Ermin Zec

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Tarik14
Kontakt:

Re: Ermin Zec

Post Postao/la Tarik14 » 20 jan 2009, 01:00

geronimo je napisao/la:Neka je takvih talenata sto vise...daj boze da izrastu u velike igrace. 8-)
To sam i ja rekao pa si me ti ismijavao! :roll:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 20 jan 2009, 01:22

Tarik14 je napisao/la:
geronimo je napisao/la:Neka je takvih talenata sto vise...daj boze da izrastu u velike igrace. 8-)
Oprosti Tare, nije mi to bila namjera....nemam nista protiv tebe i tvog razmisljanja...ali kad me dirnete na temi "Brazzo"...znaci nista direktno, vise iz revolta... :idea:
Vom Jäger zum Gejagten

seldo
Kontakt:

Post Postao/la seldo » 20 jan 2009, 16:49

geronimo je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:
Oprosti Tare, nije mi to bila namjera....nemam nista protiv tebe i tvog razmisljanja...ali kad me dirnete na temi "Brazzo"...znaci nista direktno, vise iz revolta... :idea:
E super geronimo...i meni ta tema ide na zivce i nisam tamo mogao postovi od muke da objavljujem :)

by_Celo
Kontakt:

Post Postao/la by_Celo » 23 jan 2009, 17:08

Seldo jeli se ovo ti pitas o Zeki mora da si mu ti menadžer heheheheeheh
hajd pusa i ne lazi narodu

seldo
Kontakt:

Post Postao/la seldo » 23 jan 2009, 20:27

by_Celo je napisao/la:Seldo jeli se ovo ti pitas o Zeki mora da si mu ti menadžer heheheheeheh
hajd pusa i ne lazi narodu
Haha nek si se i ti javiooo,poozz.pusaa

seldo
Kontakt:

Post Postao/la seldo » 29 jan 2009, 16:54

Sibenik odbio ponude Hajduka,Borusije Dortmund i Zec definitivno ostaje do ljeta u Sibeniku !!!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 05 feb 2009, 21:00

seldo je napisao/la:Sibenik odbio ponude Hajduka,Borusije Dortmund i Zec definitivno ostaje do ljeta u Sibeniku !!!

drago mi je da je ostao, sad će postati još bolji i više klubova će biti zainteresovano za njega
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

seldo
Kontakt:

Post Postao/la seldo » 06 feb 2009, 15:59

Mirza_Hordas je napisao/la:
seldo je napisao/la:Sibenik odbio ponude Hajduka,Borusije Dortmund i Zec definitivno ostaje do ljeta u Sibeniku !!!

drago mi je da je ostao, sad će postati još bolji i više klubova će biti zainteresovano za njega
Upravo tako ,pa na njihovoj prvoj domacoj utakmici u Sibenik dolaz sportski direktor Miahel Zorc da potpisu predugovor s Sibenikom !!Sad sta ce bit vidjet cemo !!
pozzz

seldo
Kontakt:

Post Postao/la seldo » 01 mar 2009, 18:15

Svaka cast ,nakon poziva za reprezentaciju i dalje momak konstantno dobro igra,a danasnji penal je izveo fantasticno :)

escape
Kontakt:

Post Postao/la escape » 01 mar 2009, 18:23

Ermin danas dobro odigrao, penal izveo majstorski , u stilu Panenke.
Mislim da je za njega bolje da jos ostane u Šibeniku pa onda prijeđe u neki jači klub npr. Hajduk, Dinamo itd. a ne odmah u Borussiu jer će tamo sjedit na klupi i propadat.
Momak je talent ,vidi se to.

seldo
Kontakt:

Post Postao/la seldo » 01 mar 2009, 18:26

escape je napisao/la:Ermin danas dobro odigrao, penal izveo majstorski , u stilu Panenke.
Mislim da je za njega bolje da jos ostane u Šibeniku pa onda prijeđe u neki jači klub npr. Hajduk, Dinamo itd. a ne odmah u Borussiu jer će tamo sjedit na klupi i propadat.
Dovoljno je vec u Sibeniku i na ljeto sifurno ide,jer i ugovor mu istice i hoce da zarade nesto a gdje ce vidjet cemo :)
Sigurno nece u Hajduk i Dinamo :)
Pozzz

escape
Kontakt:

