Malaga C.F.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Malaga C.F.
Za te pare mogu dovesti Huntelara ,za kojega su navodno i zainteresovani . Citam svaki dan razne sajtove koji se bave transferima,i nema igraca za koga oni( navnodno) nisu zainteresovani . Međutim,nisu napravili nijedan do sada transfer . Sta cekaju ? Ne znam . Cinjenica je da ce se morati ozbiljno pojacati ,u suprotnom ne vjerujem da ce proci pretkolo LP. Pogotovo ako im dodje neki klub iz liga petice . Citao sam da ce na raspolaganju imati oko 50M€, sto nije ni priblizno ozbiljna cifra kada je uporedimo sa onim sto rade u PSG-u,Cityu,Anziu itd. Ocigledno da ovaj Seik i nema pretjerano ozbilnje planove s njima .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Seik je ulozio u prvoj sezoni preko 100 miliona u sami razvoj kluba,tj u infrastrukturu,omladinske pogone i tako to..juznjak> je napisao/la:Za te pare mogu dovesti Huntelara ,za kojega su navodno i zainteresovani . Citam svaki dan razne sajtove koji se bave transferima,i nema igraca za koga oni( navnodno) nisu zainteresovani . Međutim,nisu napravili nijedan do sada transfer . Sta cekaju ? Ne znam . Cinjenica je da ce se morati ozbiljno pojacati ,u suprotnom ne vjerujem da ce proci pretkolo LP. Pogotovo ako im dodje neki klub iz liga petice . Citao sam da ce na raspolaganju imati oko 50M€, sto nije ni priblizno ozbiljna cifra kada je uporedimo sa onim sto rade u PSG-u,Cityu,Anziu itd. Ocigledno da ovaj Seik i nema pretjerano ozbilnje planove s njima .
Ovaj seik je prije svega pametan i ne rasipa se previse,za razliku od onih iz Sitija i PSG,pa eto prosle godine je napravio ekipu za evrupu za manje od 80 mil...
Ako ove godine skinu par kupovina kao prosle to bi im bilo idealno.. Nemoj zaboravit da su doveli igracine tipa Isco,Monreal,Toulalan,Cazorla za male pare..
Tu je i Pele koji je odličan trener.Sljedeće sezone i da ne dovede nekog igraće boljeL_blancos je napisao/la:Seik je ulozio u prvoj sezoni preko 100 miliona u sami razvoj kluba,tj u infrastrukturu,omladinske pogone i tako to..juznjak> je napisao/la:Za te pare mogu dovesti Huntelara ,za kojega su navodno i zainteresovani . Citam svaki dan razne sajtove koji se bave transferima,i nema igraca za koga oni( navnodno) nisu zainteresovani . Međutim,nisu napravili nijedan do sada transfer . Sta cekaju ? Ne znam . Cinjenica je da ce se morati ozbiljno pojacati ,u suprotnom ne vjerujem da ce proci pretkolo LP. Pogotovo ako im dodje neki klub iz liga petice . Citao sam da ce na raspolaganju imati oko 50M€, sto nije ni priblizno ozbiljna cifra kada je uporedimo sa onim sto rade u PSG-u,Cityu,Anziu itd. Ocigledno da ovaj Seik i nema pretjerano ozbilnje planove s njima .
Ovaj seik je prije svega pametan i ne rasipa se previse,za razliku od onih iz Sitija i PSG,pa eto prosle godine je napravio ekipu za evrupu za manje od 80 mil...
Ako ove godine skinu par kupovina kao prosle to bi im bilo idealno.. Nemoj zaboravit da su doveli igracine tipa Isco,Monreal,Toulalan,Cazorla za male pare..

