imas nesto da kažes?Inkognito je napisao/la:Khmbubakar je napisao/la:ljudi ma mozemo pricati sta hocemo ali tesko ce se to saznati.
Npr. ja znam SIGURNO da jedan igrac u zelji ima platu 8.000 KM.
e sada kako se ona djeli dali kroz rate ugovora ili me igrac petlja ili sta vec, neznam.
Plate igrača premijer lige?
Re: plate igrača premijer lige
AMAR AMAR OSIM OSIM
Naravno da imam, ako znaš sigurno onda igrač ne može da te laže. Ako postoji opcija da te laže onda ne znaš sigurno. Nije nuklearna fizika da ti moram crtati.bubakar je napisao/la:imas nesto da kažes?Inkognito je napisao/la:Khmbubakar je napisao/la:ljudi ma mozemo pricati sta hocemo ali tesko ce se to saznati.
Npr. ja znam SIGURNO da jedan igrac u zelji ima platu 8.000 KM.
e sada kako se ona djeli dali kroz rate ugovora ili me igrac petlja ili sta vec, neznam.
-
- Kontakt:
Travnik ima najmanje plate, ali su koliko toliko redovne, svi igrači imaju amaterske ugovore, a koliko znam najskuplji igrač je Wagner, njegova plata je 100 000 KM, i znam da ima još 10 igrača Širokog koji imaju oko 70000
Jese nema 100 tisuca u Širokom.Odavno kod nas nema takvih ugovora.Ješe kod nas koliko god da dobije malo mu daju,kako covjek igra,kako se odnosi prema klubu,navijačima.....Onaj igrač vrijedi za trojicu,odmah bi izbacio iz kluba nekoliko nasih zvijezdica koji imaju dobra primanja i doveo igrača tipa Jese.Što vrijedi,to i kosta,to je svima jasno.Negdje na temi Sarajeva je bila slika lista gdje su bile cifre svih placa u klubu,moze to netko opet postaviti???
PS-Moj travničanine pa zbroji onda koliko samo na place dadnemo hahahha odavno gluplji post nisam procitao,je eto mi proizvodima pare hahaha pa i kod nas znaju kasniti place,al ne ostanemo nikome duzni!!!
PS-Moj travničanine pa zbroji onda koliko samo na place dadnemo hahahha odavno gluplji post nisam procitao,je eto mi proizvodima pare hahaha pa i kod nas znaju kasniti place,al ne ostanemo nikome duzni!!!
-
- Kontakt:
Ne moraš odmah vrijeđati, a ne pišem gluposti nego provjerene informacije, bilo se čudio kad bi ti rekao da na primjer Serdarušić ima 70 000, otiđi pa provjeriŠB.TRN je napisao/la:Jese nema 100 tisuca u Širokom.Odavno kod nas nema takvih ugovora.Ješe kod nas koliko god da dobije malo mu daju,kako covjek igra,kako se odnosi prema klubu,navijačima.....Onaj igrač vrijedi za trojicu,odmah bi izbacio iz kluba nekoliko nasih zvijezdica koji imaju dobra primanja i doveo igrača tipa Jese.Što vrijedi,to i kosta,to je svima jasno.Negdje na temi Sarajeva je bila slika lista gdje su bile cifre svih placa u klubu,moze to netko opet postaviti???
Željo kao klub sa najvecim budjetom od svih PL. klubova ima i najvece plate igraca, uz platu koja je zagarantovana idu bonusi tipa reprezentativni status, starter u prvih 11., golovi i asistencije, i ekipni bonus na pobjedu ili broj bodova, koliko licno znam srednja plata je oko 3.000 - 3.500 KM dok najvece plate imaju Gušo,Zeba, i Bešlija koje se sigurno krecu oko 6.-7.000 KM, uz to treba navesti da su plate redovne kao i svi bonusi kao takodjer i uplacivanja za penzijsko i zdravstevno osiguranje 

Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
Oprosti ako sam te uvrijedio al po tebi ispada da mi vise od miliona potrosimo samo na place.Nemoj biti smiješan.I tvrdim da nasi igrači nemaju najvece place u drzavi,i Željo,a posebno Borac su iznad nas.To da Vagner ima 100 tisuca je smijesno.travnicanin je napisao/la:Ne moraš odmah vrijeđati, a ne pišem gluposti nego provjerene informacije, bilo se čudio kad bi ti rekao da na primjer Serdarušić ima 70 000, otiđi pa provjeriŠB.TRN je napisao/la:Jese nema 100 tisuca u Širokom.Odavno kod nas nema takvih ugovora.Ješe kod nas koliko god da dobije malo mu daju,kako covjek igra,kako se odnosi prema klubu,navijačima.....Onaj igrač vrijedi za trojicu,odmah bi izbacio iz kluba nekoliko nasih zvijezdica koji imaju dobra primanja i doveo igrača tipa Jese.Što vrijedi,to i kosta,to je svima jasno.Negdje na temi Sarajeva je bila slika lista gdje su bile cifre svih placa u klubu,moze to netko opet postaviti???
on je mislio kunaŠB.TRN je napisao/la:Oprosti ako sam te uvrijedio al po tebi ispada da mi vise od miliona potrosimo samo na place.Nemoj biti smiješan.I tvrdim da nasi igrači nemaju najvece place u drzavi,i Željo,a posebno Borac su iznad nas.To da Vagner ima 100 tisuca je smijesno.travnicanin je napisao/la:Ne moraš odmah vrijeđati, a ne pišem gluposti nego provjerene informacije, bilo se čudio kad bi ti rekao da na primjer Serdarušić ima 70 000, otiđi pa provjeriŠB.TRN je napisao/la:Jese nema 100 tisuca u Širokom.Odavno kod nas nema takvih ugovora.Ješe kod nas koliko god da dobije malo mu daju,kako covjek igra,kako se odnosi prema klubu,navijačima.....Onaj igrač vrijedi za trojicu,odmah bi izbacio iz kluba nekoliko nasih zvijezdica koji imaju dobra primanja i doveo igrača tipa Jese.Što vrijedi,to i kosta,to je svima jasno.Negdje na temi Sarajeva je bila slika lista gdje su bile cifre svih placa u klubu,moze to netko opet postaviti???

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- vidovitadjemila
Čuj to.Zar se ovo sto oni prikazuju na terenu jos i plaća .Svasta... 

OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
-
- Kontakt:
Oprosti ako sam te uvrijedio al po tebi ispada da mi vise od miliona potrosimo samo na place.Nemoj biti smiješan.I tvrdim da nasi igrači nemaju najvece place u drzavi,i Željo,a posebno Borac su iznad nas.To da Vagner ima 100 tisuca je smijesno.[/quote]
ovo je provjereno, pogledaj nekad davno u inbox pa kad sam ti govorio da će Džidić preći u Široki. Imam prijatelja koja radi dole i povezan je i sa ljudima iz Širokog i Zrinjskog i zato znam te cijene, za Vagnera i Serdarušića je sto posto, imate vi veoma veliki budžet vjeruj mi, samo što vaša sportska politika je pogrešna i zbog toga niste ubljedljivo prvi, sad vas je Željo sustigao u finansijama, a do dvije godine unazad ste bili daleko ispred, malo provjeri pa ćeš vidjeti koje sve firme daju lovu, ali neću više pisati jer ovdje se provjerene informacije samo ismijavaju, znam i da Žižović košta 70 000, toliko je tražio ovo ljeto od Čelika
ovo je provjereno, pogledaj nekad davno u inbox pa kad sam ti govorio da će Džidić preći u Široki. Imam prijatelja koja radi dole i povezan je i sa ljudima iz Širokog i Zrinjskog i zato znam te cijene, za Vagnera i Serdarušića je sto posto, imate vi veoma veliki budžet vjeruj mi, samo što vaša sportska politika je pogrešna i zbog toga niste ubljedljivo prvi, sad vas je Željo sustigao u finansijama, a do dvije godine unazad ste bili daleko ispred, malo provjeri pa ćeš vidjeti koje sve firme daju lovu, ali neću više pisati jer ovdje se provjerene informacije samo ismijavaju, znam i da Žižović košta 70 000, toliko je tražio ovo ljeto od Čelika
-
- Kontakt:
Sto se Sarava tice znam da je Kojasevic imao 6000 maraka platu, Torlak kao trenutno najbolji igrac Sarajeva ima oko 4000-4500 maraka. Ovi sto pravo dugo nisu odigrali, tipa Trebinjca i slicnih imaju oko 700-800 maraka.
Ove godine su bile redovne, kao i svi doprinosi.
Trebinjac ima 400 maraka slobodno ga pitaj...samosarajvo je napisao/la:Sto se Sarava tice znam da je Kojasevic imao 6000 maraka platu, Torlak kao trenutno najbolji igrac Sarajeva ima oko 4000-4500 maraka. Ovi sto pravo dugo nisu odigrali, tipa Trebinjca i slicnih imaju oko 700-800 maraka.
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
pa haj dobri ste jedan mjesec izgurali sa redovnimsamosarajvo je napisao/la: Ove godine su bile redovne, kao i svi doprinosi.

