Igraju i Bosnjaci i Srbi za NK Vitez ali Bosnjaci u 100% dijelu navijaju za FK Vitez, a Hrvati za NK. Kad god Iskra igra u Vitezu, navijaci FK Viteza dodju sa nama da budu uz Iskru. Ne vjerujem da je u skorije vrijeme moguce spajanje, prvo zbog nepomirenih stavova.. A drugo, NK Vitez fakticki nista ne bi dobio tim ujedinjavanjem, jer FK ima daleko daleko losiji igracki kadar.Bistrik je napisao/la:po mom mišljenju dobro bi bilo kad bi se ujedinili sa FK Vitez onda bi imali širi igrački kadar a i previše je dva kluba iz tako malog grada. a više bi imali upjeha kad bi se ujedinili. jedno pitanje igraju li srbi i bošnjaci u NK Vitez?
to je tačno medjutim eventualno juniorski kadar i mladje kategorije bi vrlo vjerovatno dobile na kvaliteti ako več nebi prvi tim. i hvala na odgovoru.v_b_8_9 je napisao/la:Igraju i Bosnjaci i Srbi za NK Vitez ali Bosnjaci u 100% dijelu navijaju za FK Vitez, a Hrvati za NK. Kad god Iskra igra u Vitezu, navijaci FK Viteza dodju sa nama da budu uz Iskru. Ne vjerujem da je u skorije vrijeme moguce spajanje, prvo zbog nepomirenih stavova.. A drugo, NK Vitez fakticki nista ne bi dobio tim ujedinjavanjem, jer FK ima daleko daleko losiji igracki kadar.Bistrik je napisao/la:po mom mišljenju dobro bi bilo kad bi se ujedinili sa FK Vitez onda bi imali širi igrački kadar a i previše je dva kluba iz tako malog grada. a više bi imali upjeha kad bi se ujedinili. jedno pitanje igraju li srbi i bošnjaci u NK Vitez?
Pa dobro bilo je i do sreće,jer ste drugi gol primili u 90. minuti.Ali bilo je i do iskustva i znanja,nekako mi ova ekipa Viteza ne zna igrati na čuvanje rezultata.nkvitez je napisao/la:prijatelju izgubismo nesretno tamo 2-1,a vodili do 75'los taj trener bio zato smo onako lose i startali.. al zato Ćutuk ih preporodio 8 kola bez poraza
Tičinović u 1. ligi Federacijenkvitez je napisao/la:Jasmin Smriko treci strijelac Prve lige Fbih sa 8 zgoditaka se s posudbe vraca u Čelik...hvala mu i sretno da uspije izboriti svoje mjesto medu prvih 11a kao pojacanja se spominje da ce doci Edin Husić napadac Karlovca i Mario Tičinović iz Hajduka..
Edin Husić je vezni koliko ja znam, centralni. A što se tiče toga da vam budu pojačanja ipak je to po meni preveliki zalogaj za Vitez. Za veliku većinu premijerligaša ova dva igrača su preveliki zalogajGrdan je napisao/la:Tičinović u 1. ligi Federacijenkvitez je napisao/la:Jasmin Smriko treci strijelac Prve lige Fbih sa 8 zgoditaka se s posudbe vraca u Čelik...hvala mu i sretno da uspije izboriti svoje mjesto medu prvih 11a kao pojacanja se spominje da ce doci Edin Husić napadac Karlovca i Mario Tičinović iz Hajduka..
.
ma nisu sony, prvi nema love, drugog otiralo, a vitez ima parasony_91 je napisao/la:Edin Husić je vezni koliko ja znam, centralni. A što se tiče toga da vam budu pojačanja ipak je to po meni preveliki zalogaj za Vitez. Za veliku većinu premijerligaša ova dva igrača su preveliki zalogajGrdan je napisao/la:Tičinović u 1. ligi Federacijenkvitez je napisao/la:Jasmin Smriko treci strijelac Prve lige Fbih sa 8 zgoditaka se s posudbe vraca u Čelik...hvala mu i sretno da uspije izboriti svoje mjesto medu prvih 11a kao pojacanja se spominje da ce doci Edin Husić napadac Karlovca i Mario Tičinović iz Hajduka..
.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.