), a neki se bune. :roll: Isto tako ne vidim kako je McDonalds konkurencija cevapima. Kao da se dosad nije mogo kupit hamburger.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 20 jul 2011, 19:21

pojedinci pokusavaju reci da oni koji jedu u McDonaldsu su debili, pacenici... pa yebote, dok nije bio Mek u BiH vecina se hvalila kako su bili u inostranstvu, jeli u Meku, a ovi se divili, strasno, sad kad je dosao, sad svi pametni, svi su Bill Gates, a ti ce vjerovatno najvise boraviti u Meku, pa sta fali, nekad u gradu svratit i prezalogajiti nesto, ja cu sutra ako Bog da prvo u Mek pa onda na utakmicu

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 20 jul 2011, 19:23

QUARESMA 18<<< je napisao/la:pojedinci pokusavaju reci da oni koji jedu u McDonaldsu su debili, pacenici... pa yebote, dok nije bio Mek u BiH vecina se hvalila kako su bili u inostranstvu, jeli u Meku, a ovi se divili, strasno, sad kad je dosao, sad svi pametni, svi su Bill Gates, a ti ce vjerovatno najvise boraviti u Meku, pa sta fali, nekad u gradu svratit i prezalogajiti nesto, ja cu sutra ako Bog da prvo u Mek pa onda na utakmicu
Kad vec spominjes Bil Gatesa samo da kazem da ni tamo nije losa pica,dapace. :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.