nekoliko igrača se ističe. golman laštuvka (kojeg znam iz fulhama), strinić, kalinić, rotan (koji mi je vrlo drag igrač, lucidan, sjajan pas i slobodan udarac), matheus, aliyev...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
I ne samo DniproazTer je napisao/la:ne pratim toliko ovu ligu, ali sviđa mi se kako dnipro igra. gledao sam ih, čini mi se, dvaput u ligi (igrao ih na kladionici, pa pratio utakmicu) i pratio ih u ligi evrope, i definitivno se mogu nosit sa boljim ekipama.
nekoliko igrača se ističe. golman laštuvka (kojeg znam iz fulhama), strinić, kalinić, rotan (koji mi je vrlo drag igrač, lucidan, sjajan pas i slobodan udarac), matheus, aliyev...
da, i on... potencijal od igrača, mogao bi uskoro u bolji tim. on je i u reprezentaciji vrlo dobar.SiamoNoi je napisao/la:Konoplyanka
e to onda jest problem :/ al je dobra stvar sto za tekme Ukrajinske lige ima prijenosazTer je napisao/la:da, i on... potencijal od igrača, mogao bi uskoro u bolji tim. on je i u reprezentaciji vrlo dobar.SiamoNoi je napisao/la:Konoplyanka
@delko
teško, zato što za 95% utakmica trebam imat pristup internetu, a nekad nemam mogućnost/vrijeme za to.
hehe ma prociceMaestro^^ je napisao/la:Ma da Shaktar prodje , to je bitno , a sad koji ce rezultat biti... to nije bitno.
Maestro^^ je napisao/la:Dnipro lagano AIK-a omlatio, samo na poluvremenu gubi Metalist , ali Rapid ima crveni
.
hehe ofc, pravo su dobri klubovi u ukrajini, a narocito ovi sto su trenutno u evropiSiamoNoi je napisao/la:Pola europske sezone je prošlo,a Ukrajinci i dalje nastavljaju sa 4 tima u Europi.
aham dobro ondaDylan Dog je napisao/la:Znam ja šta igra Mkhitaryan,ali kada se gleda dream tim obično se ne gleda da su igrači tačno poredani po pozicijama,već je prioritet da se nekako utrpaju svi oni kojima je mjesto tu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.