Post Postao/la escape » 01 mar 2009, 18:30

Nisam rekao da ide niti da mora ici u Dinamo ili Hajduk. Rekao sam da treba otici u klubove tipa Dinamo, Hajduk..
A to da ide na ljeto, nisam znao da si naučio gatati iz graha?

seldo
Kontakt:

Post Postao/la seldo » 01 mar 2009, 18:43

escape je napisao/la:Nisam rekao da ide niti da mora ici u Dinamo ili Hajduk. Rekao sam da treba otici u klubove tipa Dinamo, Hajduk..
A to da ide na ljeto, nisam znao da si naučio gatati iz graha?
Dobro,razumijem te sta si mislio ovo za Dinamo i Hajduk,pa sam ti odmah htio reci da odtog nema nista,jer ga nezele tamo prodat,a ne gatam prijatelju nego,ako bude aBd sve uredu sa zdravljem i povrede ga zaobidju momak sigurno ide na ljeto,a ako te jos nesto interesuje pitaj slobodno nemoras provocirat,pozzz

escape
Kontakt:

Post Postao/la escape » 01 mar 2009, 18:49

Zasto ga nebi zeljeli prodati?
Ako misliš da su konkurencija, jesu, ali tamo se to ne gleda. Ako stigne pristojna ponuda i on se složi on će otić, pa bio to Dinamo, Hajduk, Salzburg ili Barcelona.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 01 mar 2009, 19:41

escape je napisao/la:Ermin danas dobro odigrao, penal izveo majstorski , u stilu Panenke.
tako je Ibricic razmisljao pa ce na kraju ostariti u HNL. Zagreb, Hajduk, pa ce onda par sezona u Dinamu da bi se na kraju skrasio u Rijeci....
Zec neka ide cim mu se ukaze dobra prilika

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 01 mar 2009, 19:57

i zec se polako razvija u pravog golgetera, samo naprijed
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

E.D
Kontakt:

Post Postao/la E.D » 01 mar 2009, 20:00

calcio je napisao/la:
tako je Ibricic razmisljao pa ce na kraju ostariti u HNL. Zagreb, Hajduk, pa ce onda par sezona u Dinamu da bi se na kraju skrasio u Rijeci....
Zec neka ide cim mu se ukaze dobra prilika
Tako je calcio..Ibricic ako na ljeto neode u inostranstvo, nema ga nigdje..propasce totalno..Srbi i Hrvati u njegovim godinama se prodaju iz Srbije ili Hrvatske u veleklubove, a nasi krase njihove lige :roll:

escape
Kontakt:

Post Postao/la escape » 01 mar 2009, 20:50

Za Zeca je dobro da ode u jači klub, ali nikako u neki gdje će sjediti na klupi i propasti.

A ovo za Ibričića je sasvim druga priča, Ibričić je stariji od Zeca 3 g., još je izjavio da ne želi nikamo, i da je sasvim zadovoljan u Hajduku, a realno gledajuć Ibričić se mora još dosta dokazat da bih dobio priliku preć u neki jači klub.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 02 mar 2009, 00:35

escape je napisao/la:Za Zeca je dobro da ode u jači klub, ali nikako u neki gdje će sjediti na klupi i propasti.

A ovo za Ibričića je sasvim druga priča, Ibričić je stariji od Zeca 3 g., još je izjavio da ne želi nikamo, i da je sasvim zadovoljan u Hajduku, a realno gledajuć Ibričić se mora još dosta dokazat da bih dobio priliku preć u neki jači klub.
Obadvojica aBd na ljeto sele iz HNL....puteve cemo im znati kad dodje vrijeme za to, sta imaju vise cekati... ;)
Vom Jäger zum Gejagten

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 02 mar 2009, 00:39

Nemam nista protiv HNL ali Zec zasluzuje da igra u jacoj ligi. 8-)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.