Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Tri ćemo im uvalit, mora i njih ba nekad neko pročepit jbt
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ja gledam u fildzane nako' kad mi je dosadno i kazu mi bit' ce 4 poena. Ali nisam siguran jos jel prica se da su viljuške preciznije za nekih 7%.
Imali ko iskustvo sa grahom?
Isto hocu da pozdravim svog dobrog druga Semira koji cita ove forume ali je previše lijen da se prijavi.

Imali ko iskustvo sa grahom?
Isto hocu da pozdravim svog dobrog druga Semira koji cita ove forume ali je previše lijen da se prijavi.

- Blue_He4rt
- Kontakt:
Ambiciozan i optimistican nisam toliko da i ovdje budem ubijeđen u 6 bodova
4 boda su sasvim dovoljna
Grke cemo tući kod kuce.

Chelsea F.C.
potpuno se slažem,razumijem da je dobra atmosfera jer smo fino počeli,ali ova euforija nam nikad ne donese dobrozizu1991 je napisao/la:Ljudi, ejdvije utakmice smo tek odigrali dvije još 8 utakmica do kraja kvalifikacija 8, a mi se već vidimo u Brazilu, chill out

ciljate već na 6 bodova,ja također mi rado da uzmemo 6 bodova,ali realno za mene je 4 boda,a ako i izgubimo u Ateni,a pobijedimo u Zenici Litvu nije katastrofa odmah,imamo revanš u Zenici

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Mozak kaze 4 boda, srce 6![]()
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Ja sam zadovoljan i sa 3 bodaBlue_He4rt je napisao/la:Ambiciozan i optimistican nisam toliko da i ovdje budem ubijeđen u 6 bodova4 boda su sasvim dovoljna
Grke cemo tući kod kuce.

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Protiv Grčke će mislim početi sastav sličan onom kao protiv Francuske u prošlim kvalifikacijama, sa jednim igračem u napadu, nešto tipa 4-5-1, dok se protiv Litvanije treba vratiti ovoj sa dva napadača, kao u ove prve dvije tekme.
Mene brine Sušić u utakmici protiv Grčke.
Iskreno rečeno imamo kvalitet da ih pobijedimo.
Al znajući SUšića on će teško krenut ofanzivno. Uradio je sličnu glupost u Portugalu pa nas ljudi osramotiše.
Sa pravim pristupom možemo savladat grke, al svaki rezultat tamo je prihvatljiv znajući kako je to šugav narod što se tiče fudbala.
definitivno igraju najružniji fudbal
Iskreno rečeno imamo kvalitet da ih pobijedimo.
Al znajući SUšića on će teško krenut ofanzivno. Uradio je sličnu glupost u Portugalu pa nas ljudi osramotiše.
Sa pravim pristupom možemo savladat grke, al svaki rezultat tamo je prihvatljiv znajući kako je to šugav narod što se tiče fudbala.
definitivno igraju najružniji fudbal
Vođa zna.
Ma ljudi treba tamo ici na 3 boda, pa sta bude.. jer postoji mogućnost da ne dobijemo Grke kod kuce..treba i na to računatRios je napisao/la:Ja sam zadovoljan i sa 3 bodaBlue_He4rt je napisao/la:Ambiciozan i optimistican nisam toliko da i ovdje budem ubijeđen u 6 bodova4 boda su sasvim dovoljna
Grke cemo tući kod kuce.
Naravno da Grke uzmemo kuci kasnije..
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
treba ići i pokušati na 3 boda,ali ne srljati,nego igrati taktički kao i oni.Ma bolji smo od njih,samo da ne budu sudije zezale(imam neki osjećaj da će biti sudija iz Rumunije,Italije,Španije,a takve ne volim nešto) 

