Ali znači ima Tope šanse po vama ako bude da valja trenirao?
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
pa dobro, gledajući na netu prošo je sve uzraste repke mlade sto nije mala stvar jer znama da su hrvati medju 3 europske repke gledajući ukupno u mladjim selekcijama..a i tek je momku 18 tako da i nije imao nekog vremena za pokupit iskustvo..samo znamo da velika vecina zaklapa oči kad se neki igraci forsiraju..Kevin je napisao/la:di je dobro igrao? u juniorima i ligi hb ili gdje? nemozes poredit te rangove nikako, ne razumijemsb citizen je napisao/la:ko vrijedi ne znaci mu sad jel poceo trenirat sa 7 il 10-s koliko je ovaj počeo tako da..a za topalovica nisam upucen, samo znam da dobro igra a to što se tiče izlazaka neznam, samo znam da niko nogometašima nemoze vode dodat po tom pitanju..ne propustaju izlaske u drugi način
pa polako..neka se iskali malo..jedini igrac koji se forsira je Naletilić, odnosno koji se forisaro tada. iako je realno bio među lošijim juniorima al moglo mu bit....jbg-a prošlo sadsb citizen je napisao/la:pa dobro, gledajući na netu prošo je sve uzraste repke mlade sto nije mala stvar jer znama da su hrvati medju 3 europske repke gledajući ukupno u mladjim selekcijama..a i tek je momku 18 tako da i nije imao nekog vremena za pokupit iskustvo..samo znamo da velika vecina zaklapa oči kad se neki igraci forsiraju..Kevin je napisao/la:di je dobro igrao? u juniorima i ligi hb ili gdje? nemozes poredit te rangove nikako, ne razumijemsb citizen je napisao/la:ko vrijedi ne znaci mu sad jel poceo trenirat sa 7 il 10-s koliko je ovaj počeo tako da..a za topalovica nisam upucen, samo znam da dobro igra a to što se tiče izlazaka neznam, samo znam da niko nogometašima nemoze vode dodat po tom pitanju..ne propustaju izlaske u drugi način
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.