FIFA 12
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- raul-zakon
- Kontakt:
Re: FIFA 12
A zamislite da se FIFA i PES(KONAMI i EA SPORTS) udruze !!! Imali bi grafiku PES-a i Gameplay i licence FIFA-e. Close to perfection !!!
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
il je tebi krivo.... sto prave lose face za LiverpoolHan!$;Lfc je napisao/la:Ma nikad ne naprave lica u igrača kako treba, to je najgore na FIFI, sve ostalo je OK ...moj uzor-S.G je napisao/la:ova fifa 11 mi se svidja pravo..samo se nadam da ce L'pool bit' malo jaci jer su na 11 katastrofa
btw nekako mi izgleda da im face nisu bas najbolje uradili..
[youtube][/youtube]

stvarno, u zadnje vrijeme svasta pametno mozes cuti na ovom forumu, nema staraul-zakon je napisao/la:A zamislite da se FIFA i PES(KONAMI i EA SPORTS) udruze !!! Imali bi grafiku PES-a i Gameplay i licence FIFA-e. Close to perfection !!!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Vecu glupost nisam cuo...Tako sam ja govorio kad sam imao 12 godina... Da je tako igrali bi jednu te istu stvar narednih 10 godina ...Zivjela konkurencijaraul-zakon je napisao/la:A zamislite da se FIFA i PES(KONAMI i EA SPORTS) udruze !!! Imali bi grafiku PES-a i Gameplay i licence FIFA-e. Close to perfection !!!

- raul-zakon
- Kontakt:
E sad...upravu si za konkurenciju al nemoj tako siroko i duboko da posmatras stvari, htio sam da kazem da bi makar taj prvi soker poslije ujedinjenja bio nenadjebivHZ_ilidzaa je napisao/la:Vecu glupost nisam cuo...Tako sam ja govorio kad sam imao 12 godina... Da je tako igrali bi jednu te istu stvar narednih 10 godina ...Zivjela konkurencijaraul-zakon je napisao/la:A zamislite da se FIFA i PES(KONAMI i EA SPORTS) udruze !!! Imali bi grafiku PES-a i Gameplay i licence FIFA-e. Close to perfection !!!

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
[youtube][/youtube]
Jaoo, jaoo jedvah čekam, kao što vidite demo izlazi 13og Septembra.
Da li neko zna hoće li FIFA 11 ULTIMATE TEAM biti za PC ?
Jaoo, jaoo jedvah čekam, kao što vidite demo izlazi 13og Septembra.

Da li neko zna hoće li FIFA 11 ULTIMATE TEAM biti za PC ?
YOU'LL NEVER WALK ALONE
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
fifa 12 kakva buda na consoleshit bit ce i na PC-u istaHan!$;Lfc je napisao/la:Najbolja igra na konzolama na gamescomu je !? FIFA 12 ...

Vjerovatno ću kupiti krajem septembra XBOX 360, pa ću 12ku igrati na konzoli, jedvah čekamQUARESMA 18<<< je napisao/la:fifa 12 kakva buda na consoleshit bit ce i na PC-u istaHan!$;Lfc je napisao/la:Najbolja igra na konzolama na gamescomu je !? FIFA 12 ...

YOU'LL NEVER WALK ALONE
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Han!$;Lfc je napisao/la:Vjerovatno ću kupiti krajem septembra XBOX 360, pa ću 12ku igrati na konzoli, jedvah čekamQUARESMA 18<<< je napisao/la:fifa 12 kakva buda na consoleshit bit ce i na PC-u istaHan!$;Lfc je napisao/la:Najbolja igra na konzolama na gamescomu je !? FIFA 12 ...Al' problem će predstavljati škola ...
kasno marko na kosovo stize, ako vec imas para, skupi si jos malo iduce godine izlazi next gen consoleshit, tako da ces moci igrati i narednih 10 god , a ako x kutiju sad kupis dzaba ti je moci ces samo tad stare igrice igrati kad izadje next gen
al kako hoces
[youtube][/youtube]
Ima tu još dosta slika, možda ih kasnije postavim.
Ima tu još dosta slika, možda ih kasnije postavim.

