OI London 2012 - Rukomet
Moderatori/ce: Monolog,Pasha,VanBasten
Re: OI London 2012 - Rukomet
http://www.profreetv.com/index.php?cont ... h&tvid=289" onclick="window.open(this.href);return false;
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Nemaju Korejci šanse protiv Hrvata koliko samo nemoćno izgledaju.Imate na HRT2 prijenos.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Trebao je biti na bht sta je problem sto nema
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Koji smor od utakmice Korejci idu 6 na 3 i prave probijanje
da im nema ovog golmana gubili bi 7,8 razlike.

Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Nikad lošiji korejci, uvik su radili probleme kad bi igrali protiv njih a danas ništa.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
istina ,korejci djeluju loše,ali bogami i hrvatska djeluje jako dominantno i fizički moćno...naravno sljede puno teže utakmice,ali ako se po jutru dan poznaje...Tritolone je napisao/la:Nikad lošiji korejci, uvik su radili probleme kad bi igrali protiv njih a danas ništa.

Na kraju +10, a bilo je i 15.
Puno lakše nego što sam mislio, očito ili smo se jako dobro pripremili i ozbiljno shvatili ove Korejce ili su oni puno slabiji od prijašnjih prvenstava. A počeli su vrlo agresivno, sa visokim presingom već na polovici terena, ali već sredinom 1.pol. mi odlazimo na 8:3, i praktički zatvaramo priču što se tiče pobjednika.
Duvnjak najbolji na terenu, napokon da je pružio dobru partiju u repki. Nadam se da će takav ostati i u nastavku. Balić loš, bolje smo igrali bez njega.
Bilo je i zanimljivih Golužinih ideja, u napadu u par navrata smo igrali bez pravog ljevaka (izgleda da je Goluža shvatio da Kopljara baš i ne ide u napadu), pa onda i bez pravog pivota, Gojun je tu dobro odradio. Samo, nije mi jasno zašto ni na ovom prvenstvu nema Marića, ne znam koliko dugo Vori može izdržati, a sada slijede fizički još zahtjevnije utakmice.
Ma svi su odigrali odlično, ne treba sad nikoga posebno izdvajati. Možda je Horvat bio malo suzdržan, a i od Balića se uvijek očekuje najviše..
Bome, dobro je otvorio, bilo je interesantnih rješenja koja su mi se svidjela.
Nadam se da će nam se Srbi umoriti jer s njima je sljedeća
Puno lakše nego što sam mislio, očito ili smo se jako dobro pripremili i ozbiljno shvatili ove Korejce ili su oni puno slabiji od prijašnjih prvenstava. A počeli su vrlo agresivno, sa visokim presingom već na polovici terena, ali već sredinom 1.pol. mi odlazimo na 8:3, i praktički zatvaramo priču što se tiče pobjednika.
Duvnjak najbolji na terenu, napokon da je pružio dobru partiju u repki. Nadam se da će takav ostati i u nastavku. Balić loš, bolje smo igrali bez njega.
Bilo je i zanimljivih Golužinih ideja, u napadu u par navrata smo igrali bez pravog ljevaka (izgleda da je Goluža shvatio da Kopljara baš i ne ide u napadu), pa onda i bez pravog pivota, Gojun je tu dobro odradio. Samo, nije mi jasno zašto ni na ovom prvenstvu nema Marića, ne znam koliko dugo Vori može izdržati, a sada slijede fizički još zahtjevnije utakmice.
Ma svi su odigrali odlično, ne treba sad nikoga posebno izdvajati. Možda je Horvat bio malo suzdržan, a i od Balića se uvijek očekuje najviše..
dean_ je napisao/la:
istina ,korejci djeluju loše,ali bogami i hrvatska djeluje jako dominantno i fizički moćno...naravno sljede puno teže utakmice,ali ako se po jutru dan poznaje...možda bi čak mogli i zavolit golužu

Bome, dobro je otvorio, bilo je interesantnih rješenja koja su mi se svidjela.
Nadam se da će nam se Srbi umoriti jer s njima je sljedeća

Zadnja izmjena: dubrava, dana/u 29 jul 2012, 13:59, ukupno mijenjano 1 put.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Goluza je ove godine napredova strasno. Pa Zagreb je igra odlican rukomet kad ga je on preuzeo. Samo nek nastavi ovako sa repkom i sta se mene tice moze ostat narednih 10 godinadean_ je napisao/la: istina ,korejci djeluju loše,ali bogami i hrvatska djeluje jako dominantno i fizički moćno...naravno sljede puno teže utakmice,ali ako se po jutru dan poznaje...možda bi čak mogli i zavolit golužu

Nego jeste primjetiil brk u Horvata hahah wannabe Miso Kovac

Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Tritolone je napisao/la: Nego jeste primjetiil brk u Horvata hahah wannabe Miso Kovac

I proplakat će zoraaaa.

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
sljedeća je protiv srbije? vrijeme je da im pokažemo tko je tko u rukometu..
... ako ćemo biti pravi neće biti problema

U utorak, u 17:05h protiv suseda..dean_ je napisao/la:sljedeća je protiv srbije? vrijeme je da im pokažemo tko je tko u rukometu..... ako ćemo biti pravi neće biti problema
Danas oni igraju protiv Španjolaca, prijenos na hrt 2 u 17:10h...vidjet ćemo što će oni pružiti...ako odigramo brzo i agresivno kao danas protiv Korejaca, bit će to dobro...jer su susedi dosta spori, napad im traje dugo, na granici pasivnog..
al, opet, u takvim utakmicama se nikad ne zna, i kad smo bili najveći favoriti, patili smo se s njima...
- maximusdecimus
- Kontakt:
bez pretjerivanja, najzanimljivija utakmica grupne fazedubrava je napisao/la:U utorak, u 17:05h protiv suseda..dean_ je napisao/la:sljedeća je protiv srbije? vrijeme je da im pokažemo tko je tko u rukometu..... ako ćemo biti pravi neće biti problema
Danas oni igraju protiv Španjolaca, prijenos na hrt 2 u 17:10h...vidjet ćemo što će oni pružiti...ako odigramo brzo i agresivno kao danas protiv Korejaca, bit će to dobro...jer su susedi dosta spori, napad im traje dugo, na granici pasivnog..
al, opet, u takvim utakmicama se nikad ne zna, i kad smo bili najveći favoriti, patili smo se s njima...

