ja sam na ovom crncuCitizen-X je napisao/la:jah - a onaj najmanji yebe najviseConsigliere je napisao/la:Upratite kako nam rezultati ankete pokazuju prst!![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ja sam na ovom crncuCitizen-X je napisao/la:jah - a onaj najmanji yebe najviseConsigliere je napisao/la:Upratite kako nam rezultati ankete pokazuju prst!![]()
uff stari smo,brate,stariMaestro^^ je napisao/la:Tek 16.
Haj se javi na temu, pa preporuči štaSenaid L.F.C je napisao/la:uff stari smo,brate,stariMaestro^^ je napisao/la:Tek 16.
legendo aj trazi sebi zenu,neces je na ovom naci forumu,odi na klik tamo ima vec tema za upoznavanje
ima sarajlicabazeni je napisao/la:14
jesam li ja ovdje najmlađi?
stariji od meneSheyi je napisao/la:ima sarajlicabazeni je napisao/la:14
bazeni je napisao/la:14
Nokia 33-10 je bilo nesto neopisivoOxygen je napisao/la:bazeni je napisao/la:14
jesam li ja ovdje najmlađi?![]()
Ja sa 14 godina nisam znao šta je forum, a i internetom se ne sjećam da sam se koristio.
Ja imao 3210, dođe mi najbolji drug sa 3310, kaže platio je 500KM, jaSheyi je napisao/la: Nokia 33-10 je bilo nesto neopisivo
Nisam imo ni kompijutera, TOP GOl bio pojamOxygen je napisao/la:bazeni je napisao/la:14
jesam li ja ovdje najmlađi?![]()
Ja sa 14 godina nisam znao šta je forum, a i internetom ne sjećam da sam se koristio.
legenda reala je napisao/la: Nisam imo ni kompijutera, TOP GOl bio pojam![]()
![]()
hahahaha hahahaahhahahahahOxygen je napisao/la:legenda reala je napisao/la: Nisam imo ni kompijutera, TOP GOl bio pojam![]()
![]()
![]()
Ponedjeljak, a poslije toga X-files, živio za Muldera i Scully.
![]()
![]()
neo je napisao/la:hahahaha hahahaahhahahahahOxygen je napisao/la:legenda reala je napisao/la: Nisam imo ni kompijutera, TOP GOl bio pojam![]()
![]()
![]()
Ponedjeljak, a poslije toga X-files, živio za Muldera i Scully.
![]()
![]()
**** li ti ponedjeljak i 60 minuta, kad sam starog molio da prebaci na top gol da vidim barem golove Uniteda... sa uzitkom bi prebacivao kada zna da Untied izgubi![]()
![]()