Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
I uvijek promasim, kakav god sut bio u pitanjuazTer je napisao/la:ili dok igrate basketa, pa morate ubacit za kraj, da se "ispišete"
i na kraju dopizdi, ili raja ode pa se odlučiš za polaganje i trk za njimaDonnie Darko je napisao/la:I uvijek promasim, kakav god sut bio u pitanjuazTer je napisao/la:ili dok igrate basketa, pa morate ubacit za kraj, da se "ispišete"
Pa pa paranojaaaDooVe je napisao/la:Ne može se ovo baš ubrojat u sitnice, al prije kad god bih išao negdje pješke i čujem auto iza sebe, požurim do nekog dijela staze jer sam tu kao siguran da me neće neko "upucat" iz auta
hahahahaha true storyIlPrincipe je napisao/la:kad se'rem pa pustim vodu i nakon toga i dalje ostanu tačkice go'vneta zaljepljene u šolji, te nakon nekog vremena kada dođem pišati uvijek pišakom gađam te mrlje od go'vneta i pokusavam ih ocistit pisakom
upis,ispis,zapisazTer je napisao/la:ili dok igrate basketa, pa morate ubacit za kraj, da se "ispišete"
ne pada ti napamet koristiti onu četku?IlPrincipe je napisao/la:kad se'rem pa pustim vodu i nakon toga i dalje ostanu tačkice go'vneta zaljepljene u šolji, te nakon nekog vremena kada dođem pišati uvijek pišakom gađam te mrlje od go'vneta i pokusavam ih ocistit pisakom
I kod mene je ista situacija, samo sto ja prebacim na 3. pa ugasim*p!p!t@* je napisao/la:Uvijek imam neki retardiran običaj, trenutno me drži da prije nego krenem spavat' prebacim na 4. kanal na TV-u i ugasim TV.
Profesor je napisao/la:Kad seres na javnom WCu, pa kad neko udje a ti se umiris ko mis, samo da te ne cuje.
Jedva cekas da ode cura negdje na trenutak, da mozes rahat prdnut.
MRZIM kad netko cmokce dok jede... iznerviram se totalno, mogao bi udarit covjeka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.