KUP BiH za sezonu 2012/13
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: KUP BiH za sezonu 2012/13
Kad se igra ovo? Kog datuma?
19.9.
<3 Vječna Ljubav Čeličnog Grada <3
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Uljari i labudovi,to je derbi.
Dvoboj posrnulih divova
Dvoboj posrnulih divova

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Parovi šesnaestinefinala Kupa BiH:
Sloboda Mrkonjić Grad - Željezničar
Sarajevo - Gradina
Olimpic - Vitez
Velež - Mladost Donji Svilaj
Modriča - Orašje
Branitelj - Široki
Rijeka Vitez - Drina HE
Sloga - Tomislav
Radnik Bijeljina - Rudar Zenica
Leotar - Slavija
Sutjeska - Famos SAŠK Napredak
Čapljina - Borac
Travnik - GOŠK
Rudar Prijedor - Zrinjski
Zvijezda - Rudar Ugljevik
Čelik - Podgrmeč
Sarajevo - Gradina
Olimpic - Vitez
Modriča - Orašje
Branitelj - Široki
Rijeka Vitez - Drina HE
Sloga - Tomislav
Leotar - Slavija
Čapljina - Borac
Travnik - GOŠK
Čelik - Podgrmeč
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- slogauskoplje
- Kontakt:
A gdje je ostalih devet?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- slogauskoplje
- Kontakt:
jedan čiko stavio odmah na prvoj stranici, samo lakše ovako nek svak svoju temu imaHigh je napisao/la:A gdje je ostalih devet?

anonimni je napisao/la:evo teme Kupa prve otvorene i još od kantonalnog kupa, neka ona ostane: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=6&t=6293" onclick="window.open(this.href);return false;
Sloga Uskoplje
- Istochnyak
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Radnik ne bi trebao imati problema protiv kantonalnog ligasa Rudara iz Zenice.
High je napisao/la:Parovi šesnaestinefinala Kupa BiH:
Sarajevo - Gradina
Olimpic - Vitez
Modriča - Orašje
Branitelj - Široki
Rijeka Vitez - Drina HE
Sloga - Tomislav
Leotar - Slavija
Čapljina - Borac
Travnik - GOŠK
Čelik - Podgrmeč
Zna li iko gdje je ovo mjesto Donji Svilaj

Od ostalih parova izdvajam neke kao neizvjesne ,derby Posavine, Modrica- Orasije(kao sto neko rece posrnuli divovi

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Oko Odžaka je to.
Mislim da Sloga ne bi trebala da ima problema sa ovim Tomislavom, ako njih ne prodjemo dalje onda ne znam stvarno. Klub koji vec kao godinama pokusava da udje u PL, ali bezuspjesno!!! 

slažem se s tobomtepsija je napisao/la:Uljari i labudovi,to je derbi.
Dvoboj posrnulih divova

premijerligaši koji igraju protiv niželigaša ne bi trebali imati većih problema, kao ni sarajevo protiv Gradine, za ovu vitešku Rijeku niakd nisam čuo, pa mislim da bi Višegrađani trebali pobijediti, a za meč Travnik-GOŠK ću samo reći da me ništa ne bi iznenadilo

