Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

skyisthelimit

Re: Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Post Postao/la skyisthelimit » 16 nov 2011, 15:45

ako kaze SPAHIC i saigraci da treba ostati onda definitvno DA..................

kad se igraci okrenu protiv selektora onda je vrijeme da ide, ali vidim da su igraci uz njega sto je najvaznije, prema tome nas glas NIJE BITAN
15.10 - 15.06 ...

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 16 nov 2011, 15:49

Vazno je da su igraci uz njega,onda bi i mi navijaci trebali stati uz selektora.Zasluzuje jos jednu sansu,za koju sam pa 100% siguran da ce je iskoristiti.
Jedno veliko DA Pape ostane.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 16 nov 2011, 15:50

DA !
Visca el Barça ! Mes que un club !

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 16 nov 2011, 15:51

ovi sto hoce amara, da mozda repka ne bi trebala igrati i na grbavici ? ..cuj amar osim, selektor repke :lol: :lol:

Safet Susic ostaje -> DA !
ser del barça es el millor que hi ha !

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 16 nov 2011, 16:06

Zavisi koji bi nam selektor mogao doci, ako eventualno ima neki dobar strucnjak na spisku odna bi rekao DA
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

blazz
Kontakt:

Post Postao/la blazz » 16 nov 2011, 16:11

Vidim neki se smiju ali Osim iako dvanaest godina mlađi od Sušića ima više trenerskog iskustva od njega i rezultata bez obzira što se radi o nižim nivoima takmičenja.Koga je to Safet sve trenirao i gdje je imao kontinuitet osim onih blic izleta po Turskoj, uči se čovjek na reprezentaciji .

Sinoć je tokom utakmice pravio milion rokada i pokazao da je nesiguran u sebe i da ne zna ni čime raspolože.Bekovi su postajali štoperi,štoperi bekovi,bekovi vezni igrači,...itd da ne govorim o tome kako nam je ugušio igru lošom postavkom gdje nismo mogli ni lopte prenijeti čak nijednog kornera nismo izborili.U Portugalu nismo izgubili već smo se obrukali, ona dva gola od kojih je jedan neregularan smo više sretno nego spretno dali a osim šest golova u našoj mreži trebalo je biti i više po prikazanoj igri.
Sa Sušićem nikad nigdje nećemo otići ovaj baraž mu je vrhunac karijere.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 16 nov 2011, 16:38

badblueboylivno je napisao/la:
2009. u skupini se pobijedilo ekipe iz svih potova barem jednom, osim one iz prvog pota - dva poraza i drugog pota - poraz i remi.
2011. u skupini se pobijedilo ekipe iz svih potova barem jednom, osim one iz prvog pota - poraz i remi.

2009. u zadnjem kolu se igra bezveze, baraž osiguran pred utakmicu.
2011. u zadnjem kolu se igra za prolaz na Euro, baraž osiguran pred utakmicu.

2009. u playoffu 0/6 bodova, poraz i poraz.
2011. u playoffu 1/6 bodova, remi i poraz.

Znam da su ovo gluposti, ali nikako se nije palo niže, ostvaren je pomak, ali nedovoljan.

Osobno, i dalje smatram Sušića lošim trenerom, ali je čovjek ostvario pomaku igri reprezentacije, nastavio tamo gdje je stao Ćiro - nije se gubilo bodove s levatima, pogotovo doma - pobijeđeni svi bez primljenog gola, jedino poraz od Francuza, a i malo je nadošao kao trener.
Uz kapetanovu izjavu da želi i apelira da Pape ostane, nemam ništa protiv nastavka njegovog rada u reprezentaciji i u nadolazećem ciklusu.

Jedina želja za promjenom uvođenje profesionalizma - zabrana dolazaka svim glavonjama iz ove nakaradne vlasti na okupljanja reprezentacije (koji će ku'rac Lagumdžija na terenu s igračima) i putovanje na utakmice bez navijača u avionu sa igračima, znači samo 20-ak igrača i stručni stožer.
U potpunosti se slazem
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 16 nov 2011, 16:39

Apsolutno i nedvojbeno
DA!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 16 nov 2011, 16:40

Što mi je drago vidjet ovoliko odgovora sa DA! :)

-trebamo stabilnost u repki ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 16 nov 2011, 16:42

Safet treba ostati i stvarno ce biti glupo ako ode

Vidite samo po pristupu pred utakmice , izjavama prije i posle utakmica da se sve to radi na profesionalan nacin

Zakazali smo u nekim utakmicama gdje je on momacki preuzeo odgovornost

Sinoc su jednostavno Portugalci imali svoj dan , jesu bolji al brate sve im je ulazilo

