- Robijaši, mi vas volimo,mi vas strašno volimo!

Ili drugim rijecima , najbolje je biti politicarmajestic24 je napisao/la:Danas je najbolje biti mafijas...najbolje prolazis.
A zasto ne i da pobjedimo Francuzemajestic24 je napisao/la:Brate super post. Slazem se s tobom apsolutno u svemu. Nesmijemo ni pomisljati na kikseve protiv albanije,luxemburga i bjelorusije. Imamo priliku, ako nista vise, biti najbolja drugoplasirana ekipa. Ovo je broj bodova koliko bi morali osvojiti protiv ovih ekipa
Luxemburg=6
Albanija =6
Bjelorusija= 4 (optimalno 6)
Rumunija= 3 (4)
Francuska=3 (4)
S ovim brojem bodova (22) bili bi sigurno najbolja drugoplasirana ekipa,ako ne i prvoplasirana.
Heh,ja haman prespavaoNeutral je napisao/la:BiH u pohodu na Evropsko prvenstvo.
I nakon prošlog ždrijeba rekli smo da imamo šanse, odigrali smo i veoma dobre kvalifikacije, međutim u određenim situacijama u baražu nedostajalo je malo više sreće, te koncentracije. Dan prije ovog izvlačenja nisam mogao spavati kako treba, u podsvijesti mi bila BiH. Sa ogromnim nadama i pomalo sa previše adrenaline dočekao sam i tih 12 sati , tačno podne, kao da se zajedno poklopila kazaljka sa mojim otkucajem srca.
Detaljno sam pratio sve reprezentacije, na neki način sam molio Boga da izbjegnemo neugodne reprezentacije Hrvatske , te Srbije iz više razloga. Izvučene su repka po repka. Napokon dođe i taj treći šešir, u kojem smo mi bili. Pomalo sa nekom određenom dozom straha sam iščekivao kada će reći BiH. Nije ni A, nije ni B, nije ni C, kad reče BIH. Odmah sam pomislio, kud baš Bjelorusija i pomalo neugodna Albanija. Međutim, ono najteže je još usljedilo, prva dva šešira. Pritisak na moe licu je bio vidjljiv, osjećao sam se kao u baražu, kao da sve ovisi o te dvije utakmice, a ne da je ovo samo tek izvlačenje. Kada najednom rekoše Srbija, i da nije sa nama, pomalo sam došao sebi. Ipak ne želim da se stare rane otvaraju. Zapadoše nas Rumuni, repka u kojoj je bilo i drogeraša, ali srećom njega više nema. Sljedio je taj najjači šešit, na um mi padaju dvije repke koje nisam želio. Engleska te Nizozmska . Na kraju svega, izvukoše Francusko, popularne Pijetlove, koji su dosta jaka repka, ali možemo mi sa njima...tako se barem nadam.
Analizirao sam našu grupu pomalo. Luksenburg , repka koja zna iznenaditi, ali repka s kojom nećemo sigurno imati problema, Albanija, repka koja je u nastajanju, i inače igramo uvijek u grču sa repkama tipa Srbija, Hrvatska, Makedonija, Slovenija, samo se nadam da nećemo i protiv njih. Bjelorusija, veoma nezgodan protivnik, Hleb mi u glavi, toliko razmišljam o njemu da sam počeo mješati Hljeb i Hleb. Neugodno i teško gostovanje će to biti. Rumunija ili hrabri momci koji nas ne respektuju, vratiti će se to njima ako Bog da.....ia za kraj Francuska. Pomalo sam sretan što su baš Francuzi nama zapali, ali samo se nadam da će igrati nogama, a ne rukama.
Nove kvalifikacije, nova nadanja, novo ujedinjenje sviju nas, da srce svih građana Bosne i Hercegovine kuca jao jedno veliko i zajedničko. Bosnu, uz tebe smo, Hercegovino, nikada sama nećeš biti ti.
Već sam se naježio, i jedva čekam da počnu kvalifikacije, sretno i hrabro momci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.