Ove tekme su apsorbirane, idemo dalje 
Ocekuje nas vjerovatno najteza tekma, sa Grckom.
Golmani :
Asmir Begovic, Ibrahim Sehic, Jasmin Buric, Asmir Avdukic
Odbrana:
Emir Spahic, Ognjen Vranjes, Mensur Mujdza, Toni Sunjic, Edin Cocalic, Ervin Zukanovic, Muhamed Besic, Josip Kvesic, Toni Markic.
Vezni red:
Zvjezdan Misimovic, Miralem Pjanic, Senad Lulic, Adnan Zahirovic, Sejad Salihovic, Haris Medunjanin, Senijad Ibricic, Avdija Vrsajevic, Miroslav Stevanovic, Edin Visca, Ivan Sesar, Muamer Svraka, Anel Hadzic, Izet Hajrovic.
Napad:
Edin Dzeko, Vedad Ibisevic, Milan Djuric, Nemanja Bilbija, Ermin Zec
Ovo bi trebao da bude Susicev siri spisak za naredne tekme.
Super smo odigrali ove dvije, prezadovoljan sam , ali trebalo bi poraditi na sirenju klupe i na tome da se poveca koncentracija dobrih igraca, samim time i konkurencija, pred naredne, ipak teze tekme.
Napominjem, siri spisak, znaci igraci koji bi trebali konkurisati za tih prvih dvadesetak, biti uvijek tu oko reprezentacije, isprobati ih na treningu, prijateljskim i po potrebi uskakati umjesto nekih u slucaju kartona, povreda, lose forme i slicno.
Primjera radi, Engleska reprezentacija je u okviru ove dvije utakmnice pozvala 27 igraca.
Buric – sigurno kvalitetan golman, polako se ustalio na mjestu prvog golmana Lecha, 25 godina.
Vranjes – odigrao solidno, moze pomoci po potrebi.
Sunjci – Prvu solidan, drugu nedovoljno da vidimo. Mlad, standardan, ima potencijala.
Cocalic i Zukanovic - cisto da vidimo kakvi su, mnogi ih prozivaju, imaju relativno jake razloge da su pozovu, pa sta bude. Mozda budu pojacanje, mozda ne, uglavno ne mozemo znati dok ih ne probamo.
Kvesic – Jasno je da nam treba prirodni lijevi bek, pa sto ne pozvati onoga sto je odigrao solidno kvalifikacije U21, imao taj kiks protiv Njemacke, ali Boze moj, desava se i boljima. Mozda se dobro uklopi, mozda ne, ponavaljam, ne mozemo znati dok ne probamo .
Besic i Markic – Obojica takodjer odigrali dobro kvalifikacije i dobro bi dosli. Markic jer nam nedostaju stoperi, Besic jer je univerzalac u odbrani, mada jos moze igrati za mladu.
Vrsajevic – Nije pokazao nista narocito, solidan, pojacanje nije, ali uvijek moze odigrati dobro kada zatreba.
Stevanovic – U neku ruku je i potreban, pokazao da zna, odigrao super U21 kvalifikacije.
Visca - Takodjer odigrao solidno U21 kvalifikacije, igra konstantno u Istanbul BB, moze pomoci po potrebi.
Sesar i Svraka – Dvojac koji su prirodni zadnji vezni, gdje smo ipak deficitarni, mladi, najbolji zadnji vezni nase lige, nisu na odmet.
Hadzic – Standardan igrac Ried-a u Austiji, zadnji vezni, prozivan takodjer par puta, igrao za U21 Austrije.Probati ga, mozda bude nesto.
Hajrovic – Takodjer spominjan vise puta, standardan, u formi zadnje vrijeme, ima razloga da bude pozvan.
Djuric i Bilbija – U neku ruku je sramotno da nemamo na klupi napadace koji ce zamijeniti Dzeku i Ibisevica. Ne daj Boze da se jedan povrijedi i da moramo ganjati rezultat.Bilbija i Djuric pokazali da znaju i da mogu odigrati kvalitetno.
Zec – Bio je uz repku par puta, nije los, evo usao u laganu formu, dobro igra.
Ostali igraci su standardni i nema potrebe nista pisati.
Kolasinac i drugi Hajrovic su mladi i mislim da bi trebali biti pozvani u U21.
Igrace koje sam stavio nemaju nikakve veze sa Zeljom, Sarajevom, Celikom,Borcem, Romom ili slicno

