I ove jeseni ću se uvaliti.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Devil je napisao/la:Cek' kad su kod vas izbori ?
Realno nema lepseg posla nego lepiti plakate po gradu za 30-ak ojra po danu.Naravno dobijes dodatnu kintu kada krenes u pohod skidanja protivnickih.![]()
Ja sam usao u taj posao za nase izbore sada i bice totalnog kesa.
Donnie Darko je napisao/la:bavarian_bk je napisao/la:Ovo ljeto , Austrija , mjesec dana 500 €, raznosis novine po zgradama , ne trebas znati jezik , ili ako zelis , mozes nauciti Guten Morgen , Guten Tag![]()
Gdje ces bolje
srećom i tome dolazi kraj,hebene državne firme i njihov način,to nas je i dotjeralo dovde,osmorica zaposlenih na mjestu koje bez problema može radit jedan čovjek i polovan komprio_Ferdy88 je napisao/la:Ma drzavna kacelarija rulezz![]()
Samo s guza na guz'
Sezonski ima posla koliko hoces, ako se prijavis na vrime za Solaris kod Sibenika gotovo ti je zagarantiran posao, znam da su dobijali ljudi van Hrvatske, pa je tako bilo i Mađara koji su radili kao konobari. Placa ti je ako prvi put dolazis oko 3500-4000 kuna samo sta dobijes i od stranaca jos toliko misecno, znaci da se ogromna lova zaradit.alacious je napisao/la:A sta je sa sezonskim poslom u Hrvatskoj...kako tamo naci posao,i da li mogu maloljetnici?
Ma vjeruj mi da tome nece stati u kraj haman nikad, a mozda ni tadmadridist je napisao/la:srećom i tome dolazi kraj,hebene državne firme i njihov način,to nas je i dotjeralo dovde,osmorica zaposlenih na mjestu koje bez problema može radit jedan čovjek i polovan komprio_Ferdy88 je napisao/la:Ma drzavna kacelarija rulezz![]()
Samo s guza na guz'