YOU'LL NEVER WALK ALONE
Obožavam Gamescom 

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Ma milina kad udjem na YT a ono vidim, svi kanali o igrama izbacili tonu novih Teaser, Gameplay trailera 

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
da se odmah razumijemo, ovo nit je demo nit je full verzija, ovo je nesto kao alpha, dakle da neki nebi spamali, ovo je na easy, mislim da se moze jos puno toga doraditi na fifi12, al i ovako izgleda dobro
da se odmah razumijemo, ovo nit je demo nit je full verzija, ovo je nesto kao alpha, dakle da neki nebi spamali, ovo je na easy, mislim da se moze jos puno toga doraditi na fifi12, al i ovako izgleda dobro
Ma brate, ja ove konzole i čuda nisam nikad kupovao izvan BiH, u Sarajevu sam neki dan otišao da vidim koliko koštaju, i hajd' nije bitna cijena već oni govore ovo (XBOX 360) je tek izašlo, ja se smijem malo, al' oni to stvarno, tako da ta nova konzola koja bi trebala stići slijedeće godine, dok dođe u BiH proći će najmanje 5 godina, dakle hoću da ti kažem nije još kasno da kupim XBOX 360.QUARESMA 18<<< je napisao/la:kasno marko na kosovo stize, ako vec imas para, skupi si jos malo iduce godine izlazi next gen consoleshit, tako da ces moci igrati i narednih 10 god , a ako x kutiju sad kupis dzaba ti je moci ces samo tad stare igrice igrati kad izadje next gen
al kako hoces
PS. Kažu da će FIFA12 biti najbolja na PC-u, bolja nego na Xbox360 ili PS3, jedina konkurencija će biti PS2

YOU'LL NEVER WALK ALONE
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
za xbox 360 ces se bas naigrati, pogotovo kad izadju next gen konzole, jedino uzmi ps3, jer mislim da ce se i nakon toga praviti igrica za tu konzolu. a to nije istina da ces cekati da dodje konzola u bih, doci ce to i brzo kod nas, mada ja to nebih ni uzimao, bolje ti je da uzmes sebi jak pc, ili nadogradis stari, al to je tvoje, vjeruj mi, imao sam, trenutno imam ps3, imam ga upalio ima 3 mjeseca, a kad sam ga kupio prije godinu dana ako ne i vise, a xbox 360 se sam od sebe syebao, red ring of death kako ono vec bijaseHan!$;Lfc je napisao/la:Ma brate, ja ove konzole i čuda nisam nikad kupovao izvan BiH, u Sarajevu sam neki dan otišao da vidim koliko koštaju, i hajd' nije bitna cijena već oni govore ovo (XBOX 360) je tek izašlo, ja se smijem malo, al' oni to stvarno, tako da ta nova konzola koja bi trebala stići slijedeće godine, dok dođe u BiH proći će najmanje 5 godina, dakle hoću da ti kažem nije još kasno da kupim XBOX 360.QUARESMA 18<<< je napisao/la:kasno marko na kosovo stize, ako vec imas para, skupi si jos malo iduce godine izlazi next gen consoleshit, tako da ces moci igrati i narednih 10 god , a ako x kutiju sad kupis dzaba ti je moci ces samo tad stare igrice igrati kad izadje next gen
al kako hoces
PS. Kažu da će FIFA12 biti najbolja na PC-u, bolja nego na Xbox360 ili PS3, jedina konkurencija će biti PS2(Šala za ovaj zadnji dio
)
Ne trebam ništa nadograđivati PC, mislim da ne može boljeQUARESMA 18<<< je napisao/la:za xbox 360 ces se bas naigrati, pogotovo kad izadju next gen konzole, jedino uzmi ps3, jer mislim da ce se i nakon toga praviti igrica za tu konzolu. a to nije istina da ces cekati da dodje konzola u bih, doci ce to i brzo kod nas, mada ja to nebih ni uzimao, bolje ti je da uzmes sebi jak pc, ili nadogradis stari, al to je tvoje, vjeruj mi, imao sam, trenutno imam ps3, imam ga upalio ima 3 mjeseca, a kad sam ga kupio prije godinu dana ako ne i vise, a xbox 360 se sam od sebe syebao, red ring of death kako ono vec bijase

YOU'LL NEVER WALK ALONE
- raul-zakon
- Kontakt:
Posto nisam dugo igrao FIFU pa nisam u toku,je li FIFA jos uvijek lagana kao sto je prije bila,u smislu da sa Augsburgom mozes Barci uvalit 5-6 komada??? Jer i prestao sam da je igram upravo iz tog razloga sto je bila prelagana... 

HALA MADRID !
HALA MADRID !
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ako igras protiv botova, onda da, i zavisi na kojoj jacini igras, mozda si stavio golmana na beginerraul-zakon je napisao/la:Posto nisam dugo igrao FIFU pa nisam u toku,je li FIFA jos uvijek lagana kao sto je prije bila,u smislu da sa Augsburgom mozes Barci uvalit 5-6 komada??? Jer i prestao sam da je igram upravo iz tog razloga sto je bila prelagana...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.