Ocekuje nas vjerovatno najteza tekma, sa Grckom.
Golmani :
Asmir Begovic, Ibrahim Sehic, Jasmin Buric, Asmir Avdukic
Odbrana:
Emir Spahic, Ognjen Vranjes, Mensur Mujdza, Toni Sunjic, Edin Cocalic, Ervin Zukanovic, Muhamed Besic, Josip Kvesic, Toni Markic.
Vezni red:
Zvjezdan Misimovic, Miralem Pjanic, Senad Lulic, Adnan Zahirovic, Sejad Salihovic, Haris Medunjanin, Senijad Ibricic, Avdija Vrsajevic, Miroslav Stevanovic, Edin Visca, Ivan Sesar, Muamer Svraka, Anel Hadzic, Izet Hajrovic.
Napad:
Edin Dzeko, Vedad Ibisevic, Milan Djuric, Nemanja Bilbija, Ermin Zec
Ovo bi trebao da bude Susicev siri spisak za naredne tekme.
Super smo odigrali ove dvije, prezadovoljan sam , ali trebalo bi poraditi na sirenju klupe i na tome da se poveca koncentracija dobrih igraca, samim time i konkurencija, pred naredne, ipak teze tekme.
Napominjem, siri spisak, znaci igraci koji bi trebali konkurisati za tih prvih dvadesetak, biti uvijek tu oko reprezentacije, isprobati ih na treningu, prijateljskim i po potrebi uskakati umjesto nekih u slucaju kartona, povreda, lose forme i slicno.
Primjera radi, Engleska reprezentacija je u okviru ove dvije utakmnice pozvala 27 igraca.
Buric – sigurno kvalitetan golman, polako se ustalio na mjestu prvog golmana Lecha, 25 godina.
Vranjes – odigrao solidno, moze pomoci po potrebi.
Sunjci – Prvu solidan, drugu nedovoljno da vidimo. Mlad, standardan, ima potencijala.
Cocalic i Zukanovic - cisto da vidimo kakvi su, mnogi ih prozivaju, imaju relativno jake razloge da su pozovu, pa sta bude. Mozda budu pojacanje, mozda ne, uglavno ne mozemo znati dok ih ne probamo.
Kvesic – Jasno je da nam treba prirodni lijevi bek, pa sto ne pozvati onoga sto je odigrao solidno kvalifikacije U21, imao taj kiks protiv Njemacke, ali Boze moj, desava se i boljima. Mozda se dobro uklopi, mozda ne, ponavaljam, ne mozemo znati dok ne probamo .
Besic i Markic – Obojica takodjer odigrali dobro kvalifikacije i dobro bi dosli. Markic jer nam nedostaju stoperi, Besic jer je univerzalac u odbrani, mada jos moze igrati za mladu.
Vrsajevic – Nije pokazao nista narocito, solidan, pojacanje nije, ali uvijek moze odigrati dobro kada zatreba.
Stevanovic – U neku ruku je i potreban, pokazao da zna, odigrao super U21 kvalifikacije.
Visca - Takodjer odigrao solidno U21 kvalifikacije, igra konstantno u Istanbul BB, moze pomoci po potrebi.
Sesar i Svraka – Dvojac koji su prirodni zadnji vezni, gdje smo ipak deficitarni, mladi, najbolji zadnji vezni nase lige, nisu na odmet.
Hadzic – Standardan igrac Ried-a u Austiji, zadnji vezni, prozivan takodjer par puta, igrao za U21 Austrije.Probati ga, mozda bude nesto.
Hajrovic – Takodjer spominjan vise puta, standardan, u formi zadnje vrijeme, ima razloga da bude pozvan.
Djuric i Bilbija – U neku ruku je sramotno da nemamo na klupi napadace koji ce zamijeniti Dzeku i Ibisevica. Ne daj Boze da se jedan povrijedi i da moramo ganjati rezultat.Bilbija i Djuric pokazali da znaju i da mogu odigrati kvalitetno.
Zec – Bio je uz repku par puta, nije los, evo usao u laganu formu, dobro igra.
Ostali igraci su standardni i nema potrebe nista pisati.
Kolasinac i drugi Hajrovic su mladi i mislim da bi trebali biti pozvani u U21.
Igrace koje sam stavio nemaju nikakve veze sa Zeljom, Sarajevom, Celikom,Borcem, Romom ili slicno
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Nemojte odmah drvlje i kamenje
------------------------------Begovic----------
---Mujdza-------Spahic--------------Zukanovic------Salihovic
---------------------------Hadzic----------------------------
------------Pjanic----------------------Misimovic-----
-Stevanovic------------------------------------------Lulic---
----------------------Dzeko-----------------------
Ovo je cisto onako prijedlog da mi malo naglabamo ovdje..Da li bi mogli ovako u Atini? Protiv Litvanije bi mogli itekako..Znaci da se pozove Zukanovic jer mi je on nekako najbliza alternativa za Pandzu...Mali Sunjic mislim da nije pravo rjesenje..Naravno i da Hadzic konacno rijesi papire,negdje sam procitao da bi navodno to trebalo biti gotovo uskoro..
Eto,sad raspalite sa kritikama

Edit Vedu sam izostavio cisto onako sto je Dzeko nekako prva zvijezda ove repke i sto mislim da bi i kod Safeta on imao prednost kad bi se igralo sa jednim spicem..Inace Vedu jako cijenim i postujem..

