To ti reci legendi, jedino on ovdje spominje Neslihan.underPFC je napisao/la:p.s. Neslihan je majka,imajte obzira,dvoje dece i muž koji pravi kebab povremeno.![]()

Moderatori/ce: Monolog,Pasha,VanBasten
To ti reci legendi, jedino on ovdje spominje Neslihan.underPFC je napisao/la:p.s. Neslihan je majka,imajte obzira,dvoje dece i muž koji pravi kebab povremeno.![]()
jaqlina carvaljo?underPFC je napisao/la:Meni je ova Kurtović bezzze (jbg ne volim cure s velikom gloooovom)
Sinoć videh jednu brazilsku odbojkašicu,ne zapamtih broj i ime,crnka,preslatka faca?!
p.s. Neslihan je majka,imajte obzira,dvoje dece i muž koji pravi kebab povremeno.![]()
Nema dalje!Ajdin_RA81 je napisao/la:Sabine Lisicki
cura je fkt prelijepa ima i lijep nosic,ma sve,sad to sto nam se ukus razilazi necu da ulazim u to al evo tebi se svidjaju ove plavuse sto se idu skidat okolo za noviine a mene ovakve ko amandica prirodne cureunderPFC je napisao/la:Senaide ne bih da te vređam al tvoj ukus baš čudan![]()
Vidiš li nosa u ove amande ko u pokojnog Šćepana Šćekića
Što se ankete tiče to vidite sa ovim vođama na forumu,da ne radim na svoju ruku
Sad već mogu konstatovati da je na prošlim OI bilo daleko više lepih cura.
ova strasnaOxygen je napisao/la:Leryn Franco (koliko znam učestvuje)
underPFC je napisao/la:I da jbt ona gimnastika kao neko takmičenje pionirki,da prostite sve deca od po 14,15 godina,mene bilo stid gledati one vežbe kad raširuju udove.
Evolution87 je napisao/la:ova strasnaOxygen je napisao/la:Leryn Franco (koliko znam učestvuje)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.