Pametan je ovaj šeik.Zna čovjek da ne dolazi uspjeh preko noći,a evo manje nego Cityu mu je trebalo do LP.Tu i nije neka prevelika potreba za pojačanjima teško je očekivati i od koje ekipe da se nosi s Barcom i Realom 38 kola.Za par godina Malaga će biti prvak.Naravno ukoliko nastave ovako raditi.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Pametan ok ,ali bogami i cicija prava . Ponudio za Sorriana 5 miliona
a realno ,igrac vrijedi najmanje 15
.
S trenutnim sastavom ne mogu igrati nikako bolje . Pogotovo sa ovakvom neizbalansiranom ekipom . Prosle sezone konkurencija je odigrala poprilicno ocajno u ligi,stoga je i logicno da su izborili tako brzo LP.
Prvenstveno jer je Atletico bio istrosen zbog Evrope ,Sevilla je imala dosta problem unutar ekipe,dosla je smjena trenera , cak i Valencia nije bila nesto narucito dobra. Malaga je lahko mogla i do trece pozicije (sto dovoljno govori o konkurenciji )
.
Ako izbore LP ,to ce ih takmicenje maksimalno istrositi ,nacionalno prvenstvo ce sigurno ispastati . Prije svega zbog nedovoljno siroke klupe . Najsvjeziji primjer je Villarreal , nekada Celta i Real Sociedad . A Malaga nije nista specijalno jaca od tih ekipa .
Zato se ozbiljno moraju pojacati ,ukoliko nece da dozive istu sudbu kao i spomenuti klubovi .
Dva stopera su im definitivno potrebna, Mathijsen i Demichelis su teske kiksare a uz to je Nizozemac dokazano prespor za ovu ligu. A pritom oba igraca su presli tridesete . Treba im neki klasni napadac tipa Huntelar,bez Giruda su ostali ,a za Rondona se zanimaju najjaci engleski klubovi ,tako da je upitan i njegov ostanak .
Treba tu jos neki kvalitetan golman(mada imjaju Kamenog
) jedan veznjak uz Isca ,te krilni napadac.
Naravno ,Malagu apsolutno treba priznati kao nadolazenu silu, ne u rangu Madrida i Barcelone ali kao potencijalno treci najjaci klub da . Nesto slicno kao Depor nekada
.

S trenutnim sastavom ne mogu igrati nikako bolje . Pogotovo sa ovakvom neizbalansiranom ekipom . Prosle sezone konkurencija je odigrala poprilicno ocajno u ligi,stoga je i logicno da su izborili tako brzo LP.
Prvenstveno jer je Atletico bio istrosen zbog Evrope ,Sevilla je imala dosta problem unutar ekipe,dosla je smjena trenera , cak i Valencia nije bila nesto narucito dobra. Malaga je lahko mogla i do trece pozicije (sto dovoljno govori o konkurenciji )

Ako izbore LP ,to ce ih takmicenje maksimalno istrositi ,nacionalno prvenstvo ce sigurno ispastati . Prije svega zbog nedovoljno siroke klupe . Najsvjeziji primjer je Villarreal , nekada Celta i Real Sociedad . A Malaga nije nista specijalno jaca od tih ekipa .
Zato se ozbiljno moraju pojacati ,ukoliko nece da dozive istu sudbu kao i spomenuti klubovi .
Dva stopera su im definitivno potrebna, Mathijsen i Demichelis su teske kiksare a uz to je Nizozemac dokazano prespor za ovu ligu. A pritom oba igraca su presli tridesete . Treba im neki klasni napadac tipa Huntelar,bez Giruda su ostali ,a za Rondona se zanimaju najjaci engleski klubovi ,tako da je upitan i njegov ostanak .
Treba tu jos neki kvalitetan golman(mada imjaju Kamenog

Naravno ,Malagu apsolutno treba priznati kao nadolazenu silu, ne u rangu Madrida i Barcelone ali kao potencijalno treci najjaci klub da . Nesto slicno kao Depor nekada

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Pišu mediji da se dosta engleskih timova interesuje za Rondona, među kojima Chelsea, Arsenal, Man. Utd
Kao razlog se navodi cifra od 27 golova ove sezone, šta će biti od svega toga, ostaje da vidimo
Kao razlog se navodi cifra od 27 golova ove sezone, šta će biti od svega toga, ostaje da vidimo
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- raul-zakon
- Kontakt:
Basnoslovna ponuda Malage "prisilila" Edwina van der Sara da se aktivira iz penzije !!!
zajebajem se
zajebajem se