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Nadam se da ce RAdnik iz Bjeljine ispasti odmah na startu 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
-
- Kontakt:
Da je neko jaci pa i mozda,ali kantonali ligas,jos i kuci,tesko,a u snagu Radnika uvjerices se cini mi se u 11 kolu pl u Bijeljini.
Zadnja izmjena: Bijeljinacity, dana/u 06 sep 2012, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.
Selo izmedju Bosanskog Broda i Odžaka. Pripada opštini Odžak.rodjak je napisao/la:High je napisao/la:Parovi šesnaestinefinala Kupa BiH:
Sarajevo - Gradina
Olimpic - Vitez
Modriča - Orašje
Branitelj - Široki
Rijeka Vitez - Drina HE
Sloga - Tomislav
Leotar - Slavija
Čapljina - Borac
Travnik - GOŠK
Čelik - Podgrmeč
Zna li iko gdje je ovo mjesto Donji Svilaj,je li ovo neko selo,zaseok ili sta je
,hebo sve, nikad cuo nisam za ovo mjesto
.Da mi je neko prije reko za Mladost Donji Svilaj pomislio bi da je to mjesto u Srbiji (tamo ima neko slicno mjesto)Predpostavljam da je negdje u Bosni posto u Hercegovini ne bi reko da ima takvo mjesto
.
Od ostalih parova izdvajam neke kao neizvjesne ,derby Posavine, Modrica- Orasije(kao sto neko rece posrnuli divovi),zatim Rudar p. -Zrinjski i Leotar -Slavija,a i Branitelj- Siroki moglo bi biti iznenadjenje
Šteta ne igraju kući, mogo sam otići gledat Velež

Ma priajtelju znam da ste jaci od ovog zeničkog Rudara pa se iskreno nadam da ce te ih podcejniti te da ce te izgubiti od njih kao od nas cini mi se u 11. koluBijeljinacity je napisao/la:Da je neko jaci pa i mozda,ali kantonali ligas,jos i kuci,tesko,a u snagu Radnika uvjerices se cinimi se u 11 kolu pl u Bijeljini.

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
-
- Kontakt:
Ima ba tema, jbo je sirće.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 3&start=60" onclick="window.open(this.href);return false;
čovijek super vodi evidenciju od pocetka ..
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 3&start=60" onclick="window.open(this.href);return false;
čovijek super vodi evidenciju od pocetka ..
- djoleprijedor
- Kontakt:
Dosta zanimljivih mečeva,od kojih izdvajam Leotar-Slavija,Čapljina-Borac,Sloboda(MG)-Željezničar,Rudar Prijedor-HŠK Zrinjski,Branitelj-Široki Brijeg.To su mečevi koji će biti neizvjesni,i u kojim bi mogli vidjeti neko iznenađenje,senzaciju,kao što Kup kao takmičenje zna često da donese u svakoj sezoni.Leotar-Slavija,te Rudar Prijedor-HŠK Zrinjski,dueli PL ekipa koje su poprilično dobre startovale ,i mislim da su u oba meča šanse podjednake za prolaz,s tim da će domaćini imati malu ulogu favorita.Sve ekipe su u formi i očekujem tu dva dobra i ineizvjesna meča(Pobjedu Rudara
).Čapljina-Borac;Borac jeste favorit i kvalitetnija ekipa,ali nisu u formi i neće im biti nimalo lako u Hercegovini sa FBiH prvoligašem,očekujem tvrdu utakmicu i možda čak iznenađenje.Branitelj-ŠB;Jedan mali Hercegovački derbi,Branitelj koliko čujem ima dobru ekipu,igraju dobro kući,dobro su startovali u 1.ligi FBIH i imam osjećaj da ovde uz pomoć navijača i domaćeg terena u jednoj utakmici,mogu do iznenađenja i da prođu ŠB,koji je svakako na papiru jači i kvalitetniji klub.Ipak kup je ovo,jedna utakmica se igra i sve je moguće.Sloboda(MG)-Željezničar;Iako je tim Željezničara veoma kvalitetan,vjerovatno najkvalitetniji trnutno u BiH(prvaci i osvajači kupa),mislim da će imati veoma težak posao u Mrkonjić Gradu.Vjerovatno će ih dočekat pun stadion,u šta ne sumnjam uz 100% napaljene igareč Slobode,koja nije loš tim i zadnje 2-3 sezone su u vrhu 1.lige RS..Favorit je Željo,svakako,ali neće lako ovde do pobjede.Priželjujem ovde jednu senzaciju 

Mens sana in corpore sano.
sve uredu djole, ali kakvi navijaci da pomognu Branitelju? Onih 50 standardnih sto ih bude svaku utakmicu? 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.