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Zeba- 8000km
Beslija - 6000km
Adilovic i Nyema - o 4500
Torlak - 5000km
Vucina - 4000km
Kojasevic za kojeg pricaju da ima medju najjacim platu u PL je imao tek nesto vise od 1000km platu
Adi Adilovic - 3000km (za ovog nisam siguran)
Cesto sam u drustvu fudbalera pa znam i ja nesto
Tesko mi je kao pitaru priznati da Zeljo ima najbolje i najredovnije plate u PL. Koliko znam njihova najmanja plata je tek nesto manja od Adiloviceve(Adi) plate. Prosjek plata u Sarajevu je oko 1500km ... A bio bi dosta manji da nema Torlaka i Vucine(ne znam po kojem osnovu ovaj ima 4k platu
) Takodjer Husic ce imati jednu od najvecih plata u PL.
Beslija - 6000km
Torlak - 5000km
Vucina - 4000km
Kojasevic za kojeg pricaju da ima medju najjacim platu u PL je imao tek nesto vise od 1000km platu
Cesto sam u drustvu fudbalera pa znam i ja nesto

-
- Kontakt:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Zeba- 8000km
Beslija - 6000km
Torlak - 5000km
Vucina - 4000km
Cesto sam u drustvu fudbalera pa znam i ja nestoTesko mi je kao pitaru priznati da Zeljo ima najbolje i najredovnije plate u PL. Koliko znam njihova najmanja plata je tek nesto manja od Adiloviceve(Adi) plate. Prosjek plata u Sarajevu je oko 1500km ... A bio bi dosta manji da nema Torlaka i Vucine(ne znam po kojem osnovu ovaj ima 4k platu
Drugar, ili imaš bujnu maštu ili si često u društvu igrača iz nekog drugog kluba. Kakvih 5000 KM Torlak. Daj uozbilji se. Šta postižeš ako te sada nosi navijačka strast?
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Iz usta jednog igraca Zelje je za ove plate...Cifre su priblizne ... Koliko znam Zeba po novom ugovoru ima 7-8k platu....A ove za nase takodjer ...aleksandar_veliki je napisao/la:Ne razumijem cemu iznositi neistinite podatke na forumu. Nisi pogodio ni sa jednim Zeljinim igracem, za ove iz Satrajeva ne znam. Ponovit cu, najveca plata u Zelji je 5.000 KM odnosno 60.000 godisnje, ima ju samo jedan igrac, odmah do njega je jos jedan uz petaka manje godisnje, a onda idu poprilicno manja primanja. Moze ovaj najplaceniji izaci i blizu stoje, ali to su premije, a moze izaci i mnogo manje, to su kazne.HZ_ilidzaa je napisao/la:Zeba- 8000km
Beslija - 6000km
Torlak - 5000km
Vucina - 4000km
Cesto sam u drustvu fudbalera pa znam i ja nestoTesko mi je kao pitaru priznati da Zeljo ima najbolje i najredovnije plate u PL. Koliko znam njihova najmanja plata je tek nesto manja od Adiloviceve(Adi) plate. Prosjek plata u Sarajevu je oko 1500km ... A bio bi dosta manji da nema Torlaka i Vucine(ne znam po kojem osnovu ovaj ima 4k platu
-
- Kontakt:
Za Zebu se zna, pa vidiš da čovjek ostaje i ne bježi iz Želje jer ima dobre uslove. Mene zanima zašto bi Torlak s takvom platom stajao u redu za autobus, samo da pobjegne što prije iz Sarajeva?
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Mislio sam na produzivanje , trebao je ici negdje pa je bila prica o novom jacem ugovoru koji bi ga zadrzao u klubu , i spekulisalo se da je 7-8k plata po novom ugovoru, sad je li potpisao ne znam. Mene ne bi cudilo da su ovako visoke plate jer Adilovic i Nyema vise po najskupljim sarajevskim kafanama/klubovima.
@ivan.
Prema Torlaku se ima dosta dugovanja kao i prema ostalim igracima. Skori je nudjena 5200km plata i poslovni prostor na ciglanama , zasto ne bi i Torlaku bila tolika , no kazem sve bi bilo super da su plate redovne niko ne bi ni isao.
@ivan.
Prema Torlaku se ima dosta dugovanja kao i prema ostalim igracima. Skori je nudjena 5200km plata i poslovni prostor na ciglanama , zasto ne bi i Torlaku bila tolika , no kazem sve bi bilo super da su plate redovne niko ne bi ni isao.
-
- Kontakt:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Mislio sam na produzivanje , trebao je ici negdje pa je bila prica o novom jacem ugovoru koji bi ga zadrzao u klubu , i spekulisalo se da je 7-8k plata po novom ugovoru, sad je li potpisao ne znam. Mene ne bi cudilo da su ovako visoke plate jer Adilovic i Nyema vise po najskupljim sarajevskim kafanama/klubovima.
@ivan.
Jesu li ti fudbaleri rekli i da su neredovne plate u FK Sarajevo??? To nam želiš kazati???
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
KOLIKO ZNAM samo nekoliko klubova isplacuje redovne plate.Ne bih vise o ovom da ne bih zavrsio na losem glasu kod nas 

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, supervizor, tutankamon1905 i 14 gostiju.