Ko vam je najdrazi igrac
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
- Crveni_1922
Re: Ko vam je najdrazi igrac
Larry Bird definitivno jedan od naj drazih igraca Bostona 80-tih

I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
- Cristiano Ronaldo
- Kontakt:

KING JAMES .. .. pogledajte ovu sliku pa recite da nije najbolji,kobeov period je gotov,predo mu je baklju,kobe se izvlaci na iskustvo jest on dobar al KING je najbolji
- Crveni_1922

I ovo je kralj svih kraljeva................
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 12 sep 2013, 02:42, ukupno mijenjano 1 put.
Najbolji igrac za mene trenutno koji igra kosarku,volim ga gledati kako igra za Houston,al ozlijedio se,zelim sto brzi oporavak.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
dobar je ali nije najbolji,mozda bi i bio da ga povrede stalno nezezajuBIHfan je napisao/la:Najbolji igrac za mene trenutno koji igra kosarku,volim ga gledati kako igra za Houston,al ozlijedio se,zelim sto brzi oporavak.
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 12 sep 2013, 02:43, ukupno mijenjano 1 put.
dirk nowitzki
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
- Carmelo Anthony
- Kontakt:
My number one is Carmelo Anthony of the Denver Nuggets, ali ima jos puno igraca koje volim i postujem.
Allen Iverson, LeBron James, Dirk Nowitzki, Tim Duncan, Chauncey Billups, Dwight Howard, Josh Smith, Rudy Gay, Kevin Garnett i J.R. Smith. Kao sto ste vec skontali navijam za Nuggetse.
Allen Iverson, LeBron James, Dirk Nowitzki, Tim Duncan, Chauncey Billups, Dwight Howard, Josh Smith, Rudy Gay, Kevin Garnett i J.R. Smith. Kao sto ste vec skontali navijam za Nuggetse.
I ja gotivim denver,Jr smith je zvjer" po meni najaci bek suter."Igrac koji sebi na 3 sam izradi sut"..Potencijal da bude veliki igrac..Carmelo Anthony je napisao/la:My number one is Carmelo Anthony of the Denver Nuggets, ali ima jos puno igraca koje volim i postujem.
didier drogba
Odlican izborharisinjo je napisao/la:didier drogba

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Kobe Bryant
- Kontakt:
za ljubitelje lebron james-a
cak i u reklamnoj najavi play-off-a 2009 kao njegov najbolji play off potez zakucavanje preko garnett-a , covjek je prvo napravio nosenu pa onda 3 koraka na pocetku napravi 1 kratki pa 2 duza
http://www.youtube.com/watch?v=pYa5u-lP ... 174ADBF181

cak i u reklamnoj najavi play-off-a 2009 kao njegov najbolji play off potez zakucavanje preko garnett-a , covjek je prvo napravio nosenu pa onda 3 koraka na pocetku napravi 1 kratki pa 2 duza

http://www.youtube.com/watch?v=pYa5u-lP ... 174ADBF181
hahha ovo mi je najjace znaci sa slke se viid da je najbolji LOL hahahCristiano Ronaldo je napisao/la:
KING JAMES .. .. pogledajte ovu sliku pa recite da nije najbolji,kobeov period je gotov,predo mu je baklju,kobe se izvlaci na iskustvo jest on dobar al KING je najbolji
ok covjek jeste zasluzio MVP nagradu ove sezone posebno ako se pogleda kako su je neki dobijali u proteklih nekoliko sezone (Duncan i Nash) ali konstatacija da se po slici vidi ja je najjaci me ja nasmijala do suza
You are someone else I am still right here
- Crveni_1922
KenoRob je napisao/la:
To Keno "ROBE" ko kad nam zelena krv tece kroz vene.......

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
- Cristiano Ronaldo
- Kontakt:
fera ba kad kobe skoci ovako nek mi se javi jeste vala da je na olimpijadi pogadjo najvaznije al su lebron i wade pogadjali sve ostalo i odveli ameriku do finala al haj da ne duzim kobe nikada nece skociti ovako ali nikad
Nenad Markovic.......nas NENO.......ikona nasa......
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.