- djoleprijedor
- Kontakt:
Hrvati zgazili Koreju...ja očekivao jači otpor Koreanaca,zanimljiviju utakmicu.Island rutinski sa gaučosima..Sigurdson se sprdao
Švedska-Tunis u 15:30...Šveđani jesu favoriti na papiru,ali Tunižani su nezgodni uvjek..zato mislim da ćemo danas vidjeti iznenađennje i 2.Pobjeda Tunisa
Francuska sa Britanijom 10+ sigurno,neće ići više,jer ipak domaćin je domaćin
Mađari će namučiti Dance,ali ipak ne sumnjam u pobjedu Hansena i ostalih...Mi igramo sa Španijom i vrijeme je da ih pobjedimo
Na kvalifikacionom turniru bili smo egal dok sudije nisu uzele stvar u svoje ruke..Španci jesu blagi favoriti,ali red je da i mi pokažemo zube...Srbija dobija 2+

Švedska-Tunis u 15:30...Šveđani jesu favoriti na papiru,ali Tunižani su nezgodni uvjek..zato mislim da ćemo danas vidjeti iznenađennje i 2.Pobjeda Tunisa

Mens sana in corpore sano.
- legenda reala
- Kontakt:
Srbi igraju vrhunski u odbrani(igra sa Eura u BG), pritiskaju Špance koji prave tehničke greške
Španci ni sjena one prave Španije jako u odbrani, sigurno u napadu, počeli su Entreriosi forsirati
Odoše kola niz brdo

Španci ni sjena one prave Španije jako u odbrani, sigurno u napadu, počeli su Entreriosi forsirati

Odoše kola niz brdo

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Srbija standard: jaka odbrana, Stanić odličan, u napadu nemaštovito. Sreća pa je Šterbik out.
YNWA!
oho +4 protiv Spanjolaca na poluvremenu. Treba izdrzat sad do kraja.
Bit ce zanimljiva utakmica Hrvatske i Srbije za par dana, can't wait
Bit ce zanimljiva utakmica Hrvatske i Srbije za par dana, can't wait

Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
-
- Kontakt:
JESAM IZ RAZVALIO KEVU IM ONU SA SAPUNICAdjoleprijedor je napisao/la:Hrvati zgazili Koreju...ja očekivao jači otpor Koreanaca,zanimljiviju utakmicu.Island rutinski sa gaučosima..Sigurdson se sprdao![]()
Švedska-Tunis u 15:30...Šveđani jesu favoriti na papiru,ali Tunižani su nezgodni uvjek..zato mislim da ćemo danas vidjeti iznenađennje i 2.Pobjeda TunisaFrancuska sa Britanijom 10+ sigurno,neće ići više,jer ipak domaćin je domaćin
Mađari će namučiti Dance,ali ipak ne sumnjam u pobjedu Hansena i ostalih...Mi igramo sa Španijom i vrijeme je da ih pobjedimo
![]()
Na kvalifikacionom turniru bili smo egal dok sudije nisu uzele stvar u svoje ruke..Španci jesu blagi favoriti,ali red je da i mi pokažemo zube...Srbija dobija 2+
![]()

$ ? $ ? ? " " ".
- legenda reala
- Kontakt:
Ma nikad Španija ništa uzeti neće dok su joj glavni bekovi braća Entrerios, koji klocevi braćo mila ovaj mlađi pogotovo 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pojma ti nemas, vidis rasturanja u 2. pol, vec 3 razlike, Srbi se raspadaju... Dobar ti ovaj BBC, bar stream im je dobarlegenda reala je napisao/la:Ma nikad Španija ništa uzeti neće dok su joj glavni bekovi braća Entrerios, koji klocevi braćo mila ovaj mlađi pogotovo

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- legenda reala
- Kontakt:
Pa jel izveo Entreriosa i počeo igrati tu Špansku odbranu
Ja imam 8 tih stremova na TV-u, imam 11 kanala trenutno što prenose OI, danas nisam znao šta bi gledo
A sad evo Špance i Srbe gledam na stremu
Ne znam šta je gore kad imaš previše ili kad nemaš ništa
Ovo nije još prava Španija, mogu oni puno bolje, sa odbranom ko zadnjih deset minuta+ Entreriosa što manje koristit, bolje Morosa nego njega
+ solidan Hombrados, u prvom poluvremenu je samo jedna ekipa igrala, čim se to promjenio 
PS Španska odbrana je jača i pokretljivija i od one Francuske sa DInarom

Ja imam 8 tih stremova na TV-u, imam 11 kanala trenutno što prenose OI, danas nisam znao šta bi gledo

A sad evo Špance i Srbe gledam na stremu

Ne znam šta je gore kad imaš previše ili kad nemaš ništa

Ovo nije još prava Španija, mogu oni puno bolje, sa odbranom ko zadnjih deset minuta+ Entreriosa što manje koristit, bolje Morosa nego njega

PS Španska odbrana je jača i pokretljivija i od one Francuske sa DInarom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.