Smatram da Safet sa ovom generacijom uz par nekih napraviti igraca moze napravit jos veci napredak u reprezentaciji i ko zna mozda se i mi izivimo na Grckoj i Slovackoj.
Thomas Müller - Fußballgott

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 16 nov 2011, 16:43

Pape mora ostati!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

KODRO
Kontakt:

Post Postao/la KODRO » 16 nov 2011, 16:46

da i ostatak famelije veli da

PAPE OSTANI ZAJEDNO SA NAMA I ZMAJEVIMA

Fanfara
Kontakt:

Post Postao/la Fanfara » 16 nov 2011, 16:46

flash je napisao/la:Definitivno NE.Gubila je ova reprezentacija mnoge utakmice ali nikada nismo odigrali tri sramotnije utakmice od Francuske(kuci),Rumunije(u gostima) i sinoc Portugala.Covjek je dobar za male utakmice ali vece tekme nisu za njega.Dovidjenja Pape!

100% .. samo legendo svi su dobri za male utakmice , Ćiro ih je rješavao sa po 4 , 7 - 0 :) Po meni najbolja opcija bio bi BARBAREZ !

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 16 nov 2011, 16:50

Arnelinho je napisao/la:Što mi je drago vidjet ovoliko odgovora sa DA! :)

-trebamo stabilnost u repki ;)
da trebamo stabilnost, a ne 6 golova u mrezi...sve se slazem samo mijenjam dva slova NE

Fanfara
Kontakt:

Post Postao/la Fanfara » 16 nov 2011, 16:54

Nakon svega ovoga najviše mi bude krivo što su glupi Bosanci još uvijek uz Papeta(a razloga nema).Nacija i igrači Turske u jednom danu protjeraše s klupe GUSA HIDINKA zbog iste stvari koju smo mi doživjeli i za koju je isključivo Safet kriv !

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 nov 2011, 16:57

Aplosutno DA

Jedino sto bi Susic trebao uraditi jeste u da u reprezentaciju dovede kvalitetnog psihologa kao sto je uradila Njemacka i s kojim igraci za vrijeme priprema mogu razgovarati, a takodjer ne bi bilo lose da ima medijskog savjetnika jer neke njegove izjave se docakaju na NOZ, kao npr. ona za Usanovica.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 16 nov 2011, 16:58

Fanfara je napisao/la:Nakon svega ovoga najviše mi bude krivo što su glupi Bosanci još uvijek uz Papeta(a razloga nema).Nacija i igrači Turske u jednom danu protjeraše s klupe GUSA HIDINKA zbog iste stvari koju smo mi doživjeli i za koju je isključivo Safet kriv !
http://btjunkie.org/torrent/Football-Ma ... 22763a5110" onclick="window.open(this.href);return false;

eto skini menadzera i igraj

a meni su gori ovi sto bi sad nesto mijenjali jos ko fol Barbareza na klupu

Covjek ima manje trenerskog iskustva od mene ( u jednoj utakmici sam vodio pionire lokalnog kluba)

Da budem jasan . Barbarez je legenda i volim ga sveg mi mog i znamo koliki je on patriota al ako cemo gledati ko koliko voli bosnu onda treba za selektora staviti nekog invalida sto je izgubio ruke braneci istu
Thomas Müller - Fußballgott

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 16 nov 2011, 17:00

nemojte za papeta bicete napadnuti...ipak nas je preporodio :lol:

bolje nista ni ne pricat...ko nije shvatio sinoc nece ni sada

nihco

Post Postao/la nihco » 16 nov 2011, 17:04

pape je los trener ali je pitanje ko je druga opcija ?
ja bi volio da dodje dreugi trener
Sent from my Commodore 64

blazz
Kontakt:

Post Postao/la blazz » 16 nov 2011, 17:13

Fanfara je napisao/la:Nakon svega ovoga najviše mi bude krivo što su glupi Bosanci još uvijek uz Papeta(a razloga nema).Nacija i igrači Turske u jednom danu protjeraše s klupe GUSA HIDINKA zbog iste stvari koju smo mi doživjeli i za koju je isključivo Safet kriv !
jedino bosanci od poraza prave pobjede od neuspjesnih prave uspjesne....zadovoljavamo se sitnicama Hrvati su Bilića razvukli zato što nisu izborili direktan plasman kod nas je sve super od igrača koji se nazivaju zmajevi do trenera iako se nikad nigdje nismo plasirali
Sušić je u ovom dvomeču pokazao da pojma nema bez obzira što smo slabiji od Portugala nismo niti smijemo biti kanta za nabijanje čak u Zenici smo imali sreće, da su oni zabili gol u prvom poluvremenu nakon onih silnih prilika i tamo bi doživjeli debakl zato što smo igrali katastrofalno

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.