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
http://sportsport.ba/ino_fudbal/malaga- ... nera/82880" onclick="window.open(this.href);return false;, da neće biti uzročno - posljedična veza, prodaja Rondona, kupovina Bendtnera za siću ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
El Málaga pone 13 millones de euros por el fichaje de Quagliarella
Ne znam koliko ima istine u ovome ali definitivno mi se cini previse za lika koji ce uskoro napuniti 30 god.
Za slicne pare Arsenal je doveo Girouda .
Ne znam koliko ima istine u ovome ali definitivno mi se cini previse za lika koji ce uskoro napuniti 30 god.
Za slicne pare Arsenal je doveo Girouda .
Quagliarella ? Juve ga je ove sezone upropastio,bolji je Rondon od njega 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kako upropašten, imao je povredu križnih ligamenata, vratio se i odigrao dosta dobrih utakmica, sada mu samo nedostaje kontinuitet.
Prije povrede je bio najbolji igrač i strijelac Juventusa (prije dolaska Contea).
Jeste 13M možda i prevelika cifra, realno vrijedi nekih 10. A sumnjam da će ga Juve pustiti ako prije toga ne pronađu alternativu, a ako bude ova cifra u pitanju, izgledno je da bi ga pustili.
Prije povrede je bio najbolji igrač i strijelac Juventusa (prije dolaska Contea).
Jeste 13M možda i prevelika cifra, realno vrijedi nekih 10. A sumnjam da će ga Juve pustiti ako prije toga ne pronađu alternativu, a ako bude ova cifra u pitanju, izgledno je da bi ga pustili.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
Ma dajte ponudite 13 miliona za Robinha Milan bi vjerovatno pristao i Robinhu platu od 6 miliona eura po sezoni i to bi bilo to
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Malaga će, kao što se i očekuje, krenuti po Soriana ali i Jurada no tek kada se riješi četvorice nepotrebnih igrača: Sandra Silve (Internazional), Apona (ima ponudu iz Premier Lige), Heldera Rosaria i Edinha (vjerovatno u Portugal).
Pametno i vrlo zrelo od uprave. Više nije bitna ni cifra dobijena od prodaje igrača koliko je bitno riješiti se "deadwooda", kao i plata, i dati do znanja svima kakve su ambicije kluba. Međutim, Rubin se uključio u borbu za Brunu tako da treba i požuriti. Teško se odbijaju ruski miliončeki.
Inače, spominje se i Kjaer.
Pametno i vrlo zrelo od uprave. Više nije bitna ni cifra dobijena od prodaje igrača koliko je bitno riješiti se "deadwooda", kao i plata, i dati do znanja svima kakve su ambicije kluba. Međutim, Rubin se uključio u borbu za Brunu tako da treba i požuriti. Teško se odbijaju ruski miliončeki.

Inače, spominje se i Kjaer.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Za sada ,najvise se spominje Juan Vargas . Eh to bi im bilo pravo pojacanje . Dosta univerzalan igrac .Moze igrati krilo,ljevog beka, veznjaka . Dosta brz, visok i snazan. Jednako je dobar u obrani i napadu. Meni osobno je on zvijer od igraca. A vjerujem da nece kostati vise od 15 miliona . 

Navodno bi sutra mogao biti ozvanicen transfer Negreda u Malagu
. Ako je istina,pa mogli su za 19M€, dovesti Huntelara ,Persia,Girouda,Dzeku itd. Ovako su dobro oslabili Sevillu ,koja tone sve dublje 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
La Bestia se opet povrijedio
i pauzirace kako se pise jos 4 mjeseca

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Negredo je strasan igrac.Bolji sigurno od Girouda i Huntelara a ne tako daleko od Dzeke i Persija.Jos uvjek je mlad a u sistem Malage bi se odlicno uklopio.juznjak> je napisao/la:Navodno bi sutra mogao biti ozvanicen transfer Negreda u Malagu. Ako je istina,pa mogli su za 19M€, dovesti Huntelara ,Persia,Girouda,Dzeku itd. Ovako su dobro oslabili Sevillu ,koja tone sve dublje
Odlican posao rade u Malagi.Dovode domace igrace , stvaraju mocan kolektiv i ekipu na duze relacije.Pelegrini je savrsen covjek za njih !
Sto se tice Julia B. mislim da bi ga trebali prodati.On je svoje najbolje godine davno ostavio iza sebe(ima i dalje veliku platu ).Rondon i Negredo su sasvim dovoljni.Dolazak Soriana ili Valera bi bio idealan ili pak' oboice.Kakav bi to vezni red bio :O
Malaga ako zeli zapazen rezultat u LP mora pojacati defanzivnu liniju.Bekovske pozicije su kolko' tolko' OK , ali stoperske nikako.Matijasen i Demichelis su Ok igraci ali nedovoljno dobri.Zgrabiti V.D.Wiela da leti po desnoj strani i jednog stopera da se upari sa Mathijsenom i to je strasan tim

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Navodno je i Dos Santos na pragu potpisa.Po meni ovo je sjajan potez Malage
Jos zele Tinu Costu iz Valencije,te se tim vidi jasna namjera da pojacaju i vezni red.

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Novi dresovi Malage.

Vrlo dobar posao Nikea.

Vrlo dobar posao Nikea.
Greatness dies
sta je ovo,Malaga jos nije isplatila poslednju ratu Villarealu za Santija,kakavi su ovo sejci da mi je samo znati.Ja mislio ove godine ce se ozbiljno pojacati,a oni jos duguju pojednim klubovima za igrace 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Duguju mu jos i 4 place.On,Rondon i Mathijsen su podnijeli tuzbu protiv Malage,a Cazorla je najavio da napusta klub.L-Train je napisao/la:sta je ovo,Malaga jos nije isplatila poslednju ratu Villarealu za Santija,kakavi su ovo sejci da mi je samo znati.Ja mislio ove godine ce se ozbiljno pojacati,a oni jos duguju pojednim klubovima za igrace
Ima ponudu Tottenhama,a ima i postignut dogovor s Valencijom.Samo nema nikakve sanse da ga Valencia dovede

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.