Ovo je cisto onako prijedlog da mi malo naglabamo ovdje..Da li bi mogli ovako u Atini? Protiv Litvanije bi mogli itekako..Znaci da se pozove Zukanovic jer mi je on nekako najbliza alternativa za Pandzu...Mali Sunjic mislim da nije pravo rjesenje..Naravno i da Hadzic konacno rijesi papire,negdje sam procitao da bi navodno to trebalo biti gotovo uskoro..
Eto,sad raspalite sa kritikama

Edit Vedu sam izostavio cisto onako sto je Dzeko nekako prva zvijezda ove repke i sto mislim da bi i kod Safeta on imao prednost kad bi se igralo sa jednim spicem..Inace Vedu jako cijenim i postujem..
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 12 sep 2012, 00:46, ukupno mijenjano 1 put.
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
- Kontakt:
Vec smo se predali.... pa hajd dobro a sto onda ne odemo igrati otvoreno jer samo tako mozemo iznenaditi grke jer mislim da oni vec kontaju da cemo mi tamo igrati na kontre.
Zasto ne pokusati igrati kao u francuskoj napasti i tako ih iznenaditi pa sta bude i ako bude poraz Boze moj bar smo pokusali ali ako padnemo bez ispaljenog metka e to ce mi biti krivo
Zasto ne pokusati igrati kao u francuskoj napasti i tako ih iznenaditi pa sta bude i ako bude poraz Boze moj bar smo pokusali ali ako padnemo bez ispaljenog metka e to ce mi biti krivo

Meni se svidja ovakoRios je napisao/la:Nemojte odmah drvlje i kamenje![]()
![]()
Eto,sad raspalite sa kritikama![]()
![]()

Ne mozemo se otvoriti protiv Grka sa dva spica, nego polako, od noge do noge, pa po potrebi ubaciti Ibisevica.
Hadzic nije provjeren, bar za sada, tako da je bolje da tu zaigra Zahirovic.
Ostalo ok

I ocajno nam treba prirodni lijevi bek, salihovic to nije, ne razmislja kao bek, ne krece se kao bek, ostavlja prostora kao sto se vidjelo danas. Moze posluziti, ali nije to to

Lulic je igrao par puta, ali bi nam falio onda da je 100% u napadu.
-Idemo u Grčku da probamo dobiti, ako uspijemo, ne vjerujem da će nas iko više stići, idemo riskirati. Jer i ako izgubimo opet smo u igri - poručio je Pape.
Po ovim izjavama me ne bi cudilo ni da pocnemo sa 2 napadaca u Grckoj...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
@ceze ti i ja se slazemo ko braca na svim temamaceze je napisao/la:Meni se svidja ovakoRios je napisao/la:Nemojte odmah drvlje i kamenje![]()
![]()
Eto,sad raspalite sa kritikama![]()
![]()
Ne mozemo se otvoriti protiv Grka sa dva spica, nego polako, od noge do noge, pa po potrebi ubaciti Ibisevica.
Hadzic nije provjeren, bar za sada, tako da je bolje da tu zaigra Zahirovic.
Ostalo ok
I ocajno nam treba prirodni lijevi bek, salihovic to nije, ne razmislja kao bek, ne krece se kao bek, ostavlja prostora kao sto se vidjelo danas. Moze posluziti, ali nije to to
Lulic je igrao par puta, ali bi nam falio onda da je 100% u napadu.

Slazem se za beka..Ocajno nam treba..Sejo to odradi onako korektno,ali ipak je bolje naci pravog LB..A Seji dati konacno mjesto u vezi..

Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- skyisthelimit
jesmo li mi ikad ovu pogan Grcku pobjedili. Znam da smo u Zenici pokradeni, tamo izgubili 3-2, a prosle godine u "prijateljskoj" bio X . Vrijeme je da im naplatimo s kamatama. Nema vece pogani od grka
15.10 - 15.06 ...
@Rios
Pa kad noramlno razmisljamo
Pa kad noramlno razmisljamo

- Principatus
- Kontakt:
To bi bilo to. Neko rece da je najbolje da igramo kao Grci.Cartman je napisao/la:-Idemo u Grčku da probamo dobiti, ako uspijemo, ne vjerujem da će nas iko više stići, idemo riskirati. Jer i ako izgubimo opet smo u igri - poručio je Pape.
Mislim da nam je najpametnije da igramo kao BiH.
Jaci smo i kvalitet je na nasoj strani. Nema tu previse kalkulisanja. Direkt u kost, pa sta bude. Napadacki ih staviti pod pritisak, kao i Francuze, ali sad 90 minuta. Pri tome riskirati gol iz kontre. Moramo bolje koristiti sanse, vjerujem u nasu pobjedu u Grckoj.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Zna li neko šta u vezi Mariusa Stankevičiusa iz Lazia,najpoznatiji je Litvanski fudbaler a dugo ga nisam vidio u reprezentaciji.
Čudno bi mi bilo da se oprostio,skoro je napunio 31 godinu.
Čudno bi mi bilo da se oprostio,skoro je napunio 31 godinu.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.