To sam i ja rekao pa si me ti ismijavao!geronimo je napisao/la:Neka je takvih talenata sto vise...daj boze da izrastu u velike igrace.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
To sam i ja rekao pa si me ti ismijavao!geronimo je napisao/la:Neka je takvih talenata sto vise...daj boze da izrastu u velike igrace.
Oprosti Tare, nije mi to bila namjera....nemam nista protiv tebe i tvog razmisljanja...ali kad me dirnete na temi "Brazzo"...znaci nista direktno, vise iz revolta...Tarik14 je napisao/la:To sam i ja rekao pa si me ti ismijavao!geronimo je napisao/la:Neka je takvih talenata sto vise...daj boze da izrastu u velike igrace.
E super geronimo...i meni ta tema ide na zivce i nisam tamo mogao postovi od muke da objavljujemgeronimo je napisao/la:Oprosti Tare, nije mi to bila namjera....nemam nista protiv tebe i tvog razmisljanja...ali kad me dirnete na temi "Brazzo"...znaci nista direktno, vise iz revolta...Tarik14 je napisao/la:To sam i ja rekao pa si me ti ismijavao!geronimo je napisao/la:Neka je takvih talenata sto vise...daj boze da izrastu u velike igrace.
Haha nek si se i ti javiooo,poozz.pusaaby_Celo je napisao/la:Seldo jeli se ovo ti pitas o Zeki mora da si mu ti menadžer heheheheeheh
hajd pusa i ne lazi narodu
seldo je napisao/la:Sibenik odbio ponude Hajduka,Borusije Dortmund i Zec definitivno ostaje do ljeta u Sibeniku !!!
Upravo tako ,pa na njihovoj prvoj domacoj utakmici u Sibenik dolaz sportski direktor Miahel Zorc da potpisu predugovor s Sibenikom !!Sad sta ce bit vidjet cemo !!Mirza_Hordas je napisao/la:seldo je napisao/la:Sibenik odbio ponude Hajduka,Borusije Dortmund i Zec definitivno ostaje do ljeta u Sibeniku !!!
drago mi je da je ostao, sad će postati još bolji i više klubova će biti zainteresovano za njega
Dovoljno je vec u Sibeniku i na ljeto sifurno ide,jer i ugovor mu istice i hoce da zarade nesto a gdje ce vidjet cemoescape je napisao/la:Ermin danas dobro odigrao, penal izveo majstorski , u stilu Panenke.
Mislim da je za njega bolje da jos ostane u Šibeniku pa onda prijeđe u neki jači klub npr. Hajduk, Dinamo itd. a ne odmah u Borussiu jer će tamo sjedit na klupi i propadat.
Momak je talent ,vidi se to.
Dobro,razumijem te sta si mislio ovo za Dinamo i Hajduk,pa sam ti odmah htio reci da odtog nema nista,jer ga nezele tamo prodat,a ne gatam prijatelju nego,ako bude aBd sve uredu sa zdravljem i povrede ga zaobidju momak sigurno ide na ljeto,a ako te jos nesto interesuje pitaj slobodno nemoras provocirat,pozzzescape je napisao/la:Nisam rekao da ide niti da mora ici u Dinamo ili Hajduk. Rekao sam da treba otici u klubove tipa Dinamo, Hajduk..
A to da ide na ljeto, nisam znao da si naučio gatati iz graha?
tako je Ibricic razmisljao pa ce na kraju ostariti u HNL. Zagreb, Hajduk, pa ce onda par sezona u Dinamu da bi se na kraju skrasio u Rijeci....escape je napisao/la:Ermin danas dobro odigrao, penal izveo majstorski , u stilu Panenke.
Mislim da je za njega bolje da jos ostane u Šibeniku pa onda prijeđe u neki jači klub npr. Hajduk, Dinamo itd. a ne odmah u Borussiu jer će tamo sjedit na klupi i propadat.
Tako je calcio..Ibricic ako na ljeto neode u inostranstvo, nema ga nigdje..propasce totalno..Srbi i Hrvati u njegovim godinama se prodaju iz Srbije ili Hrvatske u veleklubove, a nasi krase njihove ligecalcio je napisao/la:tako je Ibricic razmisljao pa ce na kraju ostariti u HNL. Zagreb, Hajduk, pa ce onda par sezona u Dinamu da bi se na kraju skrasio u Rijeci....escape je napisao/la:Ermin danas dobro odigrao, penal izveo majstorski , u stilu Panenke.
Zec neka ide cim mu se ukaze dobra prilika
Obadvojica aBd na ljeto sele iz HNL....puteve cemo im znati kad dodje vrijeme za to, sta imaju vise cekati...escape je napisao/la:Za Zeca je dobro da ode u jači klub, ali nikako u neki gdje će sjediti na klupi i propasti.
A ovo za Ibričića je sasvim druga priča, Ibričić je stariji od Zeca 3 g., još je izjavio da ne želi nikamo, i da je sasvim zadovoljan u Hajduku, a realno gledajuć Ibričić se mora još dosta dokazat da bih dobio priliku preć u neki jači klub.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.