Nick: Bosko, zovu me još i Boško Buha
Zašto si se pridružio forumu: Kad je Ibisevic harao bundeskom saznao sam za ovaj portal i pridruzio se da pisem na njegovoj temi i da pratim sve vezano za njega
Godine: 19, a uskoro gazim u treću decenije jbt
Omiljena tema: Ma ima ih više koje su mi drage
"Najbolji frend" na forumu: Imam bruku likova koji su mi kao forumski frendovi, Virtu4l (1iako se jedno vrijeme nismo slagali) , Rizah, OTNYS_YNWA, AllGunsBlazing, Amel_roob, EdinTM87 (njega ne smijem da zaboravim), Megamon, LBJ MVP i mnogi ostali. Znaju oni već ko su.
Klub za koji navijam:
ČELIK i Arsenal
Klubovi koje simpatiziram: Livorno, Bayern M, Hoffenheim, Fiorentina
Status na forumu: Često me nazivaju Pajinim kmetom
Klubovi koje mrzim/ne volim: seljački klubovi ove naše jadne lige i Barcelona jer su idealizirani previše i Lazio jer su odvratni fašisti i jer su me stoput zeznuli na kladionici
Najdraži igrači: Jedan je Dennis Bergkamp. Poslije njega RvP i Henry, a od naših MISKE BOG, Vedo, Sejo i Kung Fu Pandza
Igrači koje ne podnosim: Ona prevara od igrača Buskec, Mascherano, Balotelli idiot, Barton, Debilson, Chamakh (fuj!) te ostali simulatori, drvosječe i seljaci.
Najdraža liga: Engleska, a i Njemačka liga je odlična
Najmrža liga: Žabarska anti-liga
Najomiljeniji smajli:

:ugeek:

ova tri
Najdraza cura sa foruma: Edina mi je super od trenutnih a od bivših Lily koja je fenomenalna cura
Simpaticni clan/ica: Paja kralj ! Također don_burza je jedan veliki car, njega stavljam i u prijatelje