@don burza šta je Blater po nacionalnosti? Švajcarac ili Francuz?
Inače eto prije je tvrdio da nema rasizma, a sada bi trenirao strogoću na Srbiji... I onda neko kaže da ne štite interese velikih... Lijepo ja rekoh profitne organizacije koje vješto koriste PR i marketing...
FIFA/UEFA u sluzbi malih ili velikih...
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: FIFA/UEFA u sluzbi malih ili velikih...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- ASD
- Kontakt:
Zar je bitno sta je po nacionalnosti?DANTES je napisao/la:@don burza šta je Blater po nacionalnosti? Švajcarac ili Francuz?
Inače eto prije je tvrdio da nema rasizma, a sada bi trenirao strogoću na Srbiji... I onda neko kaže da ne štite interese velikih... Lijepo ja rekoh profitne organizacije koje vješto koriste PR i marketing...
Svako se izjasnjava kako hoce.
Pa vidiš da je bitno, čim on zaziva nekog Njemca?!ASD je napisao/la:Zar je bitno sta je po nacionalnosti?DANTES je napisao/la:@don burza šta je Blater po nacionalnosti? Švajcarac ili Francuz?
Svako se izjasnjava kako hoce.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Svicarac,mada posto je rodjen u Vispu ne bi me cudilo da ga je neki Srbin ili Hrvat skovao. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.